Şimdi Ara

CS GO İÇİN 144 HZ VS 240 HZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 144 hertz ile 240 arasında çok fark varmıdır yoksa sadece üst model, satış politakasi felan mı? 60 ile 144 çok fark var buna şahit oldum deneyerek. 240 a o kadar para verip almaya değer mi yoksa cs go için 144 her halükarda yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam,

Bizzat deneyimledim. Bariz fark var.

Ortalama veya profesyonel CS GO oyuncuları için vazgeçilmez denebilir. Veyahut sürekli CS GO oynamaktan keyif alan oyuncular için. CS GO dışındaki FPS oyunlarında da gayet iyi deneyimler alınır. Fakat bilineceği üzere 1080P'de ultra ayarlarda 240 FPS'ye yakın değerler veya sabit 240 FPS almak güç.
  • 60 ile 144 arasında akıcılıkta uçurum olduğu gibi 144 ile 240 arasında da muazzam bir fark vardır.

Fakat işlemcinizin güçlü ve tek çekirdekte yüksek hızlı (min 8600k) olmasına dikkat edin.
  • Elbette almaya değer.Arkadaşım Asus XG258Q aldı geçen ay bende 144 Hz olmasına rağmen baya fark olduğunu gördüm.
    Ama şunu bilmenizi isterim ki sisteminiz en az 200 FPS'den düşük olmaması gerek.Bunu göz önünde bulundurun
  • Selam,

Büyük fark var, özellikle de Cs:GO' da. Referans olması için aşağıya bir kıyaslama linki bırakıyorum.

WASD.royoutube
    [Slow motion] 240Hz vs 144Hz vs 120Hz vs 60Hz - CS:GO
    https://www.youtube.com/watch?v=pUvx81C4bgs

• Yeni tanitilacak ekran kartlari ile full hd 240 hz almak cogu fps oyunlarinda zor olmuyacak yani gayette 240 hz alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.