Şimdi Ara

Cs:go çıkan eşyalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu cs:go oyununda çıkan değerli eşyaları bir para harcamadan kazanmak mümkünmü?
    Bir eşyanın satışını nasıl sağlayabiliyoruz, nasıl para kazanacaz ?
    Son olarakta sistem özelliklerine baktım fakat oynayan bir arkadaş bana fikirde bulunursa sevinirim. (iyi sistemmi ister)

• para kazanma umuduyla gelmemeni öneririm. para harcamadan neredeyse en fazla oyunun parasını çıkarabilirsin. fazla iyi sisteme gerek yok.
  • Envanterinde oyundan düşen silah varsa üstüne gel orda bir sürü silah ismi yazıyor şanslıysan en alttaki düşebiliyor oyunda ama kutudan çıkanlar hariç diye biliyorum kısacası bayağı şanslı olman lazım 1 senedir oynuyorum bir kere ak47 bide m4a1 düşüreni gördüm :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para baglamassan hic bi ise yaramiyor. İmkanim varsa colugunun cocugununda 100 liraya ihtiyaci yksa , al 20 key takil trade bet oyalar seni bayaa

• Para baglamassan hic bi ise yaramiyor. İmkanim varsa colugunun cocugununda 100 liraya ihtiyaci yksa , al 20 key takil trade bet oyalar seni bayaa

• Kazanabilirsin çok rahat ama çok emek harcaman gerekecek.

Bak bu benim envanterhttp://steamcommunity.com/id/berathosafci/inventory/

Oyunu gift olarak aldım ve pazar açık değildi 10TL yatırdım sadece. İlk zamanlarım olduğu için bilmiyordum ve gaza gelip 6 TLye key alıp açtım 1 tane çöp çıktı tabiki. 0 item ile 4 TL kaldı sadece hesabımda. Csgolounge ile bet yapmadan sadece trade kullandım şimdiki envantere sahibim ayrıca hesapta hala 11 TL mevcut.

O yüzden kazanırsın , tabi birazda şansın yanında olacak.

EDİT : Oyun Süresi 230 Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 17 Nisan 2015; 9:09:08 >
  • Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Csgolounge sistemini ayrıca araştırmam gerekiyor sanırım.
    Not: Oyunun çok aşırı bir sistem istemediğini dikkate alarak sonunda satın almaya karar veriyorum.
  • 1 kuruş yatırmadan Ak Redline FT ve AWP Boom MW var. Aknin parasını kutu sata sata topladım. Awp boom ise turnuvadan çıkan paketi satıp takas etmem sonucu oldu. Trade yaptığım zamanlar rahatlıkla kar ediyorum ama sıkıldım niyeyse skin işlerinden bıraktım şu sıralar duruyor öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.