Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ılk crysıste bole olmustu bu oyunu yukleyıncede bole oldu bu oyunun ıntroları baslangıc vıdeoları fln hep bole agır agır gıdıo takılıo gıdıo takılıo gıdıo.ama oyun oynarken bı sorun yok takılmadan oynuyorum.oyun ayarlarını anca oyuna baslıom esc basınca ayarlıom obur turlu ıskence oluyor.sadece bu crysis oyunlarda oluyor oynadıgım dıer hıcbı oyunda bole bısı olmadı gta4 dahıl.bu nedendır bunun bı cozumu warmı nasıl yapabılırım.yanı oyuna gırene kdr abartısızı 2-3dk gecıo oyun oynarken sorun yok sorunsuz oynuyorum ama.
  • daha dün bitirdim malesef... harika bir oyundu...crysis i oynamadm ama warhead i oynadım
  • Crysis Warhead'ı indirim kurdum çalıştı fakat kasmalar çok fazla oyun rahat oynanmıyor. 800x600e getirdim tüm ayarları oyuncudan normale aldım biraz da olsa rahatladı ama oyunun içinde c'ye bastığımda silah menüsü gelene kadar pc donuyor ve yaklaşık 40 saniye sonra geliyor silah menüsü tekrar kapamak için c'ye basıyorum ve yine 40 saniye bekliyorum saçma sapan. Oyun menüsüne dönmek için esc ye bastığımda da aynı sorun. Resmen işkence. Var mı bunun bir çözümü? Sorun bende mi oyunda mı?

İşlemcim: Centrino 2 P8600 2.4
    Ram: 3 GB DDR2 800
    Ekran Kartım: GeForce 9600m GT
  • Crysis Warhead ilk oyunu arattı.
    çok cabuk bitti, birşey anlamadım. son zamanlarda kısa oyun yapmak moda, maliyet pahalı diye her halde . oynamaya geç başladım ama çok çabuk bitti
    Yine de teşekkürler.

ilk oyunu oynamayan arkadaşlara tavsiyem ilk oyunu kesinlikle oynayın Crysis Warhead onun yanında eklenti bile olamamış.
  • ellerine sağlık.Arkadaşlar FİLM-OYUN satışları başlamıştır.İlgilenenler e-mail adresimi ekleyebilirler.(darkness_hypnotise@hotmail.co.uk) 1 DVD 1.25 TL,, 2 CD 1.25 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoms

Crysis Warhead ilk oyunu arattı.
    çok cabuk bitti, birşey anlamadım. son zamanlarda kısa oyun yapmak moda, maliyet pahalı diye her halde . oynamaya geç başladım ama çok çabuk bitti
    Yine de teşekkürler.

ilk oyunu oynamayan arkadaşlara tavsiyem ilk oyunu kesinlikle oynayın Crysis Warhead onun yanında eklenti bile olamamış.

orjinalini al ve wars ın zevkini çıkar bakalım eklentimi degilmi

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

arkadaşlar online oynama var mı bu oyunda?

olmamı arkadaşım hemde en kralından bekleriz ama orjin lazım
  • Merhaba Arkadaşlar Crysis Warhead ı cafede oynadım da çok güzel Acaba benim pc kaldırırmı Bakarmısınız? Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz 2.79, 1,00 GB of Ram Ekran Kartı: Radeon 9200 Series AGP Internal DC 125 mb Ne kadar lık ekran kartı lazım arkadaşlar Bakarmısınız???şimdiden teşekkürler...
    Bizimkiler ilk Defa Bu oyunu türkçe Yapmışlar Helal olsun Valla :) ÇOk Güzell Oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 4 Haziran 2009; 13:28:01 >
  • bişey sorcam... ya bunun cd-key ini sadece 3 kez mi kullanabiliyoruz? ona göre davrancam da...
  • http://www.crysisturkey.com/crysis-warhead-de-authorization-tool.html

Burdaki programla o sınırı kaldırıyorsunuz. Tamamen legal bi programdır.
  • quote:

http://www.crysisturkey.com/crysis-warhead-de-authorization-tool.html

Burdaki programla o sınırı kaldırıyorsunuz. Tamamen legal bi programdır.

sağol çok işime yarayacak.. madem 3 kez sınır koyuyosun sonra niye yamayla düzeltiyosun Crytek.. baştan koyma..
    bide Crysis1 in de yükleme sınırı var mı acaba?
    Teşekkürler şimdiden..
  • Panelimdeki sistemle
    1024x768
    texture : very high
    diğer bütün ayarlar : high
    aa kapalı
    Akıcı bir şekilde oynuyorum.

9500GT
  • oyunu bıtırdım yalnız oyun aşırı kısa bu kadar çabuk bıteceğını ummuyordum
  • kaplamalar geç geliyor ne yüklüyorduk bunun için? warhead de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

oyunu bıtırdım yalnız oyun aşırı kısa bu kadar çabuk bıteceğını ummuyordum

ne bekliyordunki su topicte zaten en çok şikayet bu
    ya bu oyun neden bu kadar kısa ya bu oyun çok kısa her sayfada en az bi 20 tane şu lafı konuşmuşlar
  • Hort... Ana konu burdayken yan yollara sapmayalım arkadaşlar...
  • Konuyu hortlattığın için sağol
    Ben imzamdaki sistemde oyunu bir türlü full hd açamadım.En fazla 1776x1000 oluyor.Ekran kartı driverim güncel.
  • 8500 gt ile 80 fps alıyorken neden şimdi alamıyorum yardım
  • Yardım edin şu iki adaşa
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.