Şimdi Ara

CS GO MACRO AYARI BAN SEBEBİ MİDİR ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar. İnternette bikaç biyerde Stellseries mouse larda macro ayarı ile TEC9 ve AK47 ye macro yaparak sekmemesini ayarlamışlar. Bunlar acaba dış desteklerden ban sebebi olurmu. Eğer olmazsa bilen arkadaşlar Steelseries Rival 310 mouse a nasıl yapacağımı gösterebilirmi ?

• Yaklasık 3 sene önce spray macrosu kullandım. Birkaç gün denedim ama gereksiz geldi. Herhangi bir ceza da almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spray kontrolünü kendin sağlamadığın sürece oyundan ne zevk alacaksın ki.. Şahsen defalarca aynı imkan elime geldi, kullandığım tüm mouse'larda macro ayarı mevcuttu ama yapmadım. Gereksiz.
  • OV ban yeme ihtimalin var 3. part uygulamar macro bile dahil yasak . ov ban yeme sebebi olabilir
  • Linkini at bakalım nasıl yapıyor eğer mousun kendi programıyla yapıyorsa sıkıntı yok ancak başka programlar kullanırsa sıkıntı çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

OV ban yeme ihtimalin var 3. part uygulamar macro bile dahil yasak . ov ban yeme sebebi olabilir
    overwatch ban yeme ihtimali yok ow 32 tick olduğu için sana normal spray atıyor gibi çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

overwatch ban yeme ihtimali yok ow 32 tick olduğu için sana normal spray atıyor gibi çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Hayda overwatch da sekmeme cross belli olmuyor mu :s razer mouse si olan kar hep yapıyor o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hileciler banlanmıyor daha. Birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende rival 100 var nası yapıcaz makroyu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.