Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 25 Kasım 2008; 23:54:57 >
  • Trenli bölüme geçince ekran yeşil oldu, grafikler bozuldu. Yaması falan çıktımı oyunun.
  • Oyunu bitirdim...Tek kelime ile muhteşemdi..Saykoya hayran kaldım...İlk Crysis' core bölümüne gelince silmiştim...Bu tek kelime ile muhteşem olmuş...Crysis seriside sanırım bititi.
  • Nano giysili Korelilermi yaw bırakın şunları ne halt yiyeceklerini bilemiyorlar ne zaman görünür olacak ne zaman kaybolacak onu bile yapamıyorlardı. yinede bize kafa koymasını biliyorlardı normal Koreli eskerlere göre zorluydular Warhead da başımıza bela olmazlar herhalde dimi.. hem zaten CrySis de ilk bunlarla karşılaştığımız yerde Sayko'muydu Nomand'mi ilk oyunda ağızlarının payını verdi sahtesini nerden bulmuşlar falan birşeyler demişti demişti birden 'kodumu... korelileri' dedi neye uğradığımıza şaşırdık falan yarılmıştım o anda...

Şimdi arkadaşlar CrySis den sonra bir hafta dilenip sıcağı sıcağına CrySis: Warhead'e giriş yaptık super bir giriş videosuyla bizi çatışmaların ortasına bıraktılar.. Grafikler yine harika aynı gibi detaylar efektler gölge ışıklandırmalar yine güzel. Siz hangi ayarda oynuyorsunuz? ben hepsini 'Gamer' seçtim, DX9, çöz. 1280x1024 de, AA: x2 olarak bazı ani fps düşüş anları dışında gayet güzel çalışıyor. Vsync ayarı açıkmı/kapalımı olmalı?.. CrySis'de de DX9 da AA: x2 ayarla High da iyidi. Bu oyuna 'Gamer' dışındaki en üst ayarında da çalıştırdım yine iyide pek öyle yağ gibi ilerleyemiyorsun sanki görüntüde bir alttaki 'Gamer' ile arasında fark göremeyince bıraktım en sonki ayarı (CrySis deki VeryHigh olsa gerek)... Oyun içinde önerileriniz varmı şuraya gitme düşersin buna bulaşma yanarsın diye?... Mesela ilk oyunda yaratıklara karşı, Roketatar, Gauss ve Pompalı silahlarını eksik etmemiştim. Yaratıkların heryerde karşımıza çıkan 2 türü vardı ilkine 1-2 Pompalı atış kafi geliyordu 2. daha zorlu olanada Gauss'un tek atışı işi bitiriyordu 3. en zrolusunada 2 atışlık Roketatar. Varmı Warhead'de önerileriniz?...

• quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Trenli bölüme geçince ekran yeşil oldu, grafikler bozuldu. Yaması falan çıktımı oyunun.

Daha çıkmadı
    Bendede oyun orjinal bi defa bitirdim gene bitiriyim diye baştan başlamıstım 2. bölüm yükleniyor yüzde 99 olunca çat yanıt vermeyi kesiyor oyun ya
  • bu bölümdeyim:
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

oyunun kış bölümüne geçtim, crysis'te kış bölümünde yaratıklar ortaya çıkıyordu hadi hayırlısı.
  • oyunu yükledim harika olmuş ama altyazılar ve konuşmalar bazen uymuyor acaba sizdede öylemi mesela ben dağıtırım diyor telsizden ama altyazıda ben hallederim yazıyor
  • oyun kısamı sürdü banamı öyle geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

oyunu yükledim harika olmuş ama altyazılar ve konuşmalar bazen uymuyor acaba sizdede öylemi mesela ben dağıtırım diyor telsizden ama altyazıda ben hallederim yazıyor

evet. örn;psycho küfür ediyor alt yazıda lanet olsun yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

oyunu yükledim harika olmuş ama altyazılar ve konuşmalar bazen uymuyor acaba sizdede öylemi mesela ben dağıtırım diyor telsizden ama altyazıda ben hallederim yazıyor

oyun çok kısa süreceğe benziyor hadi hayırlısı ilk yaratık çıktı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

oyun çok kısa süreceğe benziyor hadi hayırlısı ilk yaratık çıktı

ben de kış bölümüne yeni geçtim. Babam nerdeyse oyunu bitirecek.
    not:3. bölümde kışa geçiyoruz.crysis'te daha geç geçmiştik sanırım.

• valla arkadaşlar galiba CrySis: Warhead ilk duyrulduğunda Yerli kardeşlerin ağızlarından açıklanan şu laflar yalan olmuş; ..Grafik sisteminde %30 bir iyileşme var. CrySis de zorlanan sistemler grafiklerden birşey kaybetmeden Warhead'de daha rahat olacaklar.. vs vs... CrySis de 1280x1024 de tüm grafik ayarları 'High' olarak (Warhead: Gamer) ve 2x AA açık çok rahat çalışmıştı.. Aynı ayarlar Wahead da yaparak grafikler: Gamer yine rahat ama arasıra takılma yapıyor ve en kötüsü grafiklerde dokularda bozulmalar yaşıyorum. Çok uzaktaki grafikler (dağ yamaçları vb) texture-doku lar çamur gibi detaysız yakınlaştıkça detaylar artıyor netleşiyor uzaklaştıkça çamur gibi dümdüz detaysız oluyor çok garip.. Mesela barakaların evlerin içersindeki eşyaların duvarların durumuda böyle detaysız yakınlaşsada çoğu zaman öyle kalıyor. CrySis de böyle yapmamıştı Warhead deki durum canımı sıkmaya başladı. Patch beklemeye başladım. CrySis Wars için 1.2 patch çıkmış ama Warhead için yok galiba...

• arkadaşlar şöyle bir sorun olacak. benim monitor 20 inç yani 1608* ve saıre cozunurlugu desteklıyor. soracagım şudur. en fazla 1208 cozunurlugu destekleyen bır monıtor 1208 cozunurlugu benım monıtorume gore daha mı canlı gosterır?? yani benım monıtorum 1208 ken, bu bahsettıgım monıtor de 1208 ken, bu dıger monıtor benımkıne nazaran daha mı net gosterır??
  • aranızda crysis i 1680*1050 cozunurlukte oynayan var mı??
  • Evet oyun çok kısa maalesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lull_82

aranızda crysis i 1680*1050 cozunurlukte oynayan var mı??

Evet oynuyorum ne olduda?
  • crysis in birinci çıkanını bitirmiştim.warhed yükledim oynadım.boyutu 6.11 gb.kısa geldi bana oyun oyunun bitiş yeri albay lie nin kaçırdıgı konteynır,havaalanından bizim ucak gelip alıyor.o sırada albay elektro şok veriyor düşüyor yere o sırada albay uçağa çıkıyor ardından benim adam sonrada albayı uçaktan atıyor ölmüyor ama,büyük makina yanına geliyor albayın orda bitiyor oyun.benim oyundamı eksliklik var acaba şaşırdım çünkü oyunun bitiş yerine .
  • arkadaşlar crysis wars ile multiden giriyorum fakat hangi servera girsem belli bi süre durduktan sonra sunucudan atıyor bunun nedeni nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz.... oyunum orjinal...
  • ben bu oyunu oynayabilirmiyim sistemim

3.00 ghz intel işlemci
    1.5 gb 400 mhz RAM
    256 mb 9550 GE-TO ATI radeon ekran kartı
    160 GB harddsk

oyunu oynamayı çok istiyorum eyer olur derseniz alcam bugün oyunu yardımlarınız için teşekkürler.
  • @ Lull_82 monitörünüzün desteklediği çözünürlükten aşağı düşmesseniz bozulma olmaz hangi çöz. destekliyorsa onda kullanmak iyidir. Senin monitör 1680 de olsa 1280 de olsa bozuk göstereceğini sanmıyorum... ee yani tabii 22" bir monitörüde destekliyor diye 1680 olarak oyunlarda açıp nasıl rahat olursun bilemem güçlü bir ekran kartın olmalı bu konuda...

@ parskan bu sistemle bu oyun gerçekten çok zor çok.. Hadi işlemci neysede (o da en az Pentium 4 diye düşünüyorum) 1.5 GB Ram birde DDR2 bile değil galiba ve 9550 olan ekran kartı işi bozuyor... En az 2GB DDR2 Ram ve 512MB Shader Model 3.0 - DX9 destekli bir ekran kartı olursa daha iyi olurdu...

Arkadaşlar üstte yazdım Warhead'de texture dokularda bozulmalarla karşılaşıyordum. Uzak-yakın farketmeden grafiklerde yüzey texture dokuları detaysız dümdüz.. her baktığın yön gördüğün baktığın yer değil ama fakat çoğu yerde araçların evler barakaların yüzeyleri duvarlar eşyalar kutular vs vs yakınlaştıkça detaylar artıyor uzaklaştıkça bozuluyor çoğu yerde düzelmiyor bile.. Dağ yamaçlarının bazı yerleri hepten berbat detay yok. CrySis de böyle olmamıştı şaşırtıcı derecede rahattı aynı ayarlarda Warhead ne oldu böyle anlamadım... 512MB 9600GT nin yada kullanılan driver'ın bir etkisi varmıdır acaba?...

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.