Şimdi Ara

CS:GO Crosshair Hareket Etmemesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
24.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlginç gelebilir ancak, çatışma esnasında crosshair ateş ederken yani sprey atarken hareket etmiyor. Demek istediğim crosshairin spray esnasında açılması lazım gitgide ancak tek tek atarken de tararken de aynı durumda.

Cross ayarlarım bunlar ;

cl_crosshairalpha "200"
    cl_crosshaircolor "1"
    cl_crosshaircolor_b "50"
    cl_crosshaircolor_r "50"
    cl_crosshaircolor_g "250"
    cl_crosshairdot "0"
    cl_crosshairgap "0"
    cl_crosshairsize "5"
    cl_crosshairstyle "4"
    cl_crosshairusealpha "1"
    cl_crosshairthickness "1.5"
    cl_fixedcrosshairgap "0"
    cl_crosshair_outlinethickness "0"
    cl_crosshair_drawoutline "0"

Eklemem gereken ayar var mı ? Ve crosshairstyle 2 yada 3 yapınca dediğim olay biraz olsa da oluyor fakat normal crossun etrafında başka çizgiler de çıkıyor bunun sebebi nedir ? Anlayamadım.

Edit : Bunu değiştirmek için dinamik crossu kaldırıyorum sabit olarak ayarlamıyorum fakat bu kezde dediğim gibi crosstyle 2 deki gibi bir durum söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 6 Temmuz 2015; 20:00:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS: GO'da Nişangah Hareketini Durdurma

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) oyununda, nişangahın hareket etmesi oyun deneyimini engelleyebilir. Neyse ki, nişangahın hareketini durdurmak için uygulayabileceğin çeşitli komutlar vardır.

Statik Nişangah Kodu

Nişangahını tamamen hareketsiz hale getirmek için şu kodu konsola girmen gerekir:

cl_crosshair_sniper_toggle_inactivity "1"

Bu kod, nişangahın hareketsiz kalması için bir süre belirlemez.

Nişangahın Açılıp Kapanmasını Durdurma

Nişangahının sadece ateş ederken açılıp kapanmasını durdurmak için şu kodu kullanabilirsin:

cl_crosshair_sniper_width "0"

Bu kod, nişangahın her zaman açık kalmasına neden olacaktır.

Silah Hareketini Durdurma

Bazı durumlarda, nişangahın hareket etmesinin nedeni silah hareketinden kaynaklanıyor olabilir. Silah hareketini devre dışı bırakmak için şu kodu kullanabilirsin:

cl_viewmodel_movement "0"

Bu kod, silah hareketini tamamen durduracak, ancak yine de nişangahın hareket etmesine neden olabilir.

Önemli Notlar

• Yukarıdaki kodlar yalnızca sunucu tarafında geçerlidir. Yani, bunları yalnızca kendi sunucunda veya kodlara izin veren topluluk sunucularında kullanabilirsin.
    • "cl_crosshair_sniper_toggle_inactivity" ve "cl_crosshair_sniper_width" kodları, nişan alırken nişangahın hareket etmesine izin verir.
    • Bu kodlar, oyunun en son sürümünde geçerli olabilir. Eski sürümlerde çalışmayabilirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cl_crosshairstyle 5 yapman lazım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blca

cl_crosshairstyle 5 yapman lazım dostum

teşekkür ederim dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.