Arkadaşlar oyun ekranında 150 fps'e kadar artış sağlıyorken oyuna girdiğim andan itibaren 20fps'e kadar düşüyor. fps 61'e sabitlediğimde de aynı şey oluyor. İnternetten araştırdım yapılması gerekenleri yapmama rahmen %70 fps artışı sağlarsınız demiş olmalarına rahmen hatta, bir artış sağlayamadım. Hala 20 fps civarında geziyor. Oyun oynanmıyor zaten 20 fps'de bir çözüm yolu var mı ne yapmalıyım?
Bilgisayarin ozellikleri nedir? Yetmiyordur belki? Cs go sistemi yoran ağır bir oyundur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
laptop mu kullanıyorsun? ısınma sorunu olabilir. macun falan değişmesi gerekiyordur belki.
hagi10best
kullanıcısına yanıt
Laptop kullanıyorum. Aslında çok ısındığı söylenemez sistem gereksinimlerini en düşükte kullanıyorum. Yani daha ısınmadan bu sorunla karşılaşıyorum. Intel Core i3 M380 @2.53GHz 4Gb Ram Nvidia Geforce 320m 1 gb ram Harici olarak 1 gb ram
Aynen arkadaşım laptop kullanıyorum. Fakat daha yeni açtığımda bile kasıyor. Yani ısınmadan da aynı her şey. Macun değişmesi ne gibi etkisi olabilir bu konuda ne söyleyebilirsin bana?
adı üstünde oyun ekranı tabiki yüksek olacak orda fps. belki de pc donanımı yetmiyordur
quote:
Orijinalden alıntı: CanOguzhan
adı üstünde oyun ekranı tabiki yüksek olacak orda fps. belki de pc donanımı yetmiyordur
Haklısın oyun ekranı yani :) Min özelliklerde oynayabilecek kapisete de göstermesine rahmen bu şekilde.Haklısın oyun ekranı yani :) Min özelliklerde oynayabilecek kapisete de göstermesine rahmen bu şekilde.