Bildirim
cs go hile kullanmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hesap ban yemiyor ama online oynayamıyorsun oyunları. Sakın kullanma, mutlaka yakalanırsın. Profesyonel oyuncular bile hileden yakalanıyor. -
Vay pis hileci adayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet vac ban yiyorsun, asla kaldıramıyorsun banı, bi dahada oynayamıyorsun cs go. Eğer kullanmayı düşünüyorsanda şimdiden banlanma dileğimle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 15 Mart 2015; 17:15:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
CSGO %75 indirime girdiğinde 10-15 tane al, sonra her banlandığında bi hesap açıp gifti ona at, şuanda herkes bu taktiği uyguluyor, yoksa csgo neden hala ilk 10'da sanıyorsun -
vac ban yersin, hiç bulaşma -
Hile kullananlar tam olarak ne için kullanıyor bilen biri cevaplayabilir mi? Yani neyi geliştiriyor healt mi yoksa awp kullanırken nişan almayı falan mı? -
genelde duvarın arkasını gösterir -
Hileden uzakdur kendi sağlığın için -
Anladım hocam sağol. Aslında 3 monitör kullananların görüş açıları genişliyor. Ben de bir keresinde tam olarak anlamamıştım nasıl görüldüğümü. acaba eleman 3 monitör mü kullanıyordur yoksa hile işi mi diye düşünmüştüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: JackRodwell
arkadaşlar csgoda hile kullanıp yakalanınca steam hesabı banlanıyormu ?
yakalanırsan permayı gömerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X