Şimdi Ara

CS:GO PİNG FIRLAMAA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.CS:GO da ilk zamanlar normal 50-60 pingle oynarken şimdi oyuna girdiğim zaman ping 60 dan başlayıp 10 sn içinde 600-700lere kadar çıkıyor ve sürekli o civarlarda alçalıp yükseliyor.İnternetten kaynaklı bi problem gibi dursa da kablolu modem kullanıyorum internet hızım makul degerlerde ve ayrıca cs 1.6 oynarken 25-30 ping alıyodum.İnternette sorunu biraz alıştırdım başlat çalıştırdan bazı komutlar vermişler bunla ilgili ama onlarda işe yaramadı.Oyundan kaynakldır diye pc format atıp oyunu yeniden yükledim aynı sorun devam etti.Bunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşlara gerçekten minnettar kalırım

• Bütün oyun modlarında aynı sorunu yaşadığımı belirtmeyi unuttum bu da şekil a
  • Valla internet sağlayıcını bilmiyorum ama uydunet yüzünden neredeyse oyunu bırakma noktasına geldim sürekli olarak bir lag durumu ve tutarsız ping var aynen bu şekilde artıp azalıyor. Çözümünü de bulamadım net olarak.
  • TTNET kullanıyorum cs 1.6 da dediğim gibi 25-30 pingdeyken sürekli bu oyunda böyle bi problem var hala anlamış değilim
  • Interneti bilgisayara ethernet girişinden bagala ve modemin wifi sağlayıcısını kapatın ve virüs programı otomatik açılan torrent gibi programları kapatın ve game Booster programını kurup çalıştırın öyle deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini denemiştim bi fark yok yabancı forumlarda cmd ile ilgili bazı ayarlar vardı pingle alakalı onları denerken bişey dikkatimi çekti ipconfig yazınca bağlantıya özgü dns soketinde yazan şeyin bunla alakası olabilir mi acaba gerçi 1.6 da hala ping normal ama?
  • bendede aynı sorun oluyor. Bi 10-20 pinge oynuyorum bide 600-700 de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Steam Cs:go
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de ayni problem vardi bi aralar ama benimkisi 1000 oluyordu bunun nedenini bilmiyorum ama kendi adıma böyle bir sey olunca pcyi reset atiyorum ve sorun düzeliyor

• The_North_Face kullanıcısına yanıt
    uydunet kullaniyorum sabit 30 ping battlefieldda - ping

• Anladığım kadarı ile oyundan bağımsız, bağlantınızdan oluşan bir sorun. Bunu servis sağlayıcınız ile görüşebilirsiz, ya da uydunet kullanıyorsanız, o çevredeki anlık yüksek kullanım yüzünden olabilir. Yani çözüm servis sağlayıcınız tarafından yapılabilir, ya da internete bağlantı şeklinizi değiştireceksiniz.

Ama öneri olarak yine de

Internet Connection and Network Settings
    Kısmındaki önerilere bakabilirsin. Bir kısmını ben denedim, fazla bir etkisi olmadı (zaten 50lerde ping alıyordum, bu ara 45-50lerde). Tabi denemeden önce bilgisayarının yedeğini almanı tavsiye ederim, ne olur ne olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.