M9 Bayonet | Solgun Mermer (Fabrikadan Yeni Çıkmış) bıçağım için resmi görüşmelere başlanmıştır . edit : Transfer sorunsuz gerçekleşmiştir . Bıçağımıza yeni takımında başarılar dileriz . @HACANE İletişim tek kelimeyle harika , güven konusunda problem yok daha ne olsun . Efendim çok teşekkür eder , hayırlı kazançlar dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burr_an -- 17 Haziran 2022; 22:26:28 > |
Cs:Go Skin Alım & Satım'' 7/24 İşlem / %100 Memnuniyet ' 🅷🅰🅲🅰🅽🅴 (3. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
@burr_an üstadım ile hoş sohbet eşliğinde ürününü aldık. Kendisine ilgisi , alakasından dolayı ve bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Her iki tarafada hayırlı olsun.
-
Güvenilir arkadaş,Kendisine teşekkür ederim.
-
Hızlı ve güvenli. Hoş sohbet eşliğinde satışımı gerçekleştirdim. İlgi alaka 10 numara 5 yıldız.
-
@KacaKTV Severek izlediğimiz youtuber yayıncı arkadaşımız ile ticaret yapmanın da gururunu yaşadık. Kendisine bizi tercih etmesi ve güvenmesinden dolayı teşekkür ederiz.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-kelebek-bicak-katliam-az-asinmis--152764478
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACANE -- 27 Haziran 2022; 15:16:54 >
-
-
stockholm ve antwerp kapsülleri için fiyat alabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisine 1 adet Stiletto Knife Fade satışı başarıyla Gerçekleştirilmiştir. İlgisine çok teşekkür ederim. Güvenilirdir. +Rep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@AdeLe48 Skini gönderdi , 1 dakika içeresinde ödemesini gönderdim .. Kendisine bizi tercih etmesi ve güveninden dolayı teşekkür ederim.
-
@İbrahim Kaypakkaya Üstadım ile alışverişimizi tamamladık ..Kendisinin dürüstlüğü ve efendiliği tartışılmaz.Bize güvenmesi ve tercih etmesinden dolayıda teşekkür ederim.
-
Ben teşekkür ederim hayırlı olsun.
-
-
Sağ olasın tekrar hızlı ve güvenilir işlem için. Önce itemi gönderdim ardından parayı aldım içi rahat olsun alışveriş yapacak herkesin.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X