Şimdi Ara

Cs go kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun ekranında 150 fps'e kadar artış sağlıyorken oyuna girdiğim andan itibaren 20fps'e kadar düşüyor. fps 61'e sabitlediğimde de aynı şey oluyor. İnternetten araştırdım yapılması gerekenleri yapmama rahmen %70 fps artışı sağlarsınız demiş olmalarına rahmen hatta, bir artış sağlayamadım. Hala 20 fps civarında geziyor. Oyun oynanmıyor zaten 20 fps'de bir çözüm yolu var mı ne yapmalıyım?

• Bilgisayarin ozellikleri nedir? Yetmiyordur belki? Cs go sistemi yoran ağır bir oyundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop mu kullanıyorsun? ısınma sorunu olabilir. macun falan değişmesi gerekiyordur belki.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Laptop kullanıyorum. Aslında çok ısındığı söylenemez sistem gereksinimlerini en düşükte kullanıyorum. Yani daha ısınmadan bu sorunla karşılaşıyorum.
    Intel Core i3 M380 @2.53GHz
    4Gb Ram
    Nvidia Geforce 320m 1 gb ram
    Harici olarak 1 gb ram
  • Aynen arkadaşım laptop kullanıyorum. Fakat daha yeni açtığımda bile kasıyor. Yani ısınmadan da aynı her şey. Macun değişmesi ne gibi etkisi olabilir bu konuda ne söyleyebilirsin bana?
  • adı üstünde oyun ekranı tabiki yüksek olacak orda fps. belki de pc donanımı yetmiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

adı üstünde oyun ekranı tabiki yüksek olacak orda fps. belki de pc donanımı yetmiyordur

Haklısın oyun ekranı yani :) Min özelliklerde oynayabilecek kapisete de göstermesine rahmen bu şekilde.Haklısın oyun ekranı yani :) Min özelliklerde oynayabilecek kapisete de göstermesine rahmen bu şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.