sxe4.2 yi kurdum hiç bi problem olmadı ve online oyunumu oynadım. aradan bi kaç saat geçti oyuna girdiğimde ismimin deiştiğini gördüm düzelttim fakat bi türlü deiştiremedim. nese dedim oyuna gireyim ordan deiştiririm belki dedim fakat tüm haritaları silindiğini gördüm!!!. bnde oynu sıldım tekrar yukledım bu sefer maplar yerındeydı oyuna gırdım bu seferde hıc bı sekılde hareket edemez oldum ne ates edebılıyom nede yuruyebılıyom console bıle ınmıyo!!. bıtek mouse u ılerı doru ıttırınce adam hareket edıyo onun dısında hıc bısı yapamıyorum :S
ayarlardan default fln yaptım fakat duzelmedı sıldım yenıdem kurdum(defalarca) yınede duzelmedı!. bu arada ısmım hep unnamed cıkıyo ve ayarladıgım hersey oyuna gırınce bozuluyo tanıdıgım tum cs oynayanlara sordum hıc kımse nedenını cozemdı nette aradım buna benzer sorun hıc kımsenın basına gelmemıs. lutfen yardımcı olun ne yapabılırım
Aynısı bende oldu kardeş bu sxe 4.2 den olabilir controls ayarlarına bi girdim hepsi silinmiş sxe yi ellemedim cs ı yeniden yükledim
bnde cs yı yenıden yukledım fakat değişen bişi olmadı hala kontroller silinmiş durumda :S