Şimdi Ara

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
20
Favori
80.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki 6 TF2 key + 2 ref + 2 scrap + Super Meat Boy gift (TR kıstlamalı)'e karşılık 6 CS:GO Case key istiyorum. Takas yapacak olanlar Steam hesabım ya da özel mesajdan iletişime geçebilirler.
  • Elimde Tomb Raider' ın son oyunu var (Steam Gift). Güzel bir itemle takas ederim. Takas değeri en az 20 TL lik bir silah ve az aşınmış olmalı. Pm atabilirsiniz veya steamden ekleyebiliriniz.
  • awp boom veya 3 tane awp redline alınır banka havale ile satan +refi olan arkadaşlar özele lütfen
  • Avcı bıçağı , m9 bayonet yada bayonet almayı düşünüyorum (Scorched olmasın )
    pazar fiyatının %70 -%75 civarında , max 120-130 lira verebilirim.Sadece referansı sağlam kişiler pm atsın lütfen.

İzmir içi elden yada bankamatikten para yatırarak ödeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 11 Mart 2015; 19:31:00 >
  • İstanbul içi elden yada banka havalesi ile (Havale ile takas yapacaklar önce parayı göndermelidir)
    ★ Karambit
    satıyorum 550TL

Steam hesabım:
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198009677757/
  • Payday 2 gift var 3 adet 30tllik iteme veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Şuan payday 2 nin fiyatı 9 küsür tl. Paylaşım için zaman kötü olmuş.
  • 1 Kroma 3 anka takaslanır 2,25tl ediyor.
    1,75-2tl civarında itemle takas olur
  • Bekleriz hocam nabalim :)

• Elinde katowice 2015 envyus stickerı olan varsa fnatic katowice 2015 stickerımla takas edebilir mi acaba?

Steam'e para yükleyemedim sabahtan beri bir sorun var. Turnuvada kullanmam için lazım envyus stickerı.

Teşekkür ederim şimdiden.
  • elimde kod olarak aşşağıdaki oyunlar bulunmaktadır bu oyunlara karşılık Glock-18 | Su Elementali M4A1-S | Muhafız AK-47 | Mavi Laminant elinde bu silahları olsan varsa takas etmek isityorum (görevde kullanılmış olabilir) forumdan pm atabilirsiniz

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

murdered soul suspect
  • Beyler paypalda 9.70 tl kaldı. steam e aktaramıyorum. bu yüzden 9 liraya sattığınız skinleri söylerseniz alışveriş yapabiliriz. ya da 30 kurus atabilcek arkadas varsa paypaldan çok mutlu olurum
  • üstteki arkadaş gibi aynı şekilde, paypalımda 7 TL var, key silah vb satmak isteyen varsa pm lütfne
  • Insurgency gift karşılığında skin arıyorum 2 tane gift var elimde

• Arkadaşlar StatTrak™ M4A1-S | Basilisk (Az Aşınmış) almaya kalksam kaç keye bulabilirim?
  • mrb arkadaşlar sanırım buradan item satabiliyoruz bende fabrikadan yeni çıkmış bayonet solgun var eger düşünürseniz steam market en düşük fiyat :899TL alıcılarla konuşulup anlaşılabilinir.(tabiki 899TL degil fiyat)

not:steam parası takas yada key istemiyorum nakit yada paypal kabul ediyorum .

ilginize tşkr
  • Ak 47 vulcan eskimiş 12 key pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessman0000

İstanbul içi elden yada banka havalesi ile (Havale ile takas yapacaklar önce parayı göndermelidir)
    ★ Karambit
    satıyorum 550TL

Steam hesabım:
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198009677757/

güncel
  • 17 key var item arıyorum
  • Arkadaşlar selam nakit karşılığı acil key alınacaktır. avcı, firar, anka, kroma
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.