Şimdi Ara

cs go sıradan maçta hile yapıp maç bitmeden kaçan birini nasıl rapor ederim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arka arkaya 3 tane geldi güzel güzel oynuyorduk 1 dakikada 10 kişiyi tarayıp çıktı wrex kullanıcı adı sonra vatan_bayraktar_29 birde 2. hesabı var aynı oyuncunun uçarken zıplarkem head shot atıyor :D gerizekalı yüzsüze sövüyorum gülüyor birde mal.arada tek at anlarım da her elde 1 dakikada bütün takımı indiriyor spastik gerizekalı sinir oldum.maçtan kaçanı nasıl şikayet ederim dert olur içime şikayet etmeyince banlanmıyormuş sanırım bunlar.tam da hakim değilim olaya.

• Deli olacam ya az önce yine maç yaptık adamlar çatır çatır indiriyor bizi, indirdim izledim maçı adam dürbünü açmadan awp kullanıyor 20 25 metreden adam vuruyor no scope :D bütün takımı report ettim eğer bunlar banlanmıyorsa Allah belasını versin böyle oyunun sinir krizi geçirtirler adama resmen.gerçi çalışılarak yapılabilir belki de adamlar rahat ondan öyle oynamıştır bilmiyorum bende antrenman haritasında denemiştim o şekilde oynamayı vurulabiliyor aslında ama maçta yapabiliyorlarsa helal olsun.

• Şu an bu oyunda hilelerden bıkıp bela okuma aşamasındasınız. Merak etmeyin biraz daha pişmeye ihtiyacınız var. Hile kullanıp aylar sonra bile ban yemediklerini görünce artık takmamaya başlayacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mm oynuyorsanız herkesi hile olarak düşünebilirsiniz. GE olmama rağmen faceit oynamadan bazen mm giriyorum hile geliyor umursamadan ısınıyorum. Cs go da hile bitmez maalesef o yüzden faceit esea gibi ortamlarda oynayın. Hile yok diyemesekte mm’e göre daha az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.