Şimdi Ara

AYARLARI LOW YAPMA SEBEBİ NEDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ünlü streamerler olsun başarılı oyuncular olsun oyundaki bütün görüntü ayarları low yapıp herzi 75 yapıp oynuyorlar bunun sebebi nedir? Çok iyi ekran kartında olsa bunu yapmak mantıklı mı?

• Grafiğe önem vermiyolar, sonuçta grafikler adamı vurmayacak deyip en düşüğe çekiyolar. Bir ara bende denedim ama ben kötü görüntüden rahatsız olduğum için tekrar her şeyi ultraya çektim.
  • Grafik gozu yorar onlarin gozleri ile monitor arasinda 5-10 cm falan var ayri olarak bombalarin efektleri degisiyor dust2 de kum falan toz kaldiriyor patlayinca sanirsam ultra-high da hic oynamadigim icin bilemicem
  • 1 kere full hd, ultraya aldım oyunu. Ciddi ciddi söylüyorum oyun gözüme çok acayip geldi oyunda muhteşem efektler vs. kullanılmış yeni anladım ama dayanamadım kapattım.
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    fps için
  • Birkaç sebebi var. Olabilecek en yüksek performansı alıp olası bir performans düşüklüğünü, takılmayı önlemek. Bir diğer neden ise efektlerin göz yorması, görüşü kısıtlaması vs.
  • Peki mermi sekmesini azaltıyor diye yazılar da okuyorum bunun gerçekten alakası var mı zira denk geldiğim her iyi oyuncu low da oynaması ile bu teori gerçek gibi yoksa yalan dolan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***BİOS NEDİR VE AYARLARI***
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Peki mermi sekmesini azaltıyor diye yazılar da okuyorum bunun gerçekten alakası var mı zira denk geldiğim her iyi oyuncu low da oynaması ile bu teori gerçek gibi yoksa yalan dolan mı?

sekmeyi azaltması gibi bir şey söz konusu değildir, o sadece görüntü ile alakalı basit birşey.
    Prolardan yüksek ayarlarda oynayan da var,zaten onların bilgisayarlarında iki grafikte de güzel performans alıyorsun, ama mesela d2de tünelin içi parlak oluyor üst grafikte, ya da silahın dumanı dikkat çekiyor. grafikileri indirerek buna engel oluyorsun kolayca.

Diğer yandan hiç birisi 75hz ile oynamıyor, ekranın kapasitesi ile alakalı ve %99 u 120hz, az bir kısmı 144 hz ile oynuyor.

Böyle şeylere takılma, en basiti 2014ün en iyi oyuncusu seçilen Get_righta bak, config falan yok, oturuyor, ayarları sıfırlayıp kendi çözünürlüğünü açıyor, crosshairi 1.6ya benzer bişi yapıyor, bitti, oyundasın. Dünyanın en iyi oyuncusu olmak için gereken bu kadar basit işte.

• Bende 1920x1080 oynadım 5-6ay ancak scream / pasha vb. yayınlarında hep 1280x960 vs. cozunurlukte oynuyor
    bende denedim ilk full hd den dusuk cozunurluge gecınce cok sacma uzaktakiler bulanık gozukuyordu ama suan alıştım ve mouse kontrolunu cok etkiliyo onu anladım tek fark mouse kontrolu cok seri kayıyo mouse ve grafikler daha büyük oldugundan uzaktaki adamları vurmak daha kolay oluyo tek fark bunlar.. ve
    75hz vs. 60hz mousun/goruntunun geçıkmesiyle alakalı 75hs hareketlerini daha keskin anında hareket verir ondan
  • 800x600 her şey low oynuyorum, pc kaldırmıyor zaten ultrayı falan kaldırsada oynayacağımı sanmıyorum oyun cs olmaktan çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.