Şimdi Ara

CS GLOBAL OFFENSİVE TR SERVER CSBURADA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar takip edenlerin bildiği gibi Global Offensive çıkışının ardından çok büyük ilgi gördü , ülkemizde de bu ilgi zamanla artmakta.
    Csburada ekibi olarak bu ilginin farkına varıp , Global Offensive alanında oyunculara her yönden en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladık.
    Buraya konu açmamın sebebi bilmeyen kişilerinde haberdar olmasıdır. Şuanda teamspeak serverimizde go oynayan clanlar var ve her akşam aramızda maç yapıyoruz , sizleride aramıza bekliyoruz.

Şuanda go1.csburada.com adresi aktiftir. Oyun Modu Competitive , server kapasitesi 40 kişiliktir

Server Adresi : go1.csburada.com
    Ip Adres : 37.247.100.19

Steam ve Facebook gruplarından serveri takip edebilirsiniz.

Steam Grup Adresi :http://steamcommunity.com/groups/go1csb
    Facebook Grup Adresi :https://www.facebook.com/groups/go1csb/

Server Hlstats sistemiyle birlikte top15,rank,stats gibi özellikleri barındırmaktadır.

İstatiklere buradan bakabilirsiniz :
    Hlstats Panel Adresi :http://csburada.box1.hlxcehost.com/hlstats.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcon -- 24 Şubat 2013; 13:24:31 >

• Sunucularda iyi oyunda. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanerdogan

Sunucularda iyi oyunda. Tebrikler.

teşekkürler..
  • Admin olması durumunda daha eğlenceli olan serverlarınız'da turnuva bekliyorum.
  • Hayırlı olsun, gavur server larda yüksek pinglerle oynamaktan bunalmıştık. Ayrıca Hlstats Panel Takip sisteminizi araştırdım çok faydalı olmuş, gayet başarılı. Oyun severlere tüm olanakları sunmuşsunuz,

Ayrıcawww.csburada.com adresinizden diğer çalışmalarınızıda takip ettim, ve uzun sürede sizi takip ediceğimden eminim...

TEŞEKKÜRLER

• teşekkürler server çok güzel hayırlı ugurlu olsun
  • 10 yaşında çocuklar admin olmuş serverda kendi kendilerine oynasınlar net söylüyorum çok saçma bir server en basitinden 10dk önce bu serverı dolu gördüm inferno map tek basıma elde aldım sonraki el 3kisi rush cıktı ct bende bekliyorum girsinler vurayım çünkü malın biri 30 hpmi bıraktı ff le çıkamıyorum elimde mp7 le daha 1dk dan fazla var ses yapmıyım diyorum bu sorunlu admin 50 kere slap attı en sonunda adamın önüne uçurdu sövdüm banladı oyuncak olarak görüyorlar heralde bizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Şubat 2013; 0:04:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

10 yaşında çocuklar admin olmuş serverda kendi kendilerine oynasınlar net söylüyorum çok saçma bir server en basitinden 10dk önce bu serverı dolu gördüm inferno map tek basıma elde aldım sonraki el 3kisi rush cıktı ct bende bekliyorum girsinler vurayım çünkü malın biri 30 hpmi bıraktı ff le çıkamıyorum elimde mp7 le daha 1dk dan fazla var ses yapmıyım diyorum bu sorunlu admin 50 kere slap attı en sonunda adamın önüne uçurdu sövdüm banladı oyuncak olarak görüyorlar heralde bizi..

10 yaşında çocuklar admin olmuş derken sormak istiyorum acaba adminlerimizi hiç tanıdınız mı veya serverimizde ne kadar oynadınız ? Aramızda yaşça küçük admin bulunmuyor. En küçüğümüz 25 yaşında üniversite öğrencisi ayrıca 40 yaşında admin olan bir abimizde var. Server maç modunda ve public server anlayışındaki gibi slap slay atmıyoruz.Ancak bazı durumlarda atılması gerekiyor her ne kadar maç modu olsada. Az önce bende serverdaydım senmiydin aklımda kalan kişi bilmiyorum ama 3-4 el boyunca baseden çıkmayan ve son saniyeye kadar basede sote yapan birisi vardı bu şahsa slap atmayıp napmamızı beklersin ? o kadar insan bekliyor sonuçta,görev peşinde olsa hiç bir admin tutupta slap atmaz ,slap atıldığında oyuncunun yeri belli oluyor vs vs.. bunları düşünerek adminlik yapmaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcon -- 27 Şubat 2013; 4:47:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

10 yaşında çocuklar admin olmuş serverda kendi kendilerine oynasınlar net söylüyorum çok saçma bir server en basitinden 10dk önce bu serverı dolu gördüm inferno map tek basıma elde aldım sonraki el 3kisi rush cıktı ct bende bekliyorum girsinler vurayım çünkü malın biri 30 hpmi bıraktı ff le çıkamıyorum elimde mp7 le daha 1dk dan fazla var ses yapmıyım diyorum bu sorunlu admin 50 kere slap attı en sonunda adamın önüne uçurdu sövdüm banladı oyuncak olarak görüyorlar heralde bizi..

Şunuda eklemek istiyorum serverda öğle saatlerinden gece geç saatlere 3-4 e kadar sürekli admin bulunuyor. Eğer herhangi bir konuda şikayetiniz olursa yukarıda belirttiğim steam,face gruplarından yadawww.csburada.com forumunda CS:GO bölümünden veya teamspeak server adresimizden ts3.csburada.com (en üstte [a3] clanı) bize belirtebilirsiniz, sizinle ilgilenilecektir. Ama server içerisinde küfür etmişseniz haklı da olsanız bizim gözümüzde haksızsınızdır. Kısaltmada olsa serverda hiçbir şekilde küfüre izin vermiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcon -- 27 Şubat 2013; 5:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravishing

Admin olması durumunda daha eğlenceli olan serverlarınız'da turnuva bekliyorum.

Geniş çaplı bir turnuva yapmayı düşünüyoruz önümüzdeki günlerde duyurusunu yapacağız. Teşekkür ederiz
  • sana ancak şu gider

oyunun başı diyorum ct rush cıkmıs geliyor 1.30 dk süre var ben 50 tane slap yiyorum sonra uçurulup ctnin önüne düşüyorum böyle server yönetimi böyle kafa olmaz bide kıvırmaya çalışıyor ben hiç bi zaman base kalmam maç server orda 5-5 zaten fazla adam yok gerektiği yerde beklerim sadece adam ayağıma gelirken 5 kisi önüne glockla çıkacak değilim..
  • server diğerlerine göre gayet iyi türkiye serverlarına göre bunda tartışılmasına hiç gerek yok

trex kardeşim seninde amacın ne bilmiyorum ama, milletin emeğine bu şekilde taş koyman doğru değil ;)
  • Bytrex ben dün sürekli serverdaydım bahsettiğin gibi bir durum olmadığına eminim , yukarıda belirttiğim gibi çok fazla bekleyen birisi vardı o da senmiydin bilmiyorum o kişiye de gerektiği şekilde slap atıldı.
    Ayrıca serverda ettiğin küfüre ve buradaki uslubuna bakarak banlayan adminin eline sağlık diyorum. Şikayetin talebin varsa bunu söyleme tarzın bu olmamalı. Biz herzaman servera giren oyuncuları dinliyoruz ilgileniyoruz.
  • www.csburada.com adresinde CS GO'ya dair sorunlarınızı veya görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Server'a Admin alımı yapılacaktır.Adminlik için;

-20 yaş ve üzeri
    -Server'da belirli bir süre online olmuş
    -Sabırlı ve anlayışlı adminler alınacaktır

İletişim Adresi : a3mordad@gmail.com

Teamspeak Adresimiz : ts3.csburada.com

CS GO Serverimiz : go1.csburada.com
    CS GO Serverimiz : go1.csburada.com

Top15 sistemi aktiftir.2 haftada bir Cuma günleri sıfırlanır.
    Top15 1.sine Adminlik Hediyemizdir.
    Şu anda Adminlikten başka hediye seçeneğimiz yoktur ilerleyen zamanlarda yeni hediye seçenekleriyle karşınızda olacağız :))

İyi eğlenceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csgoa3 -- 28 Şubat 2013; 5:43:56 >

• gecen burada oynamıstım ınanılmaz guzel bır muhabbet vardı oyunda, hem oyundan hem muhabbetten cok zevk aldım umarım bu kalıtede devam eder basarılar dılerım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

gecen burada oynamıstım ınanılmaz guzel bır muhabbet vardı oyunda, hem oyundan hem muhabbetten cok zevk aldım umarım bu kalıtede devam eder basarılar dılerım.

Teşekkür ederiz , herzaman bekleriz... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.