Şimdi Ara

Crysis Warheag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda Sapphıre hd4870 , Intel e5000 , 2 gb ram var ..ama bu oynu vistada actigimda full ozellikte nerdeyse hic acmiyo ..normalde bile kasiyo ..ama diger oyunlari full ozellikte ve D10x le oynuyorum ..hic bi kasma bile yok .Crysis in ilk oyunundada 2 sat oynamadan sonra full ozelliklerde fsp dusmesi olmustu ..driver versiyonu 8.5 ...varmi bi tavsiyesi olan?

• dostum benim bi tavsiyem yok sana bi sorum var hani oyunun seçeneklerinde 2x 4x filan oluyo ya onlar ne oluyor.
  • Anti Aliasing-Keskinliği Yumuşatma grafiklerde nesnelerin kenarlarındaki tırtıklı görünümleri yumuşatır
  • Sağol dostum merak ediyordum iyi oldu.şimdi sıra senin soruna geldi.bir yardımsever bekliyoruz...
  • Kesinlikle biğr sorun uyuşmazlık vardır 4870 ile bu oyunu oynayamamak imkansız.
  • ne tarz bır uyumsuzluk? dıger oyunları tma calsııtırıyo ..
  • 8.9 bi dene istersen işlemicye de bi oc çak işlemcin darboğaz yapıyo olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    PS4 Skyrim Başarım Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8.9 u yukledim ......biraz daha iyi fakat hala ksiliyoo... oc yi nasil yapicam? kaca cikarayim>?
  • Dost overclock falan kurtarmaz,o oyun kasacak o ekran kartını çünkü piyasada kasmayacağı ekran kartı yok.4870 de buna dahil.Full özellikleri kısmak zorundasın.Özellikle AA yı sıfırlamak zorundasın ki düzgün oynanır FPS ler alasın.
  • 1.aa yı sıfırla.. aa ekran kartı belleğinde çok yer kaplamasına neden olur.muhtemelen 512 mb ın üzerine çıkıyo harita burda fps düşmesi normal..

2.vistada 2 gb ram yeterli gelmeyebilir eğer sistem 2 gb dan fazla kullanmaya kalkarsa gene aynı şey olması muhtemel.başka aklıma bişey gelmiyo..ama yeni ekran kartı alacak arkadaşlar mutlaka 1 gb ramli modellerinden alsın..artık 512 yetmemeye başlıycak
  • Daha dün bir bugün 2 ne sorunu dicekken tak diye bi volkan patlaması olustu kafamda eh tahmin ettigim gibi normaldir alısırsın derdim ama crysisten kötü olamaz optimizasyon eh bende 4870 kullanıyorum daha yeni cıktım oyundan zaten 4870 ile 30 fps yi cok yüksek ayarlar ve 4x aa ile alıorm eh warhead da da durum böyle yada daha iyi olmalı senin aldıgın FpS değerleri kac? ve ne kadar zaman sonra düsmeye baslıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 19 Eylül 2008; 22:01:32 >
  • arkadasim x1950xt ile no aa ccc den 16 af oyun icinden hersey gamer ortalama 20 fps ile oynuyorum akici bir sekilde eski oyuna gore kasmalarda yok senin cok daha iyi performans alman gerekir.
    beneki surucu 8.9
  • Valla Fsp degerine bakmadim ..nerden bakacagimida bilmiyom...benim baslar baslamaz yavasliyo...ama aa yi kapatip 1640-1050 de ve full ozelliklerde caistirdigimda normal oyunuyor fkat patlama oldugunda veya mausu hizli cevirince takilma oluyo ...bekleyince duzeliyo flan...
  • kesinlikle ramden 4gb vista da şart
  • valla fps ler 0 la 29 arasında hep gıdıp gelıyo ...hareket halında 14 ılı 18 arasında ... durunca 28 29 ..anlamadım sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mekonom

Valla Fsp degerine bakmadim ..nerden bakacagimida bilmiyom...benim baslar baslamaz yavasliyo...ama aa yi kapatip 1640-1050 de ve full ozelliklerde caistirdigimda normal oyunuyor fkat patlama oldugunda veya mausu hizli cevirince takilma oluyo ...bekleyince duzeliyo flan...

1640-1050 çözünürlük için 512 mb belleğe sahip kartlar yeterli oluyormuki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.