cs:go oynuyorum bnm ıcın herhangı bır sıkıntı olmadı rutbe atlamada 10 mactan sonra sılver 4. rutbeye yerlestım. oyunumun durumuna gore k/d me gore benı yukseltıyor sıkıntım yok su an master guardıan 1 im ama arkadasım 10 mactan sonra sılver 2 ye attı. rutbesı sılver 2 de kaldı ne dusuyor ne yukselıyor macları 38-10 46-8 .son 6 macı wın ama rutbe degısmıyor. Ne düsüyor ne artıyor bı yardımcı olun lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: rookie00
cs:go oynuyorum bnm ıcın herhangı bır sıkıntı olmadı rutbe atlamada 10 mactan sonra sılver 4. rutbeye yerlestım. oyunumun durumuna gore k/d me gore benı yukseltıyor sıkıntım yok su an master guardıan 1 im ama arkadasım 10 mactan sonra sılver 2 ye attı. rutbesı sılver 2 de kaldı ne dusuyor ne yukselıyor macları 38-10 46-8 .son 6 macı wın ama rutbe degısmıyor. Ne düsüyor ne artıyor bı yardımcı olun lütfen.
bir kaç maç daha kazansın muhtemelen atlayacaktır
Aga 6 wını son oyunlar adamım 25 30 mac wını oldu aralarda lose da var ne düşüyo ne artıyo herhangı bı degısıklık olsa amenna bı sıkıntı var cözemedık. Bı kac oyunluk bı durum kalmadı anlıcagın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme