Şimdi Ara

CS 1.6 Steam. Dengesizlik... (Yardımınız Gerek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 buçuk ay önce bilgisayara format attım. Tüm driverları yüklediğim halde böyle bi sorunum var. 1 buçuk aydır adam akıllı giremiyorum sw ye sırf bu yüzden. Eskisi gibi sorunsuz oynamayı özledim. Eskiden hiç bi aksaklık yoktu. Format attıktan sonra kasmaya, cross ta aşırı dengesizlik başladı. Ara sıra takılıyor hatta öldüğüm anı bile göremiyordum. Bunun bi çaresi yok mu çok araştırdım bulamadım aranızda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

http://www.youtube.com/watch?v=f-i-qCcObCo&feature=youtu.be

Edit: İnternet kaynaklı bi sorun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTarget

Yaklaşık 1 buçuk ay önce bilgisayara format attım. Tüm driverları yüklediğim halde böyle bi sorunum var. 1 buçuk aydır adam akıllı giremiyorum sw ye sırf bu yüzden. Eskisi gibi sorunsuz oynamayı özledim. Eskiden hiç bi aksaklık yoktu. Format attıktan sonra kasmaya, cross ta aşırı dengesizlik başladı. Ara sıra takılıyor hatta öldüğüm anı bile göremiyordum. Bunun bi çaresi yok mu çok araştırdım bulamadım aranızda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

İşlemciniz amd mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

quote:

Yaklaşık 1 buçuk ay önce bilgisayara format attım. Tüm driverları yüklediğim halde böyle bi sorunum var. 1 buçuk aydır adam akıllı giremiyorum sw ye sırf bu yüzden. Eskisi gibi sorunsuz oynamayı özledim. Eskiden hiç bi aksaklık yoktu. Format attıktan sonra kasmaya, cross ta aşırı dengesizlik başladı. Ara sıra takılıyor hatta öldüğüm anı bile göremiyordum. Bunun bi çaresi yok mu çok araştırdım bulamadım aranızda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

İşlemciniz amd mi?

NVİDİA ekran kartı, İntel i5 işlemci

• quote:

quote:

quote:

İşlemciniz amd mi?

Amd olsaydı dual-core optimizer kurmanızı önerecektim. Madem intel böyle bir şeye gerek yok. CS'yi farklı bir adla farklı bir dizine kurmayı denediniz mi? config de değişebilirsiniz. CS'de bir ayar vardı böyle gecikmeler yaşatıyordu ismini hatırlayamadım; ama o ayardan kaynaklı olabilir diye düşündüğümden böyle bir yol sunabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemciniz amd mi?

Amd olsaydı dual-core optimizer kurmanızı önerecektim. Madem intel böyle bir şeye gerek yok. CS'yi farklı bir adla farklı bir dizine kurmayı denediniz mi? config de değişebilirsiniz. CS'de bir ayar vardı böyle gecikmeler yaşatıyordu ismini hatırlayamadım; ama o ayardan kaynaklı olabilir diye düşündüğümden böyle bir yol sunabilirim.

Şey de düşünüyorum non-steam dosyalarının aynısını steam' e aktarsam düzelir mi acaba. Veya uyumsuzluk sorunu çıkar mı. Çünkü non-steam da bi sıkıntı yok

• Rate ayarlarıyla bi oynamanı tavsiye ederim rate hesaplama diye birşey vardı. Speed test adlı siteden hesapla download speed falan bul hepsini rate hesaplamaya gir onları aynen yaz sorunun azda olsa düzelebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rate ayarların bozuk dostum birde steam çalıştırma seçeneklerini ayarladın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Rate ayarların bozuk dostum birde steam çalıştırma seçeneklerini ayarladın mı

çalıştırma seçenekleri ? bir tek tam ekran yapma komutunu girdim o kadar başka bilmiyorum
  • İnternetten rate ayrlarını bul uygun bir tane -nofbo -nomsaa -w 640 -x 480 -freq 100 -gl -nojoy -noipx -32bpp -noforcemspd -noforcemaccel -noforcemparms 640 480 i kendine göre ayarla

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

İnternetten rate ayrlarını bul uygun bir tane -nofbo -nomsaa -w 640 -x 480 -freq 100 -gl -nojoy -noipx -32bpp -noforcemspd -noforcemaccel -noforcemparms 640 480 i kendine göre ayarla

dediklerini aynen yazdım ama hala aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.