Şimdi Ara

CS:GO Bıçak Alıcam 300TL'ye Kadar Öneriniz Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO'da bıçak almayı düşünüyorum en çok beğendiklerim Pala Bıçağı,Kelebek ve Karambit 300 TL'ye kadar güzel bir bıçak önerebilir misiniz?

• M9 Bayonet skinsiz direkt olarak cok tatli duruyor. Dediklerinin arasinda degil ama oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesiilEriik kullanıcısına yanıt
    Bro baktımda 400 TL'ymiş onun fiyatı o kadar bütçem yok :( ama baktım gerçekten güzelmiş.Sağol önerin için ^^
  • Market fiyatı 390 falan arkadaşın önerdiği bıçak , 300 e gayet rahat alabilirsin yani . senin paran steamin içinde mi yoksa ?
  • PM atıldı.
  • Hemen belirtelim khaosss hocamiz guvenilirdir ve makul fiyat sunar kacirmamani oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: YesiilEriik

Hemen belirtelim khaosss hocamiz guvenilirdir ve makul fiyat sunar kacirmamani oneririm.

Eyvallah teşekkürler, şaşırdım valla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • flip doppler o fiyat aralığında iyi bence
  • Para steam da degilse karambit, bayonet, avci bicagi dusuneblirsin hocm bence digerlero guzl durmuyor..

• Beyler ayıp olcak ama adam kafasında seçenekleri belirlemiş daha fazla öneriye gerek yok bence. Middleman kullanmanı tavsiye ederim hayırlı günler
  • Bıçak olarak beğendiklerimi yazdım da,yine de bi öneri yada skin önerisi sormuştum yanıtlayan herkese teşekkürler.Bu arada item olarak Görevde Kullanılmışın altında almam saçma dimi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.