Şimdi Ara

CS:GO Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 hafta önce oyunu satın aldım. Sürekli serverlardan oyuna girip oynadım. Oyun Bul seçeneğinden girmeye çalıştığımda ise "connection failed after 10 retries" hatası ile karşılaştım. Bilgisayarı modeme direkt ethernet kablosu ile bağlamayı, +clientport 27006'dan-32'ye kadar denedim. config.cfg'yi silmeyi denedim, dns'i otomatiğe almayı da denedim. Fakat hiçbiri sorunumu çözmedi. "Bütün portları açmak" gibi bir çözüm tekniği gördüm fakat onun da nasıl yapılacağını kimse açıklamamıştı. Bu sorunun çözümü nedir veya "port açma" işini bileniniz var mı?

• açaba serverda sorun olabilirmi rekabetçi vb girmeyi denermisiniz
  • Oyun bul seçeneklerinin hepsini defalarca denedim. Sonuç aynı.
  • modeminizi fabrika ayarlarına getirin bence sonra bi google dns çakın pc ye veya modeme
    sonra oyunu silip baştan kurun bu arada autoexec exec gibi şeyleri gereksiz ise başka cfg ise silin el ile
    öle kurun
    Genel olarak türk serverlere ddos saldırısı yapılmaktadır birçogu şuan kapalı
  • oyunu silip kurmanın bir çözüm yolu olacağını sanmıyorum. fakat modemi resetleyeceğim. ayrıca diğer bilgisayarıma da oyunu kuruyorum bir de o şekilde deneyeceğim. herhangi bir cfg kullanmıyorum ayrıca.
  • dosya kontrolu yapın vede modeminizi fabrika ayarlarına ç çevirin
  • resetlemek işe yaradı. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    CS go bağlantı hatası.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende var anlatılan çözümlerin hepsini yaptım olmadı modemi de resetledim ,oyunu silip kurdum,steamı aynı şekilde,format attım,clientport işlemini yaptım yok ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.