Şimdi Ara

CS GO DA 3 KERE GEREKSİZ YERE BAN ATMASI 7 GÜNLÜK YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. CS GO oyunuyordum ve birden elektrikler kesildi 7 gün ban yedim. bekledim ardından ban bitince 2 gün sonra birdaha girdim ve beni VAC hatası yüzünden attı ve 3 dk boyunca giremedim steam support taki tüm denilenleri yaptım 3 dk içinde ama oyuna girdiğimde yine aynı hatayı verdi ve 3 dk geçtiğinden 7 GÜN daha ban yedim. ardından bitince 3-4 gün sonra beni pak01_052.vpk hatası verdi. onun da dediklerini yaptım fakat 3 dk içine yetişmedi. az önce yedim 7 GÜN ban daha üst üste sürekli 7 günlük BAN lar yedim ve buda iyice sinirimi bozdu ben bu konuyu nasıl şikayet edicem. Sürekli Ban yiyiyorum yeter artık oyunun zevki kalmadı. adamlar kendileri oyundan çıkar 30dk yer ben üst üste bilmeden 7 gün yiyiyorum bu nedir hiç aralarda 30 dk falan da yemedim direk 2-3 gün aralıklarla 7 gün ban nedir arkadaş.

STEAM ŞİKAYET etsem açılırmı banım ?

• Sorununun sebebini bilmiyorum ama açmazlar banını.
  • Açmazlar. Bu hatayı 2 aydır bir sürü kişi alıyor. Gerçi supporta ticket atsan cevap gelene kadar zaten banın açılmış olur.

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/394w9o/is_everyone_getting_vac_authentication_error/cs0i6us

Burada yazanların hepsini dene bir tanesi sorunu çözer diye düşünüyorum.

Edit:
    Şu an AMD ekran kartı kullanıyorum, format atmama rağmen düzelmediği için sorunun AMD driverlarından olduğunu düşünüyorum, en azından bende bu yüzden oluyordur. Sende de AMD ekran kartı varsa şu yazdığımı dene. Ben de banlı olduğum için henüz test edemedim.

"To disable this, go to your start menu and type in: msconfig
    Go to the Services tab, tick "Hide all Microsoft Services" and try disabling the AMD External Events Utility
    Restart your PC and play around to see if you get kicked."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rin -- 15 Temmuz 2015; 21:58:34 >

• Hocam ilk 7 gün ban almadan öncede 30 dk 2 saat ve 24 saat yani 3 kere daha ban almış olman lazım. Dikkatli olman gerekir malesef sistem acımasız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste benimde sorunum o hic arada 30 dk lik veya 1 saatlik ban yemeden direk ard arda 7 gun yedim sinir bozucu beklicez artik. Bu arada gt210 kullaniyorum amd de sikinti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.