Şimdi Ara

CS:GO Türklere Özel Trade Forumu Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar türkiyede böyle bir sitenin eksikliğini kendimce duyduğum için bir forum açma gereği duydum. Şu anlık ne yazık ki forum olarak açtım ama zaten bir foruma ihtiyaç duyulacağını düşündüm fakat daha sonra diğer yabancı sitelerdeki gibi özel kodlayacağım direk resimli olarak itemleri seçebileceğiniz ve kendi inventory'nizden rahatça seçip takas ilanı açabileceksiniz. Ama şimdilik forum :) hepinizden desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar paylaştıkça çoğalacaktır bizde kendi Counter Strike pazarımızı kurmuş olacağız inşallah. Eğer ki bu şekilde bir tanıtım yapmam aykırı ise şimdiden herkesden özür diliyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Site:www.Cspazar.com
    Steam Group:http://steamcommunity.com/groups/cspazar
    Facebook:https://www.facebook.com/cspazar
    Twitter:https://twitter.com/cspazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhoneMaSTeR -- 31 Ocak 2015; 21:30:36 >

• Referans sistemi mevcut mu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam ticaret sistemi ekledim yapılan takas ve ticaretlerden sonra o ticaretle ilgili görüşlerinizi bildirebiliyorsunuz ve bir ticaret puanınız oluyor.
  • Ben sitenin yeterince referansı olmadığını düşündüm. Aracı adam bulsak o scamler gibi geliyor.
    e: Baltalar gibi oldu, amaç o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 31 Ocak 2015; 21:02:16 >
  • Evet sitemiz yeni ondan dolayı daha yeni başlıyoruz ve sizlerle büyüyeceğiz. Daha sonra tabiki bu yapılacak ticaretler için görüşlerinizi ve önerilerinizi almak isteriz sitemizde böyle bir bölüm var zaten buradan bildirirseniz emin olun biz elimizden geleni yapmak isteriz. Siz yeter ki bize destek olun biz sizlerin ve doğal olarak bizlerinde en iyi hizmeti alabilmesi için çabalayacağız.
  • PhTx3 P kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıt olurken başka sitenin formunun gelmesi olayını anlayamadım ben bir sorun mu var?

@PhTx3
    Açan kişinin referansı olmadığı sürece ne referansından bahsedebilirsiniz ki yeni bir site için? Ki açan kişiyle değil siteye gelenlerle takas yapacaksınız. Cidden çok baltalayıcı bir yorum olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ION

Hocam kayıt olurken başka sitenin formunun gelmesi olayını anlayamadım ben bir sorun mu var?

nasıl bir sorun yaşadınız acaba ben hemen yardımcı olayım şu ana kadar böyle bir sorun ne testlerde ne de üyelerde karşılaşmadık?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhoneMaSTeR İ kullanıcısına yanıt
    Bu sefer düzgün geldi, az önce girdim başka bir sitenin üyelik formu geldi iphoneburada diye bir yerin. Orası da sizin herhalde nicke göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ION

@PhTx3
    Açan kişinin referansı olmadığı sürece ne referansından bahsedebilirsiniz ki yeni bir site için? Ki açan kişiyle değil siteye gelenlerle takas yapacaksınız. Cidden çok baltalayıcı bir yorum olmuş.

Amaç güvenilir referans ise, öncelikle sitenin güvenilir olması gerektiğini düşünüyorum ben. Yöneticilerin hiç bir referansı yokken, diğer üyelerin orada yaptığı referans ne kadar değerli olabilir ki? Buna bir çözüm bulmak için biraz daha açık olması lazım sitenin, forum arayüzü böyle şeyler için yeterli değil.

DH mesela ayrı, DH de kimse konusuna sadece olumsuz yanıt geldi diye sildiremez, sildirse olay çıkar. Bu tarz olayların olmaması için foruma güvenebilmen gerekli öncelikle.

Ben demiyorum adamlar güvenilmez, ama güvenilir olduklarına dair bir şey göremedim demek istemiştim sadece.

• Şöyle düşünün bu forumda mesela biri ile ticaret yapıyorsunuz bişe satıyorsunuz o insana güvenip nasıl yapıyorsanız bunu bizim forumumuzda da aynı şekilde yapıcaksınız. Sizin dikkatli olmanız lazım bu konuda çünkü biz site olarak aracı falan değiliz biz sadece insanları buluşturuyoruz tek bir noktada. Eğer ki güvenmiyorsanız ticaret yapmayacaksınız o kişiyle. Ayrıca bir ticaret sistemi kurduk yapılan her olumlu alışveriş için insanlar birbirlerine olumlu ve ya olumsuz puan vericekler. Bu şekilde güvenilir kişiler bir adım öne çıkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.