Arkadaşlar ben CS Go oynuyorum ve takıma gelen noob türkler ruslar v.s şikayetçiyim bu nedenle TS3 kullanarak veya skype kullanarak bir takım/grup arıyorum böyle bir grubu olan var mı? yoksa benimle kurmaya niyeti olan varsa
Oyunu 12 saat oynamışsın ve millete noob diyorsun.
Antocio
kullanıcısına yanıt
12 saat oynamadım gereksiz arkadaşım hesabım ban yemişti sonra bunu açtım anca almaya fırsatım oldu o yüzden 12 saat gözüküyor
yargısız infaz yapma bu başlığı açıyosam senin yaşında olmadığım için açıyorum abisi
1) Hesabınız ban yemiş demek ki hile kullanmışsınız başka hiçbir açıklaması yok. 2) Yaşımı ve CS geçmişimi bilmeden keşke yorum yapmasanız.
Antocio
kullanıcısına yanıt
hile kullanmadığım halde ban yedim onu çözemedim zaten
muhabbete bak :) kilit bu :D lan (pardon) 500 saat play i olan adamlar var daha fazlası da var , ben 105 win de olmuşum sılver elıte :D 3 kere yukseldım dustum :) demekkı ortalık player dolu ben bilmiyorum bu işi :) hep mi takım hep mı klan ? hiç solo atmıyomusunuz merak edıyorum ? ben unrankedı solo attım ılk 3 hafta soo takıldım sonra sonra takım bulduk ta falan :) neyse hile yoksa skntı yok 15-15 biten maçların hastasıyım :)))