Üstadım ile ticaretlerimiz devam ediyor .. " Navaja Ruby , Karambit Autotronic , ST M9 Bayonet " olmak üzere 3 adet skin daha almış bulunmaktayım.. Kendisine tekrar teşekkür eder ticaretlerimizin devamını dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACANE -- 22 Mayıs 2023; 1:8:34 > |
Cs:Go Skin Alım & Satım'' 7/24 İşlem / %100 Memnuniyet ' 🅷🅰🅲🅰🅽🅴 (4. sayfa)
-
-
Facebook Bynogame Resmi sayfası Cs:Go Grubundan" @EdisBegümTaşkin " arkadaşımızdan Talon Ruby 0,00 özel float,
yine aynı gruptan "@EmrahŞentürk" arkadaşımızdan TalonDoppler P4 0,00 özel float
skin alışverişlerimizi de tamamladık. Her iki tarafada hayırlı olsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACANE -- 22 Mayıs 2023; 1:7:52 >
-
Forumun Köklü üyelerinden arkadaşımız ile alışverişimizi tamamladık .. Bize güveninden ve tercih etmesinden dolayı teşekkür ederim. Çok hızlı işlem yapan birini arıyormuş , Doğru adres olduğumuzu inandırabildi isek ne mutlu bize.. Heriki tarafada hayırlı olsun .
-
Bugün bir ticaretimiz oldu , sözüne sadık güvenilir bir satıcı . İçiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
-
Arkadaşımız ile hoş sohbeti eşliğinde anlaşmamızı ve ticaretimizi yaptık .. Kendisinin bize olan güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Skini gönderdi, ödemesini gönderdik. Her iki tarafada hayırlı olsun.
-
"SATILIK & ALINIK Skinleriniz için ulaşabilirsiniz"
Güncel High Tier Skinler
-
Arkadaşa sorunsuz bir şekilde bir bıçak bir de pin sattım, güvenilir.
-
@ugurbektas Arkadaşıma , bizi tercih etmesinden ve güveninden dolayı teşekkür ediyorum ..
-
kaç oran ile alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam site üzerinden satış yapmıyor musunuz güven ne alaka anlamadim
-
Site üzerinden de alım ve satım yapıyoruz .. %3 fark ile site üzerinden işlem yapılıyor.
-
pm attım
-
Hocam Size WhatsApp'dan Yazdım Ama Geri Dönüş Alamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar , Tekrar Skin alımına başlamış bulunmaktayım .. Wp/Pm. üzerinden ulaşabilirsiniz.. Hayırlı günler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X