Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece haritayı oylamak için Steam hesabı açtım. Görüyorum ki işe yaramış. Değerlerimize/kutsallarımıza dil uzatan, dalga geçen kim olursa olsun sergilenmesi gereken birliktelik örneği budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Nasıl böyle bir lider yoktu? Lenin resmi gayette kocaman var, train mapini açıp bir daha oynamanızı öneririm.

Not: belkide Lenini tanımıyorsundur

benim hatam olmuş hocam lenini biliyorum mapde olduğunu da biliyordum fakat videoyu çekerken aklıma gelmemiş
  • arkadaşlar hakaret öğelrinin kaldırılması yanı sıra türkçe tabelelar da kaldırılmış. haritanın yeni halinin videosu

https://www.youtube.com/watch?v=vBfIwsBGwag

• bluepaw kullanıcısına yanıt
    bu adamin sesi çok hoş yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR HERKEZDEN RAPOR ETMEYİ BEKLİYORUZ..
  • kimsede cikip dememiski aga bu nedir

• arkadaşlar benim oyunda alakam yok ama bunu nasıl rapor edebiliriz. steam üyeliği açtım yeni
  • yok
  • Tebrikler emeği gecenlere.

• bu blitz mission un amacını anlamadım maç kazanınca fazladan 160 xp veriyor o kadar bunun için mi oynuyoruz? bu görevi lobi ile yapmak şartmı bir cacık anlamadım. bir de diğer görevlerden 1 tane yaptıktan sonra 13 saat bekleme süresi veriyor.
  • İyi bari halletmişler. Ellerine sağlık herkesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

Dün akşam merak edip steam forumlarına bakmuştım cs:go 'nun.İnanılmaz bir Türk düşmanlığı var olayı siyasete vuranlar,hakaretler ve hatta ırkçılığa kadar giden konuşmalar okudum.Birkez daha Türk'ün Türkten başka dostu olmayacağını anladım.

Ben yetmedi diyip reddit'e baktım durum içler acısı. Ulan konuda hem türkler birbirine sövüyor hem elin gavuru bize sövüyor, öbürü gelmiş konuyla alakasız kürtlere sövüyor nasıl bir ülkeyiz anasını satayım gördükçe utanıyorum şöyle şeyleri ya
  • qaradavut kullanıcısına yanıt
    Yapımcısı kim haritanın?
  • Elinize sağlık

• Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • qaradavut kullanıcısına yanıt
    – Mikla
    — Removed some decals

Yeni gelen güncellemede bazı dokuların kaldırıldığı yazıyor.
  • otomania kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam
  • Oyun atölyeden kalkmadı hocam. Mikla yazarsanız görürsünüz.

Edit1.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=627912263&searchtext=mikla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 20 Şubat 2016; 19:39:26 >
  • Görünce sinirden elim ayağım titredi. Bu ne cesaret,şerefsizliktir... Gerçi şaşırmıyorum kendi Ata'sına saygı göstermeyen bi toplumda yaşıyoruz. Elin gavurunun bunu yapması normal...

• Haritanın yapımcıları kim? Valve nasıl oluyorda bu tür aşağılamalara izin veriyor?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.