Ben açıkcası Crysis den fark göremedim sistem konusunda. Benim imzada yer alan sistemde her ikiside aynı ayarlarda çalışıyor. Yavaşlama ve kimi kasılma olayları her iki oyunda da var. Kısaca Optimasyon sorunu çözülmemiş
quote:
Orjinalden alıntı: Noctivagant
Ben açıkcası Crysis den fark göremedim sistem konusunda. Benim imzada yer alan sistemde her ikiside aynı ayarlarda çalışıyor. Yavaşlama ve kimi kasılma olayları her iki oyunda da var. Kısaca Optimasyon sorunu çözülmemiş
Crysis Warhead ilk oyuna göre daha az sistem istiyor
Crysis Warhead ilk oyuna göre daha az sistem istiyor
Daha az sistem istediği şölendi ama ben 8800 GT ekran kartımda iki oyunuda aynı ayarlarda oynuyorum ve Crysis Warhead ilk oyuna göre daha erken kasmaya başlıyor. Hatta bir bölümde bölümün başından sonuna kadar kasıyor nerdeyse ve aynı şey ilk oyunda olmuyordu. Kısaca Cevat yerli tarafından yapılan optimasyon düzeltidi lafı sadece kağıt üzerinde kalmış pratikde öle değil.
Savanna çok güzel harita ama beni nedense oyundan atıyorlar devamlı
crysis wars ı yükledim oyna diyorum oyun açılmıyor sizce neden arkadaşlar? oyun orjinal.
quote:
Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi
quote:
Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT
İşte suni tenefüs anı:
aslında crysisde daha değişik bir sahne vardı ilk oyunda gemide :D
abi ayıp ya milletin özel hayatını buraya vermeyin
valla performans bakımından çok daha iyi bir oyun olmuş bence,sistem panelindeki sistemimle crysis te mouse la ani dönüşler yaparken biraz kasıyordu (1280*1024-bütün ayarlar high vsync,anti-aliasing yok)bunda çok daha az kasıyor...
Oyun bir oturuşta bitti. Kısa fakat zevkli olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: *Bozkır*
Oyun bir oturuşta bitti. Kısa fakat zevkli olmuş.
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav oyun kısa ama çok zevkli gerçekten bu arada arkadaslar orjinal alanlar hiç yok mu dh crysis clanı kursun
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Yerde Takıldım Yardım İstiyorum.Bölümün Adı PARADİSE LOST.Prophet Tekrar Ortaya Çıkıyor,Giysisi Hasarlı Olduğundan Onu Korumamız Gerekiyor,Süre Geri Sayıyor Sonunda da Dayanamayacağım Donmak Üzereyim Deyip Nalları Dikiyor.Orada Bütün Gelen O Yaratıkları Öldürüp Onu Korudumda Sonra Ne Yapmalıyım.Donmadan Ne Yapayımda Propheti Kaçırayım Oradan???
Yanan araba veya helitopter enkazı gibi yerlere gideceksin orda nano giysisi ısıncak 90 saniyelinemi ne düzelcek durumu tekrar benzer yerelere gidecen bu süre dolmadan
Biraz ss ekliyelim sayfaya.
quote:
Orjinalden alıntı: Noctivagant
Yanan araba veya helitopter enkazı gibi yerlere gideceksin orda nano giysisi ısıncak 90 saniyelinemi ne düzelcek durumu tekrar benzer yerelere gidecen bu süre dolmadan
Teşekkür Ederim Cevap İçin
Dün Akşam CORE Eziyetinden Sonra Bu Bölüme Geçince Sağımı Solumu Şaştığımdan Çözemedim O An,Birde Oyunun Save Mantığı Sapıttı Tamamen.Ölünce Ta Geriden Awekining Bölümündeki Alakasız Bir Save'den Başlatıyor(Awakening Madenlere Yani CORE Bölümüne Girmeden Evvelki O Derin Çukurluk Vadinin Olduğu Yer).Ama Neyseki Şans Eseride Olsa Nasıl Çıkacağımı Buldum,Bakalım Sapıtık Save Sistemi ve Kıçı Donan Prophet ile Neler Yapıcaz...
quote:
Orjinalden alıntı: BuRCo
quote:
Orjinalden alıntı: shadowtr
p4 3ghz 1gb ram 8600 gt
bu mu yüksek gereksinim. ki zaten daha düşük gereksinimlerle de oynnabiliyor. 2. sinin gelmesine çok sevindim. Zaten üçleme olacağı belirtilmişti. İlla ki her oyunda grafik kaliteside yükselecek...
10 fps ile oyunu oynamak oymaksa senin için tabiki yüksek gereksinim istemez!!
Yok herşey low da 25 fps almak da senin için oyun oynamaksa buda senin kararın.
O sisteminle crysis oynanmaz oke
Ben kendi sistemimle bile bıraktım oynamıyorum şu anda sistemimi yeniledeiğim zaman oynayacağım.. 8800 GT lerin bile yakındığı yüksek gereksinim istiyor dertlerinin ardından senin kalkıp o sistemini buraya yazıp sonrada bumu yüksek gereksinim istiyor demen de çok ilginç gerçekten.
neden oynamasın ben 1 gb ram x1650 ile 1024 cozunurlukte takır takır oynuyorum vede hiç takılma yok
arkadaşlar sistemim
p4 3.00ghz 2.5 ram 7300gt
oyunu takılmadan oynama şansım varmı ona göre sipariş vericemde?
evet oynarsın
Evet ya oyun bencede çok kısa az önce bitti tam süper bi silah bulmuştum uçak enkazının içnde oyun tamda zevklenmişti ama bitti silahı tam kullanamadan. Bence bu oyun crysisten daha akıcı. Crysis teki gibi saçma bölüm yok bunda. Hiç sıkılmadım oynarken.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
oyun kısamı sürdü banamı öyle geldi
quote:
Orjinalden alıntı: levyeli
Evet ya oyun bencede çok kısa az önce bitti tam süper bi silah bulmuştum uçak enkazının içnde oyun tamda zevklenmişti ama bitti silahı tam kullanamadan. Bence bu oyun crysisten daha akıcı. Crysis teki gibi saçma bölüm yok bunda. Hiç sıkılmadım oynarken.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
oyun kısamı sürdü banamı öyle geldi
Belki Cevat Abi 2. Oyuna Koyar O Silahı Belli Olmaz.Neticede O Şekilsiz Yaratık Zımbırtılarını Tepelemek İçin Adaya Geri Dönüyoruz...