Şimdi Ara

CS:GO 144hz sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar 2 hafta önce 144hz monitör aldım ve internetten araştırarak ayarlarını yaptım ama oyunda 60hz ile 144hz arasında bir değişiklik(akıcılık) göremedim.Ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum yok sa gözlerim farkı anlamıyor mu?Aynı sorunu yaşayan var mı aramızda?

• fazla bi ayar gereksimi yok zaten çalıştırma seçeneklerindeki kodları yazarmısın buraya bi bide marka ney monitörün
  • aynı şekilde bende 144 e yeni geçtim 75 den. 60 ile 144 arasında çok fark varda 75 ile 144 arasında doğru düzgün birşey anlamadım bende. ayarlarda yapılı freq 144 falan.
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    çalıştırma seçeneklerinde -freq 144 var benim.
    benq xl2411z
  • requiemusic R kullanıcısına yanıt
    monitörümüz aynı şimdi şöyle fark bende ilk 75 den 144 gectiğim de bir fark anlamamıştım sadece netlik olayı çok fark ediyor taki aylar sonra bi arkadaşın evine gidip pc oturduğumda anladım herşey ağır cekim gibi geliyordu ve ben bu pc de otursam kör olurum dedim bu ne ya ben yıllarca kendime işkence yapmışım bide şöyle bi olay oldu arkadaş öldüğünde beni izliyorken karşı takımdaki adam bi yerden zıpladı sadece kafası göründü ve ben adamı gördüm arkadaş şaşırdı sen o adamı nasıl görürsün diye diğer yabancılara sorduk onlar bile görmemiş yani böyle şeylerde kendini belli ediyor
  • requiemusic R kullanıcısına yanıt
    birde şöyle kötü bişey var adam 15 20 ms le oynuyor biz 80 90 bu çok kötü işte burdan kaybediyoruz eğer lan game veya bizimde ms 15 20 olsa eşit şartlar olsa o zaman 144hz tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 6 Ağustos 2015; 17:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

birde şöyle kötü bişey var adam 15 20 ms le oynuyor biz 80 90 bu çok kötü işte burdan kaybediyoruz eğer lan game veya bizimde ms 15 20 olsa eşit şartlar olsa o zaman 144hz tadından yenmez
    Ayarları şu şekilde yaptım "-high -threads 8 -freq 144 -novid -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd +mat_vignette_enable 0 +exec autoexec.cfg" "
    Monitor acer gn246hl 144hz 1ms
    nvidia ayarlarından monitörü 144 hz ayarladım.Daha önceki monitörüm 27" ips ekran 5 ms ile daha iyi oynuyordum bu monitöre geçtikten sonra adam vurmakta zorlanıyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

Ayarları şu şekilde yaptım "-high -threads 8 -freq 144 -novid -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd +mat_vignette_enable 0 +exec autoexec.cfg" "
    nvidia ayarlarından monitörü 144 hz ayarladım.Daha önceki monitörüm 27" ips ekran 5 ms ile daha iyi oynuyordum bu monitöre geçtikten sonra adam vurmakta zorlanıyorum..

Alıntıları Göster
    bence seninki tamamen piskoloji gün oluyor bende süper oynuyorum gün oluyor vuramıyorum gerçekten çıldırıyorum yani sonuçta herkese olan bişey bu önceki monitörün fps multiplayer oyunlar için uygun değil zaten bence alışma süreci diyelim kodlar normal zaten 3 tanesi artık işe yaramıyor ama olmasında bir sakınca yok alışınca normal olacak bence
    www.testufo.com
    Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays.
    http://www.testufo.com/#test=framerates&count=3&background=none&pps=960
    burdan test edebilirsin monitörünü anlıyacaksın 60 la 144 arasındaki farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 6 Ağustos 2015; 18:01:52 >

• quote:

bence seninki tamamen piskoloji gün oluyor bende süper oynuyorum gün oluyor vuramıyorum gerçekten çıldırıyorum yani sonuçta herkese olan bişey bu önceki monitörün fps multiplayer oyunlar için uygun değil zaten bence alışma süreci diyelim kodlar normal zaten 3 tanesi artık işe yaramıyor ama olmasında bir sakınca yok alışınca normal olacak bence
    www.testufo.com

Sanırım önceden akıcılığı yavaş görüntüye alıştığım için hızlıda oynayamıyorum.

• quote:

quote:

www.testufo.com

Alıntıları Göster
    hangi kabloyu kullanıyorsun? eğer hdmi(1.4) falan ise en fazla 60hz destekliyor zaten. dvi-d kablosu alman lazım. 144hz ekranda oynamaya başladığın an inanılmaz bir fark hissetmek zorundasın, etmiyorsan sorun vardır kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 6 Ağustos 2015; 18:38:30 >

• quote:

quote:

www.testufo.com

Alıntıları Göster
    imkan varsa diğer monitörüde vga veya dvi herhangi başka girişten takıp iki monitörede aynı ekranı yansıtın fark var mı yok mu anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

imkan varsa diğer monitörüde vga veya dvi herhangi başka girişten takıp iki monitörede aynı ekranı yansıtın fark var mı yok mu anlarsınız

Alıntıları Göster
    dvi-d kablosunu kullanıyorum.Eski monitörümü sattım o yüzden deneyemiyorum :(
  • Hangi marka model monitör?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Hangi marka model monitör?
  • quote:

Alıntıları Göster
    www.testufo.com
    burdan test edin monitörü kaç hz ise yazacaktır aşağıda ve valid yazısı cıkınca 30 60 144 arasındaki farklı gösterecek eğer 144 cıkmazsa sorun vardır

• quote:

www.testufo.com
    burdan test edin monitörü kaç hz ise yazacaktır aşağıda ve valid yazısı cıkınca 30 60 144 arasındaki farklı gösterecek eğer 144 cıkmazsa sorun vardır

Alıntıları Göster
    monitor ayarlarından 144 hz'yi seçmeyi unutmuyorsunuzdur inşallah.

• Nvidia ekran cozunurlugunden 144u sectiniz degilmi bende 75hz den gectim 60ile 75aradinda asiri fark var ama 75 ile 120arasindaki fark asiri degil sadece daha akici oluyor oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

Nvidia ekran cozunurlugunden 144u sectiniz degilmi bende 75hz den gectim 60ile 75aradinda asiri fark var ama 75 ile 120arasindaki fark asiri degil sadece daha akici oluyor oyun
    Nvidia ekran çözünürlüğünden 144 hz olarak seçili akşam Fat Tony nickli arkadaşın söylediği testi denemek lazım.
  • Sağ tık ayarlardanda 144hz yapabiliyorsun. Kutudan çıkan kabloyu kullaniyorsunuz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Sağ tık ayarlardanda 144hz yapabiliyorsun. Kutudan çıkan kabloyu kullaniyorsunuz değil mi?

Evet dvi-d kablosunu kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.