Şimdi Ara

CS GO Uzak Sunucuya Atma(ping) Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür cs go da ping sıkıntım var. Sebebi ise cs go nun beni eu north sunucularında oynatması. Haliyle pingim 120-150 arası oluyor ve oyun oynanmayacak hale geliyor.

Normalde pingim 45-75 ms arasıydı.

CS GO harici hiçbir uygulamada sıkıntı yok yani sadece cs go problemli.

Ayarlarda max ping 80 ms olarak ayarlı.

Böyle bir sorun yaşayıp çözen var mı? Bir de bu gamebanana diye bir program varmış oradan eu westi filan seçebiliyormuşuz ama vac filan yerim diye denemedim hiç. sıkıntı olur mu sizce?

yardımlarınızı bekliyorum.

CS GO Uzak Sunucuya Atma(ping) Sorunu

• Valla bunu çözen olursa çok faydası olacak banada beklemedeyim.
  • 3 gündür aynı sorun bende de var. Rekabetçi maçlara arkadaşlarımla giremiyor, o derece. Ölüm maçına girdiğim zaman bile 140-150 ping e çıktığı oluyor.
  • Mesela ben tek train gireyim pingim 75 ile 60 arasında değişiyor akk dolduğu için wifiden fazla yüklenirseler pingim ara sıra artıyor ama 5 pre train girdiğimizde ise ping sabit 130 120 oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet bakım calısması var arkadaslar yurt dısı cıkısları kısıtlamıslar su an , gece 12 den sonra bakım bitiyor her gün gece 12 den sonra düzeldigini görüceksiniz.

kısa zaman cözülür umarım.
  • Aynı sorun 2 gündür bende de var normalde 30-55 arası pingim yurt dışı çıkışların da sıkıntı var o yüzden 120 lere çıkıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

ttnet bakım calısması var arkadaslar yurt dısı cıkısları kısıtlamıslar su an , gece 12 den sonra bakım bitiyor her gün gece 12 den sonra düzeldigini görüceksiniz.

kısa zaman cözülür umarım.

Evet gece düzeliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Chrome yüksek ping sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun bugün düzelmiş galiba şu an ping değerim normal
  • Düzelmedi hala aynı sorun, CS:GO sunucularıyla alakalı bir durum, Rust, LoL oynuyoruz Avrupa sunucularında 50-70 Ping onlar gelirken CS:GO 140 en az, bu nedir ya önceden max. 80 pingte oynarken bu saçmalık. Geceleri de CS:GO da önceden 20-40 arası olan ping 80-90 arası. CS:GO sunucularını överken yerer konuma geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneLastKiss

Düzelmedi hala aynı sorun, CS:GO sunucularıyla alakalı bir durum, Rust, LoL oynuyoruz Avrupa sunucularında 50-70 Ping onlar gelirken CS:GO 140 en az, bu nedir ya önceden max. 80 pingte oynarken bu saçmalık. Geceleri de CS:GO da önceden 20-40 arası olan ping 80-90 arası. CS:GO sunucularını överken yerer konuma geçtim.

ben 2 rekabetçi attım az önce bitti. 58 pingle filan oynadım hem de north eu suncularında. muhtemelen geçen bakım vardı o yüzden yüksek ping sorunu yaşıyordum.

bu arada kablonet kullanıyorum.
  • 85-95 Ping bende de superonline 70 falan oluyordu önceden 1 sene önce 50-60 git gide artıyor

• superonline 16 mb adsl var.mm server picker da rusya sw si en dusuk 80 falan.digerleri daha yuksek.normal midir.oyunu kurmadim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerhac

superonline 16 mb adsl var.mm server picker da rusya sw si en dusuk 80 falan.digerleri daha yuksek.normal midir.oyunu kurmadim daha.

En düşük 80 ise pek normal değil. Santrale filan uzaksın galiba. Wifi den mi baglanıyorsun.

• netstat kullanıcısına yanıt
    hocam wifi degil ethernet.oyunu kurmadim mm server picker dun aksam oyleydi.

• quote:

hocam wifi degil ethernet.oyunu kurmadim mm server picker dun aksam oyleydi.

speedtestte kendi şehrindeki sunucuya kaç ping alıyorsun peki
  • superonline fiberle en fazla 80 ping oynuyorum genelde 30 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweroff16

superonline fiberle en fazla 80 ping oynuyorum genelde 30 40

30 ping tr de neredeyse imkansız hocam lokasyon nedir
    15-20 falan.gece daha dusuk.
  • quote:

15-20 falan.gece daha dusuk.

hocam şimdi altyapıya, şehre göre değişiyor. bende bazen 58 ping aldığım sunucudan 75-80 ping alıyorum. sen eu east sunucularında oynamaya bak.
    hocam olum macı gırıyom 120 den asagı degıl pıng.daha rekabetcı gırmedım tv ye baglı suan ve ekran kartı yok rutbeyı yakmayım dıye.bu nedir ya insallah rekabetcıde boyle olmaz.tek kısı kullanıyom netı baglı bısey yok kablolu bı de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.