Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.oyunu bitirdikten sonra hemen warhead kurdum ve bir solukta 3.bölüme geldim. İlk oyuna göre çok daha güzel olmuş. En ileri ayarda aa 8x de oynuyorum grafikler muazzam. İçim mest oldu vallaha. Müzikler, sinematikler, türkçe olması, senaryo akışı ilk oyuna göre daha daha iyi. Baştan sonra tek konu üzerinde ilerliyoruz film tadında. Şimdi gelelim takıldığım yere. Kocaman bir uzaylı var karlı bölümdeyi orda dışkabuğu yok et diyor ne yapacaz?
  • Oyunu bitirdim. Oynadığım en iyi oyun oldu şu an. İlk oyundan çok daha iyi olmuş. Kısa ama öz. Baştan sona film gibiydi. Soluksuz aktı gitti oyun. Sinematikler çok iyi hazırlanmış. İlk oyundan daha da kolay yine zor tabii ama ilk oyunda 30 mermi sıkarak öldürüyorsak bu oyunda 10 mermi sıkmamız yetiyor. Ayrıca silahın üzerinden geçip mermi almayı iyi ki akıl etmişler. İlk oyunda tam işkenceydi.
  • Konu hortlayacak ama ben de Call Of Duty serisini bitirince elime geçmişken Warhead'a baktım, zorluk düzeyi "Gerçekçi %75"de bitirdim. İlk Crysis oyunum oldu

Battlefield 3'ü deneyeceğim inşallah ama ondan önce Crysis 1'i veya 2'yi kurup oynasam diyorum hangisini tavsiye edersiniz? Aralarında bağ var mıdır?
  • beyler pcimde crysisla ilgili hiçbirşey yok .. crysis - warhead - 2 yi hepsini oynadım bitirdim ..
    şimdi bi forum sitesinde bulmuş olduğum Crysis Wars ( multiplayer oynama ) indireceğim yanlız bir kaç yerde oyunun paralı olduğu yazıyordu :S acaba oyun paralımı değilmi ? değilsee crysiswarsı indirip multi oynamam ıcın bi patch fln lazımmı ne gerekyorsa söylermisnz ..

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.