Şimdi Ara

CS:GO Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hd 7770 ekran kartını satın aldım kart battlefield 3 de güzel performans gösteriyor ultra ayarlarda 45-55 fps arası alıyor iyi çok hoş ama cs go da çözünürlük değiştirsem yine aynı low ayarlarda 100 fps almama rağmen kasıyor yani bildiğiniz 30 fps alıyorsunuz hertz ile alakası olduğunu sandım ama alakası yok 60 hertz ve 75 hertz ile denedim yine olmadı işlemci darboğaz yapmaz dediler o yüzden aldım zaten darboğaz yapan pek oyun yoktu sistem
    İntel Core 2 Quad q8200 2.33 ghz
    4gb ram
    HD 7770

• bekocangs554 B kullanıcısına yanıt
    Süper hızlı internetlerimiz yüzünden kasıyor ya da lag oluyor.Ben de bir gram keyif alamıyorum.Sisteminiz masum. Herşeye razı olan kullanıcılar yüzünden altyapıyı geliştirme ihtiyacı bile hissetmiyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Ocak 2016; 23:29:50 >
  • Yav botlarla kasıyor botlarla giriyorum kasıyor ya 60fps ye düşüyor 80 fps den 60 fps ye düşüyor artık
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    botlarla kasıyor bide dün sorun yoktu bf3 te high e aldım reslendi pc bide oyun açılırken reslendi ya
  • Internetle falan alakası yok aynı işlemciyle ben de CS:GO'da kanser oluyordum.

Sebebi ise CS:GO'nun 4 çekirdeği birden kullanamıyor oluşu.

Sizin işlemciniz de çok yavaş tekil çekirdek hızına sahip olduğu için CS:GO'yu adam gibi oynayamıyorsunuz.

Ya E8500 alıp 3.5 Ghz'de kullanıp Battlefield'den ödün vereceksiniz.

Ya da Q9650-Q9550 alıp tüm sorunlardan kurtulacaksınız.
    Lag probrami olamaz o halde.O zaman bilgisayarınızda ya virüs problemi var.Arkaplanda işlemcinizi,raminizi ya da harddiskinizi yoran birşeyler var.Ya da sıcaklık problemi var.Kendi kendine reset atmaya başladıysa %99 sıcaklık sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 24 Ocak 2016; 13:41:49 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    battlefield 3 deyken bugün 2 kez res attı ama msi afterburner ile kontrol ettim sıcaklık 35 kullanım 45 civarlarında 50 yi geçtiğini görmedim fps 60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİNECRAFT 8 KASIYOR.
    10 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    anakart soket uyarmıda foxcon g31 mx-k
    Peki ya işlemci sıcaklığınız?
    virüs girmiştir format atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.