Arkadaşlar en son aralık ayında cs go rekabetçi oynamıştım bu gün bir girdim rütbem Master Guardian Elite den silver elite mastera düşmüş bu nasıl olabilir. Oynamadın diye bu kadar rütbe düşürmesi saçma değil mi?
Oynamadın diye degil,yeni rütbe sistemi yüzünden öyle.Herkes düştü rank. Benide Lem den Nova 4 e attı
yeni rütbe sisteminin belirli bir ayrıntısı var mı bildiğiniz? Artık daha mı zorlaştı herkesi rütbe düşürmesinin sebebi nedir?
Supreme'den güzidelere düştük. Hey gidi hey
Sizin içinde kötü olmuştur tabi ama değişimden haberiniz olmuştur ben bir anda rütbeyi görünce dumura uğradım Global olanlar şimdi ustanın ustası gibi bir şey oldu herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: osmanalp2001
Sizin içinde kötü olmuştur tabi ama değişimden haberiniz olmuştur ben bir anda rütbeyi görünce dumura uğradım Global olanlar şimdi ustanın ustası gibi bir şey oldu herhalde.
daha çok overwatcha çaktırmadan hile yapabilenler
Tekrar çıkarsın dert edilecke birşey değil. Benide anlamsız yere Supreme yükseltti çok çabuk, o rütbe sistemi çok saçmaydı. Güncellemeden sonra ilk maçta Supreme'den MG1'e kadar çekti. Sonra yavaş yavaş solo olarak LEM e yükseldim, şimdi yine Supreme zorluyorum. Moral bozsa da sen kendi oyununa devam et çıkarsın zaten.