Şimdi Ara

CS GO FPS DROP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok ilginç şekilde fps drop yaşamaktayım. 300 fps alırken aniden 50 fps ye düşüyor. 3 saniye sonra tekrar kavuşuyor 300 lere.

Masaüstü bilgisayarımın özellikleri:
    AMD FX 8350
    ASUS NVIDIA GeForce GTX 960
    16 GB DDR3 Ram
    M5A97 LE R2.0 Asus Anakart

Arkadaşlar ısınma sorunu olduğunu düşünüp kendime fan aldım. Bilgisayarın ısısı 61 dereceyi geçmiyor.
    Ramlerden şüphelendim Ram testi yaptım sorun çıkmadı.
    Anakartta slotlarda mı dedim slot değiştirdim yine bir şey değişmedi.
    Windows 10 kullanmaktaydım. Format ile elimde olan Windows 8.1 Pro ya dönmek zorunda kaldım. Yine bir şey değişmedi.
    Bilgisayarımda her şey orijinal windows dahil. Virüs durumu da yok.

Önerilere açığım arkadaşlar. Battlefield 1 kasmadan oynamaktayım. Ama CSGO beni bitirdi. Bir çok kod vs denedim ama bulamadım çözümü. Umarım bir çözüme ulaşabilirim sayenizde.

• Vallahi CS GO bni de bitirdi internette çok dert yanıyorlar bu konuadn Valve'nin gerçekten 5 para etmez bir firma oldugunu düşüünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abattage

Vallahi CS GO bni de bitirdi internette çok dert yanıyorlar bu konuadn Valve'nin gerçekten 5 para etmez bir firma oldugunu düşüünüyorum

Çözüm üretemeden böyle kalmak sinir ediyor. Esl'de esea de canavar gibi yükselirken böyle saçma şeyler yaşamak
  • İ5 6500 ve GTX 1060 ile FPS son bir haftadır 180 e düştü. Ayarlarla ne kadar oynasam da sonuç alamadım. Fikir verebilecek olan var mı?
  • vallaha aynı durum bendede var mirrors edgede 100-150 fps aliyoken veya ben ve ed gibi oyunlarda gmod vb. oyunlarda sorun yasamiyorum ama csgo 75 fpsden direk 10 fpsye atıyor ayarları dusur cozunurlugu dusur en yuksekte oyna fark etmiyor

PC ÖZELLİKLERİ

İNTEL CORE İ-7 2640M SANDY BRİDGE 32NM (2. NESİL) 2.80 GHZ TURBOYLA 3.50 2 ÇEKİRDEK
    RAM 6 GB DDR3
    EKRAN K. NVİDİA GE FORCE 315M HAFİF OVERCLOCK YAPILMIŞ (GTA 5İ KALDIRIYO 50 FPS VERİYO BUNDA NİYE 10 FPSYE DUSUYOR ANLAMADIM)
    HARDDİSKİN YARISINDAN FAZLASI BOS TOP. 569 GB 376 BOS
    ISI NORMAL 55 DERECEYİ GECMİYOR
    NOT:EKRAN KARTINA OC YAPMADAN ÖNCEDE VARDI BUNLAR
    NOT:HER TARAFINI KONTROL ETTİRDİM Bİ SIKINTI YOK
    NOT:LEPTOP KULLANIYOM

SİZİN BULABİLECEGİNİZ BİR CÖZÜM VARMI?

• Ne yazık ki yok arkadaşlar yapmadığım şey denemediğim yöntem kalmadı.
  • Aynı şeyi düşünüyorum. Tüm ayarlarım gözden geçirdim değiştirdim vs. Ne denediysem FPS yi eski haline getiremedim
  • Nvidia güncellemesinden sonra ilk kasma gerçekleşti. Sonra Plays.tv silince düzelmişti ama yeni nvidia tekrar güncelleme yaptı ondan sonra bir daha toparlamadı. Hepimizde Nvidia olması ortak. Temiz kurulum yapsak ekran kartına tekrardan. Denemekten zarar gelmez
  • Aynısını yaşıyorum hocam.
  • Bugun güncelleme geldi sizede geldi mi bilmiyorum (Mac kullanıcısıyım) benim fps sorunum çözüldü 100-120 fps alıyorum
  • MelliCain kullanıcısına yanıt
    Display driver uninstaller kur güvenli modda başlatıp driveri kaldır. Eski driverlerden birini kur 344.75 kurulu bende son drivere göre daha stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelliCain

Nvidia güncellemesinden sonra ilk kasma gerçekleşti. Sonra Plays.tv silince düzelmişti ama yeni nvidia tekrar güncelleme yaptı ondan sonra bir daha toparlamadı. Hepimizde Nvidia olması ortak. Temiz kurulum yapsak ekran kartına tekrardan. Denemekten zarar gelmez

İşe yaramadı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Display driver uninstaller kur güvenli modda başlatıp driveri kaldır. Eski driverlerden birini kur 344.75 kurulu bende son drivere göre daha stabil çalışıyor.

eski driver'a nasıl ve nereden ulaşabilirim?
    www.nvidia.com
    Advanced Driver Search | NVIDIA
    http://www.nvidia.com/download/find.aspx
    ekran kartının modelini işletim sistemini seç sıralanır altta.
  • Oyunda her gelen güncellemeyle birlikte aldığım fps düşüyor. 2015'in Martında 230 fps ile oynuyordum şimdi 140lara kadar düştü. Bilgisayarıın performansı düştü desem full performansta bile 160-170 alır şimdi..
  • dün 270x ekran kartini taktım nuke ve infernoda test yaptim 200-220 altina dusme olmadi bugünde cobble girdim gayet akiciydi oyun.

250-300 fps görüyordum.

1024x768 icin geçerli dediklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 15 Ocak 2017; 1:56:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin driver'a kadar gitmiyor. 361.91 en son. Çözüm sağlar mı ki acaba?
  • Ben bilgisayarı ilk topladığımda da 300 civarlarında fps alıyordum. Şuanda aynısını alıyorum. Ama sıkıntı arada 30 lara kadar inmesi. 10 saniye 30-40 fps de mouse dönmüyor...
    www.nvidia.com
    NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL
    http://www.nvidia.com/download/driverresults.aspx/79891/en-us

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Peki bunu yüklediğim zaman battlefield 1 gibi oyunlarda sorun yaşama ihtimalim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.