Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Adı: Crysis: Warhead

Yapım: Crytek

Dağıtım: Electronic Arts

Türü: First Person Shooter

Platform: Pc

Çıkış Tarihi: Çıktı

Konu: Crysis Warhead’de oyuncular Crysis’in en akıllarda kalıcı karakterlerinden biri olan Çavuş Sykes’ın, ya da diğer bir adıyla ‘Psycho’nun nano-giysisine bürünecekler. Delta Force ekip arkadaşı Nomad’den daha dik kafalı ve agresif olan Psycho’yu yönetecek olan oyuncular, Psycho’nun orijinal oyundaki olaylarla aynı zamanda gelişen hikayesini oynayacaklar ve adanın diğer tarafındaki yaşamın tahminlerinden çok daha zorlu ve heyecan dolu olduğunu görecekler. Neyse ki Psycho’nun nano-giysisi de yeterince güçlü, hatta Psycho tamamen özelleştirilebilir silahlar ve yepyeni taşıtlar da dahil olmak üzere daha geniş imkanlara sahip olduğundan oyuncular içine girdikleri koşul ne olursa olsun üstünlüklerini kurmayı başarabilecekler. Crysis Warhead, bu yeni ve heyecanlı tek kişilik seferin yanı sıra yeni çokluoyuncu içeriğine de sahip olacak. Daha fazla ayrıntı için yaz aylarını bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 18 Eylül 2008; 9:41:43 >

• ilk oyun kadar büyük ses getireceğini sanmıyorum, sonuçta yine aynı motoru kullancaklar ama grafikleri makyajlarlar tabi. o halde bile yine bir çok sistemi zorlayacaktır. fakat bu sefer daha iyi bir optimizasyon yapacaklarını ve oyun süresini uzatacaklarını düşünüyorum...
  • crysis 2 çıkasaya kadar herkes sistemlerini gözden geçirir,daha rahat oynarız diye düşünüyorum, optimizeyede daha dikkat ederler artık sonuçta motor belli.
  • pir bu arada inşallah kitlemezler topiği hayırlı olsun şimdiden..

Konu hakkındaki yorumuma gelincede;

ilk oyunu adam akıllı kaç kişi oynadıki ikincisini oynayacaklar... Bence ilk oyundan çok aşırı yüksek tuttular tüm ihtiyaçları.. Belki 1. oyunda biraz daha orta halli tutup 2. oyunda çok beklentileri yükseltselerdi çok daha iyi iş yapacağını beklerdim ama şimdi bu beklentilerim olumsuz yönde ne yazıkki..

Bakalım göreceğiz yerli kardeşleri ne gibi özellikler getirecekler yeni oyunlarına
  • Yani adam kısaca şunu demek istemiş pamuk eller cebe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Yani adam kısaca şunu demek istemiş pamuk eller cebe...

Aynen öyle
  • Oyun süreside biraz daha uzasa bari ortalama 20-25 saat falan olsa.
  • Crysis 2 değilde , 1. oyunun devamı diye düşünmek daha mantıklı. Nede olsa oyunun konusu ortada kaldı. Bitiş şekline göre devamı geliceği kesin gibiydi bence. Bu tarz kaliteli yapımlar gelmeye devam ederse, heleki kendi dilimizde daha ne olsun :)
  • hicbiri Crysis 1 gibi ilgi gormeyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

hicbiri Crysis 1 gibi ilgi gormeyecek

neden ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

hicbiri Crysis 1 gibi ilgi gormeyecek

neden ???

sence Crysis 2 , Crysis 1 gibi cook saticak mi ? (Turkiye'de)
  • türkçe olmasssa niye satmasın hatta daha iyi olur crysisi hiç oynamayan millet 2 inciyi oynamadan 1 inciyi oynamak ister yine
  • aga bu konuda kiltlenirse yuh artık.hem adamlar hemde oyun sonu videosu bize 2. oyunun geleceüini söylüyor ama konu acılınca kilitleniyor.
    inş bu kouda kilitlenmez.
    bence 2 oyun bı oyın kaaddar sarmaz çünkü kürenin içine dalıyoruz öyle olunca sürekli böcükler gelcek. koreli olmayınca zevki çıkmıyo:
    "nerdesin seni amerikan tavuğu"
    "sanki orda bişey gördüm-sadece gölgeymiş."
    bu diyaloglar olmazsa ben oyunun neresinde gülcem yaw

• tam pusuya yatmış , bir baskın yapacam , o sırada o tarz diyaloglar duymak insanı koparıyor kesinlikle. Yok bukadar matrak bir olay. Enfes bir oyun
    eminim bol bol koreli olucaktır 2.bölümde :)
  • bugün hayırlısıyla 1. bitiricem artık 2. çıkana kadar sistemi zaten baya bi revize etmiş olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

pir bu arada inşallah kitlemezler topiği hayırlı olsun şimdiden..

Konu hakkındaki yorumuma gelincede;

ilk oyunu adam akıllı kaç kişi oynadıki ikincisini oynayacaklar... Bence ilk oyundan çok aşırı yüksek tuttular tüm ihtiyaçları.. Belki 1. oyunda biraz daha orta halli tutup 2. oyunda çok beklentileri yükseltselerdi çok daha iyi iş yapacağını beklerdim ama şimdi bu beklentilerim olumsuz yönde ne yazıkki..

Bakalım göreceğiz yerli kardeşleri ne gibi özellikler getirecekler yeni oyunlarına

p4 3ghz
    1gb ram
    8600 gt

bu mu yüksek gereksinim. ki zaten daha düşük gereksinimlerle de oynnabiliyor.
    2. sinin gelmesine çok sevindim. Zaten üçleme olacağı belirtilmişti. İlla ki her oyunda grafik kaliteside yükselecek...

• Crysis 1'i orijinal aldım. Crysis 2'yide orijinal alacağım!
  • bu oyunu arkadaşımdan öğrenmiştim.çok güzel olduğunu söyledi.
  • Half Life serisinde oyunu ve jikayeyi nasıl geliştirip ilerletiyorlarsa , bu oyunun devamında da ilerlemeler olacağını söylemek yalnış olmaz . Motorun optimizasyonunu iyileştirmeleri daha düşük sistemlerde çalışmasını sağlar ama , adam kendide demiş grafiksel yenilikler diye . O yüzden pek umutlu olmamak lazım gibi geliyor bana .
  • Bu haberin üzerine ekran kartı alacaklar almasın. Eğer görsellik açısından dahada iyi olacak ise 8800gt ler bile bi oyuna yetişemeyecek. Bekleyelim ATI X10000 çıkarsın NVIDIA 20200GT çıkarsın öyle alalım ekran kartlarını. Boşuna 8800gt lere 3850 lere para vermeye gerek yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.