Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sucveceza

valla neyini geliştirirlerse geliştirsinler ama adam gibi optimize etsinler.. keşke unreal motoru kullansalardı...hazır unreal motoru varken ne die yenisini yapıyosunuz... basın parayı alın motoru olsun bitsin... bu sayede bizde 20 fps aldığımız yerde 50 fps alırız sizde rahat edersiniz bizde...

Ne güzel konuştun yaw...
  • valla... bu oyun bende hayal kırıklığı yarattı...
    far cry ilk çıktığında, oynayıp bitirdiğimizde tadı damağımızda kalmıştı...
    crysis duyuruldu.. heyecenla bekledik, sistemleri yeniledik... ekranın başına geçtik...

2 saat sonra büyük bir hayal kırıklığı...
    fps dediğin oyun öyle fazla ayar gerektirmeyecek. farenin topuzuyla silahları hızla çevirip istediğin silahla düşmama dalacaksın... yok tam güç, yok görünmezlik zırhı... dürbün bile saçma sapan olmuş... o far cry daki sniper keyfini bu oyunda hiç yaşayamadım. grafikler diyeceksiniz. tamam grafikler 100 puan... ama kardeşim her şey grafik değilki... hele o zencinin yüzündeki yapmacık ifadeler oyunun soğumasında en büyük sebeplerden birisi...

bunlar benim kişisel yorumlarım...
    kısacası "far cry" zevkini yaşayan ve bu keyfi 2-3 sene sonra tekrar yaşamak isteyen biri olarak hayal kırıklığına uğradım.
    dünya çapında nasıl karşılandı bilmiyorum ama genelde bu oyun bir hayal kırıklığı yaratan türden olduğunu tahmin ediyorum...

dergiler ve internet siteleri bu oyuna 100 üzerinden 97 - 95 arası puan vermişler... bana göre verilmesi gereken not: 75 oda grafiklerin etkisi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bage -- 7 Aralık 2007; 23:58:18 >

• millet 1i bitirmiiş bile baksana herkes 2 yi bekliyor ben daha yeni başladım oyuna ama bence harika bişey... yanlız şöle bisorunum var oyunun başlarında bir köye giriyoz ve orayı dagıtıp rehineyi kurtarıyoz. sonra 2 tankı havaya ucuruyorum ama ondan sonra yeşil noktya geldiimde bölümü bitircek bişey bulamıyorum ya hakketen kafayı yicem yardımcı olurmusnuz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakopsii

millet 1i bitirmiiş bile baksana herkes 2 yi bekliyor ben daha yeni başladım oyuna ama bence harika bişey... yanlız şöle bisorunum var oyunun başlarında bir köye giriyoz ve orayı dagıtıp rehineyi kurtarıyoz. sonra 2 tankı havaya ucuruyorum ama ondan sonra yeşil noktya geldiimde bölümü bitircek bişey bulamıyorum ya hakketen kafayı yicem yardımcı olurmusnuz ???

birazcık ilerledikten sonra yeni hedef pda na gönderilecektir...
  • biz abimle crysis oyununu bitirdik ve çok beyendik eğer 2. sinde konuları, olayları ve adamalrı değiştirirlerse bence gene sesini duyurur tabi şimdiden yorum yapmak bence uygun değil çıktığında görürüz
  • bu oyun için 8800 gt aldık şimdi bize bi ekran kartı daha aldırmasalr bari sistem gereksinimini düşürseler biraz bari
  • bage@ +1 crysis'i konu olarak hiç beğenmedim , bir cod4 deki heyecan ve aksiyon yok oyunda ... sadece grafikleri 100 puanı hakediyor , gerisi faso fiso
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: hckn

gebereceksin YANKEEEEE

Ne alaka?

Crysis'den Koreliler tarafından söylenen bir latife.

hangi arkdaşım söledise yanlış sölemiş o al bunu yankeeeeeeee olcaktı

• helsloot cod4 le bu oyunu nası karşılaştırıyorsun anlam veremiyorum....oyunun tek eksisi opimizasyonu!. Yapay zeka,akıcılık vs.. herşeyi mükemmel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 12 Aralık 2007; 0:12:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

helsloot cod4 le bu oyunu nası karşılaştırıyorsun anlam veremiyorum....oyunun tek eksisi opimizasyonu!. Yapay zeka,akıcılık vs.. herşeyi mükemmel bence

Seninde dediğin gibi eksikleri var oyunun, ama CoD 4'te eksik yok. Eksiği olmayan muhteşem bir oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

bage@ +1 crysis'i konu olarak hiç beğenmedim , bir cod4 deki heyecan ve aksiyon yok oyunda ... sadece grafikleri 100 puanı hakediyor , gerisi faso fiso

+1000

Bence herşey grafik değildir
  • quote:

Bence herşey grafik değildir

+1
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz. Beğenmiyenlerin de kendine göre haklı sebepleri var. Şahsen ben çok beğendim ama arkadaşlarında dediği gibi optimizasyonu gerçeken vasattı. İnşallah bu crysis 2 de ortadan kalkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Beğenmiyenlerin de kendine göre haklı sebepleri var. Şahsen ben çok beğendim ama arkadaşlarında dediği gibi optimizasyonu gerçeken vasattı. İnşallah bu crysis 2 de ortadan kalkar.

Aynı motoru kullanacağına göre optimizasyon konusunda pek bi değişim olacağını sanmıyorum...
  • keşke 3 oyun yani trilogy olması twentyogy falan olsa
  • Bu kardeşlerimizin amacı oyun yapmaktan ziyade pc dünyasında grafik standartı belirlemek gibi geliyor bana, bu anlamda yaptıkları iş takdir edilecek cinsten. Oyun ise bu amacın tuzu biberi. İleride askeri simulasyonlarda felan bu adamların grafik motorları, programları kullanılırsa muradlarına ereceklerdir, yoksa bunları ekrankartı üreticisi ile yapılan anlaşmalar, oyunlar felan paklamaz

Diğer taraftan bu mantık (Foto gerçekçi görüntüyü yakalama hayali) ve hızla giderlerse ekran kartlarının piyasa ömürlerini 3 aya düşürmeyi başaracaklar

Next-Gen grafikleri mevcut teknolojiyi baz alarak veren, sistem ve kullanıcı dostu olan Epic' e bu anlamda saygılarımı sunarım

• merakla bekliyorum inş seslendirme yine başarılı olur
  • yine türkçe ve aynı fiyata türkiye de satarlarsa alırım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluesLand26 -- 8 Ocak 2008; 10:58:52 >
  • Crytek'in ödüllü grafik motoru CryEngine 2 için bir site hazırlandı. Genellikle motorun özelliklerinden bahseden, video, resim gibi dökümanların bulunduğu sitede; ayrıca "Crytek" ve "Crysis" hakkında yapılan başlıklarla birlikte bir de forum bulunuyor.

www.cryengine2.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 8 Ocak 2008; 23:08:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.