Crysis Wars'ı indirdim dün bi deneyeyim diye , oyunu kurdum çalıştırdım Acc aldım Gamespy'dan CD-Key giriş için bi ekran filan çıkmadı. Steam ayrıyetten CD-Key vermemiş oyuna hazır entegre bi Cd-Key işlenmiş , baktım Crysis Warhesd'in CD-keyi, bazı serverlarda Cdkey hatası filan verdi bazılarına girdi. Punkbuster korumalı server yok malesef oyunda boş hep girende yok , diğer serverlardada hep hileli oynuyorlar. Kendim server kurmak istediğimde Cd-key denetimi başarısız.Değiştirmek istermisiniz? diye hata veriyor.Değiştir diyorum hazır girili keyim işli zaten ??? Bazı serverlardada yine aynı hatayı veriyor.Bazen giriyor. Sorun nedir pek anlayamadım.
Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
beyler pcimde crysisla ilgili hiçbirşey yok .. crysis - warhead - 2 yi hepsini oynadım bitirdim .. şimdi bi forum sitesinde bulmuş olduğum Crysis Wars ( multiplayer oynama ) indireceğim yanlız bir kaç yerde oyunun paralı olduğu yazıyordu :S acaba oyun paralımı değilmi ? değilsee crysiswarsı indirip multi oynamam ıcın bi patch fln lazımmı ne gerekyorsa söylermisnz ..
teşekkürler
beyler bir sorunum var crysis wars arkadaslarla lan uzerinden oynuyorduk sonra ne olduysa artık giremıyoruz oyunu kım kurarsa kursun baskaları sunucudan atıldınız hatası alıyor yardım edebılcek kımse warmı ?