Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
123.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben açıkcası Crysis den fark göremedim sistem konusunda. Benim imzada yer alan sistemde her ikiside aynı ayarlarda çalışıyor. Yavaşlama ve kimi kasılma olayları her iki oyunda da var. Kısaca Optimasyon sorunu çözülmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Ben açıkcası Crysis den fark göremedim sistem konusunda. Benim imzada yer alan sistemde her ikiside aynı ayarlarda çalışıyor. Yavaşlama ve kimi kasılma olayları her iki oyunda da var. Kısaca Optimasyon sorunu çözülmemiş

Crysis Warhead ilk oyuna göre daha az sistem istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Bunu nereye atıcaz?

C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD klasörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Ben açıkcası Crysis den fark göremedim sistem konusunda. Benim imzada yer alan sistemde her ikiside aynı ayarlarda çalışıyor. Yavaşlama ve kimi kasılma olayları her iki oyunda da var. Kısaca Optimasyon sorunu çözülmemiş

Crysis Warhead ilk oyuna göre daha az sistem istiyor

Daha az sistem istediği şölendi ama ben 8800 GT ekran kartımda iki oyunuda aynı ayarlarda oynuyorum ve Crysis Warhead ilk oyuna göre daha erken kasmaya başlıyor. Hatta bir bölümde bölümün başından sonuna kadar kasıyor nerdeyse ve aynı şey ilk oyunda olmuyordu. Kısaca Cevat yerli tarafından yapılan optimasyon düzeltidi lafı sadece kağıt üzerinde kalmış pratikde öle değil.

• çok kısa sürdü ya

• crysis wars ı yükledim oyna diyorum oyun açılmıyor sizce neden arkadaşlar? oyun orjinal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

İşte suni tenefüs anı:
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

aslında crysisde daha değişik bir sahne vardı ilk oyunda gemide :D

abi ayıp ya milletin özel hayatını buraya vermeyin

• valla performans bakımından çok daha iyi bir oyun olmuş bence,sistem panelindeki sistemimle crysis te mouse la ani dönüşler yaparken biraz kasıyordu (1280*1024-bütün ayarlar high vsync,anti-aliasing yok)bunda çok daha az kasıyor...
  • Oyun bir oturuşta bitti. Kısa fakat zevkli olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

Oyun bir oturuşta bitti. Kısa fakat zevkli olmuş.

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
    oyun kısa ama çok zevkli gerçekten bu arada arkadaslar orjinal alanlar hiç yok mu dh crysis clanı kursun
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Yerde Takıldım Yardım İstiyorum.Bölümün Adı PARADİSE LOST.Prophet Tekrar Ortaya Çıkıyor,Giysisi Hasarlı Olduğundan Onu Korumamız Gerekiyor,Süre Geri Sayıyor Sonunda da Dayanamayacağım Donmak Üzereyim Deyip Nalları Dikiyor.Orada Bütün Gelen O Yaratıkları Öldürüp Onu Korudumda Sonra Ne Yapmalıyım.Donmadan Ne Yapayımda Propheti Kaçırayım Oradan???
  • Yanan araba veya helitopter enkazı gibi yerlere gideceksin orda nano giysisi ısıncak 90 saniyelinemi ne düzelcek durumu tekrar benzer yerelere gidecen bu süre dolmadan
  • Biraz ss ekliyelim sayfaya.

• quote:

Yanan araba veya helitopter enkazı gibi yerlere gideceksin orda nano giysisi ısıncak 90 saniyelinemi ne düzelcek durumu tekrar benzer yerelere gidecen bu süre dolmadan

Teşekkür Ederim Cevap İçin

Dün Akşam CORE Eziyetinden Sonra Bu Bölüme Geçince Sağımı Solumu Şaştığımdan Çözemedim O An,Birde Oyunun Save Mantığı Sapıttı Tamamen.Ölünce Ta Geriden Awekining Bölümündeki Alakasız Bir Save'den Başlatıyor(Awakening Madenlere Yani CORE Bölümüne Girmeden Evvelki O Derin Çukurluk Vadinin Olduğu Yer).Ama Neyseki Şans Eseride Olsa Nasıl Çıkacağımı Buldum,Bakalım Sapıtık Save Sistemi ve Kıçı Donan Prophet ile Neler Yapıcaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

p4 3ghz
    1gb ram
    8600 gt

bu mu yüksek gereksinim. ki zaten daha düşük gereksinimlerle de oynnabiliyor.
    2. sinin gelmesine çok sevindim. Zaten üçleme olacağı belirtilmişti. İlla ki her oyunda grafik kaliteside yükselecek...

10 fps ile oyunu oynamak oymaksa senin için tabiki yüksek gereksinim istemez!!

Yok herşey low da 25 fps almak da senin için oyun oynamaksa buda senin kararın.

O sisteminle crysis oynanmaz oke

Ben kendi sistemimle bile bıraktım oynamıyorum şu anda sistemimi yeniledeiğim zaman oynayacağım.. 8800 GT lerin bile yakındığı yüksek gereksinim istiyor dertlerinin ardından senin kalkıp o sistemini buraya yazıp sonrada bumu yüksek gereksinim istiyor demen de çok ilginç gerçekten.

neden oynamasın ben 1 gb ram x1650 ile 1024 cozunurlukte takır takır oynuyorum vede hiç takılma yok

• arkadaşlar sistemim

p4 3.00ghz
    2.5 ram
    7300gt

oyunu takılmadan oynama şansım varmı ona göre sipariş vericemde?
  • evet oynarsın
  • Evet ya oyun bencede çok kısa az önce bitti tam süper bi silah bulmuştum uçak enkazının içnde oyun tamda zevklenmişti ama bitti silahı tam kullanamadan. Bence bu oyun crysisten daha akıcı. Crysis teki gibi saçma bölüm yok bunda. Hiç sıkılmadım oynarken.
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

oyun kısamı sürdü banamı öyle geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

Evet ya oyun bencede çok kısa az önce bitti tam süper bi silah bulmuştum uçak enkazının içnde oyun tamda zevklenmişti ama bitti silahı tam kullanamadan. Bence bu oyun crysisten daha akıcı. Crysis teki gibi saçma bölüm yok bunda. Hiç sıkılmadım oynarken.
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

oyun kısamı sürdü banamı öyle geldi

Belki Cevat Abi 2. Oyuna Koyar O Silahı Belli Olmaz.Neticede O Şekilsiz Yaratık Zımbırtılarını Tepelemek İçin Adaya Geri Dönüyoruz...

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.