Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

p4 3ghz
    1gb ram
    8600 gt

bu mu yüksek gereksinim. ki zaten daha düşük gereksinimlerle de oynnabiliyor.
    2. sinin gelmesine çok sevindim. Zaten üçleme olacağı belirtilmişti. İlla ki her oyunda grafik kaliteside yükselecek...

10 fps ile oyunu oynamak oymaksa senin için tabiki yüksek gereksinim istemez!!

Yok herşey low da 25 fps almak da senin için oyun oynamaksa buda senin kararın.

O sisteminle crysis oynanmaz oke

Ben kendi sistemimle bile bıraktım oynamıyorum şu anda sistemimi yeniledeiğim zaman oynayacağım.. 8800 GT lerin bile yakındığı yüksek gereksinim istiyor dertlerinin ardından senin kalkıp o sistemini buraya yazıp sonrada bumu yüksek gereksinim istiyor demen de çok ilginç gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 5 Aralık 2007; 17:05:44 >

• Ohoo daha 1.yi oynamadik.
  • 2. Oyun da gene Türkçe mi olacak?
  • Evet de bu verdiğin linkteki adamlar herhangi bir kaynak göstermemişler büyük bir referans'ı olan, öyle haber yazmaksa bende yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Evet de bu verdiğin linkteki adamlar herhangi bir kaynak göstermemişler büyük bir referans'ı olan, öyle haber yazmaksa bende yazarım.

Kaynağımız var, buna emin olabilirsin. (Haberi yazan ben değilim, ancak kaynak var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 5 Aralık 2007; 18:30:58 >
  • ekpaket olmassa fena tutar....
  • oyun piyasası gerçeğe yaklaşmaya çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

ekpaket olmassa fena tutar....

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

2. Oyun da gene Türkçe mi olacak?

İkinci ve üçüncü oyun da Türkçe olacak.
  • koreliler varmı varmı şarjör değiştiriyorum değiştiriyorsan banane lan
  • Yaw grafiklerle gene 2 sene geçircekler.Şu hikayeyi bi bitirsinler cok heycanlı , süper savaşın ortasında bitti oyun ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Yani adam kısaca şunu demek istemiş pamuk eller cebe...

Aynen öyle

aynen m ben 8600 gt ile idare edicem , artik seneye 9800 GT ye gecerim

• quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

quote:

p4 3ghz
    1gb ram
    8600 gt

2. sinin gelmesine çok sevindim. Zaten üçleme olacağı belirtilmişti. İlla ki her oyunda grafik kaliteside yükselecek...

Ben kendi sistemimle bile bıraktım oynamıyorum şu anda sistemimi yeniledeiğim zaman oynayacağım.. 8800 GT lerin bile yakındığı yüksek gereksinim istiyor dertlerinin ardından senin kalkıp o sistemini buraya yazıp sonrada bumu yüksek gereksinim istiyor demen de çok ilginç gerçekten.

bendede 8600 gt kartvar, makul duzeyde oc'lu. islemcim e6600 , 2 gb ram 800 mhzlik , bende fps 20-28 arasinda . tum detaylar highta...

• Ya herkes CRYSIS 1 fln dio.. Crysis1 die bi oun yok.. Crysis var.. Ve çıkacak oyun ise Crysis 2....

DDr,DDr2 misali

Bence 2. oyunda grafik olarak çok iyi olacak. Ama sistem gereksinimlerini biraz daha geri çekerler diye düşünüyorum. Çünkü çok şikayet olmuştur ve bunuda göz önüne alınır.. Ve birde sanırım Crysis 2 25-30 gb yer kaplar herhalde diskte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Evet de bu verdiğin linkteki adamlar herhangi bir kaynak göstermemişler büyük bir referans'ı olan, öyle haber yazmaksa bende yazarım.

Kaynağımız var, buna emin olabilirsin. (Haberi yazan ben değilim, ancak kaynak var.)

Sitenize herhangi bir dokundurma yapmak istemem güzel içerikli bir site bilen tabiki biliyordur ama benim gibi ilk defa gören bir kişi sitedeki haberlerin kaynağını göremeyince yalan haber sanabiliyor. Başarılar :)
  • gebereceksin YANKEEEEE
  • quote:

Orjinalden alıntı: hckn

gebereceksin YANKEEEEE

Ne alaka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isperih

quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

quote:

p4 3ghz
    1gb ram
    8600 gt

bendede 8600 gt kartvar, makul duzeyde oc'lu. islemcim e6600 , 2 gb ram 800 mhzlik , bende fps 20-28 arasinda . tum detaylar highta...

pardonda antialiasing açamadıktan sonrada bişeye benzemiyor bende şu an 4gb 800 mhz ram ve 8800gtx var cpu q6600 ama ben bile 16x aa açamıyorum yani gerçekten abartmışlar işi ben bu sistemi neredeyse bu oyun için aldım diyebilirim ama 16 aa'da 20 fps'ye düşüyo.ayrıca ben senin de bu oyunu düzgün oynadığını hiç sanmıyorum o sisteminle.

• Ben Crysis 1'i oynayana kadar Crysis 3 çıkar Malum pc
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.