Şimdi Ara

CS GO KARAMBİT LOL HESABI İLE TAKAS KONUYA GELLL ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde m4a1 cyrex mw karambit alazlanmış ft awp man owar mw ak 47 frontside misty ft mw look var bu itemleri sağlam elolu en az plat 4 ve 100+skin 110 + hero 10 rün page ve daha fazlası ile takas edilecekdir dolandırmaya çalışacaklar gelmesin iyi satışlar inanmayanlar özelden yazsın steamdan konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende var fakat epeydir oynamadigim icin lig yok. 100 den fazla skin ve hero var.10+ run sayfasi. Dusunursen aksam eve gectigimde detayli yazarim.
  • Arkadaşa bakması amaçlı id şifre vermiştim içindeki IP'yi falan harcayip birakmis dolandiricidir itimat etmeyin.
  • Güzel teklif fakat böbrek avi gibi geldi

• Bremond çekemiyorsan gölge yapma

• Forumda çok kez alışverişim oldu arkadaş kesinlikle dolandırıcıdır, hesabı TR'ye de geçirmiş iyi oldu benim açımdan arkadaşlarla oynuyoruz.

Guvenmeyin, ilk önce birsey vermeyin.

• Kullanici adi sifreyi attim bro kendi hesabimi mi sabote edecegim ? Bu arada neyini kiskanayim ben senin sen benim icinde oldugum hayati biliyor musun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telden konuştuğumuzun hemen sonrası geçirilmiş hesap, atarım yarın çok istiyorsan dolandırıcı muamelesi gördürtürüm sana burada.
  • kemer371 dolandırıcıdır itibar gostermeyiniz bu aralar tekrardan türedi benim lol hesabını caldı geride alamadim.Hesap bilgilerini unuttugumdan kesinlikle alısverıs yapmayınız
  • Çok şükür benim hesabı çalamadı ama bu ******** yüzünden satacağım kişi iptal etti satışı, hesap elimde kaldı.
  • bobrekleri paketleyip mi yollayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: kemer371

Arkadaşlar elimde m4a1 cyrex mw karambit alazlanmış ft awp man owar mw ak 47 frontside misty ft mw look var bu itemleri sağlam elolu en az plat 4 ve 100+skin 110 + hero 10 rün page ve daha fazlası ile takas edilecekdir dolandırmaya çalışacaklar gelmesin iyi satışlar inanmayanlar özelden yazsın steamdan konuşalım

Dolandırıcıdır güvenmeyin.
  • bu izmirtam3535 nickli üye ile işlem yapmadan önce bana ulaşın beyler.
  • Benim LOL hesabım gümüş II fakat 300'e yakın skin bulunmaktadır, ilgilenirsen forum mesajı atabilirsin fakat aklında dolandırmak varsa hiç yanaşma bile işlemi yan yana yaparsak ancak kabul ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.