Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CS:GO oynayan arkadaşlarımız bilir, oyuna yeni bir güncelleme geldi ve takip edenler bildiği üzere bir çok değişiklik geldi gerek arayüz'de gerek oyun'da.. Bunlar normal fakat olağandışı olmaması gereken bir durum mevcut. Topluluk yapımı "de_mikla" haritası valve ya da steam tarafından onaylandı ve yeni gelen güncelleme ile tüm cs:go oyuncularına sunuldu.

Sizden tek bir ricam var, ister destek olun ister destek olmayın bu kişiliğinize kalmış bir şey saygı duyarım.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=536587726&searchtext=Mikla

Yukarıda'ki linkten haritayı raporlayın, dislike atın mümkünse yorumlarınız ile belirtin.

Harita'da neler var ? Resimler ile inceliyelim.

Desteklerini esirgemeyen ve haritanın kalkmasında buyuk destek sağlayan wotmp, Ekip Lojistik ve **EmreBOZKURT**'a teşekkürleri bir borç bilirim...
    https://www.youtube.com/channel/UClKqQY-pTlDkW3NKYjksiHQ

Önemli: 19.02.2016 tarihinden oyuna gelen yeni bir guncelleme ile harita daki butun hakaret içerici ve istemediğimiz öğeler resimler kaldırılmıştır. emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim.

- ve daha bir çok aşağılayıcı ve ırkçı görüntüyü haritada bulabilirsiniz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler, saygılar!

Yeni gözlemlediğiniz bir içerik daha.. aşağıdaki resim sanırım açıklayıcıdır.

EDİT: Arkadaşlar an itibari ile harita steam atölyeden kaldırılmıştır emeği geçen ve destek veren herkezden Allah razı olsun. Sırada oyundan komple kaldırılması var arkadaşlar herkeze teşekkurleri bir borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaradavut -- 20 Şubat 2016; 18:00:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'ya Yeni Gelen Topluluk Haritası "de_mikla"

Sevilen çevrimiçi oyun Counter-Strike: Global Offensive'e (CS:GO), topluluk tarafından oluşturulan yeni bir harita olan "de_mikla" eklendi.

de_mikla, yakın mesafe çatışmalara odaklanan, orta büyüklükte bir haritadır. Orta Avrupa'da yer alan bir tramvay istasyonunu konu almaktadır.

Harita, dar koridorları, çok katlı yapıları ve çok sayıda saklanma noktasıyla dikkat çekiyor. Bu nedenle, oyuncuların çevrelerini sürekli taramaları ve stratejik planlar yapmaları gerekiyor.

de_mikla, rekabetçi oyunlar için özel olarak tasarlanmış olsa da, rahat bir oyun deneyimi arayan kişiler için de uygundur. Harita, hem T hem de CT tarafları için çeşitli stratejik seçenekler sunar.

Özellikle, hareketi kısıtlı olan ve sadece dar alanlarda etkili olan T tarafı oyuncuları için uygundur. Ancak, CT tarafı oyuncuları da haritanın dar koridorlarından ve saklanma noktalarından yararlanarak avantaj sağlayabilirler.

Eğer CS:GO'da yakın mesafe çatışmalarını seviyorsanız, de_mikla tam size göre bir harita. Hemen indirin ve yeni stratejiler uygulamanın tadını çıkarın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nasıl reportluyoruz veya 1 yıldız falan veriyoruz

Edit:buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 18 Şubat 2016; 17:13:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Nasıl reportluyoruz veya 1 yıldız falan veriyoruz

attıgım lınkte harıtanın altında bayrak ısaretıne tıklayıp rapor edebılıyorsunuz. ayrıca yıne harıta resmının altında dıslıke secenegı var ordanda onu ısaretlıyebılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

quote:

attıgım lınkte harıtanın altında bayrak ısaretıne tıklayıp rapor edebılıyorsunuz. ayrıca yıne harıta resmının altında dıslıke secenegı var ordanda onu ısaretlıyebılırsınız.

Alıntıları Göster
    Adi köp...ler bunlara bir güzel giydirmek lazım forumca... Bsc kısmınada yazdım bence bu konu altında küfüre izin verilmeli.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Adi köp...ler bunlara bir güzel giydirmek lazım forumca... Bsc kısmınada yazdım bence bu konu altında küfüre izin verilmeli.

küfür etmeyelim arkadaşlar konumuz kilit yemesin ki yeterince kişiye ulaşalım burda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Alıntıları Göster
    büyük serefsizlik ve adilik yapılmıs ve valvenin onaylamasıda şaşırtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaunterOdimm

Alıntıları Göster
    Hadi her şey normalde Atatürk'ü nasıl böyle yapabilirsiniz arkadaş. Tamam araplarla karıştırıyorlar vs fakat Atatürk'ü her tarih derslerinde görüyorlardır.
  • quote:

quote:

küfür etmeyelim arkadaşlar konumuz kilit yemesin ki yeterince kişiye ulaşalım burda...

Alıntıları Göster
    Şikayet edip dislike da verdim.Yorumdada ırkçı bir harita olduğunu ayrıca belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajzen

Hadi her şey normalde Atatürk'ü nasıl böyle yapabilirsiniz arkadaş. Tamam araplarla karıştırıyorlar vs fakat Atatürk'ü her tarih derslerinde görüyorlardır.

Alıntıları Göster
    Konuyu üst sıralara taşıyında daha fazla kişi görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaunterOdimm

Alıntıları Göster
    verdiğim para haram zıkkım olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz053

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yapacak bir yorum bulamıyorum... Reportladım.
  • Raporladım Ve açıklamaya gerekeni yazdım hemen kaldırılması lazım bu saçmalığın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Alıntıları Göster
    Rapor ettim dislike verdim. Kaldırsınlar şu haritayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

Hocam birçok yabancı arkadaşım var, çoğu bilmiyor Atatürk'ü. Fakat yine de yaptıkları kesinlikle doğru bir hareket değil. Bu arada oyuna ve Valve'ye küfür eden arkadaşlar olmuş fakat tepkinizi haritayı tasarlayan Steam kullanıcılarına belirtmeniz daha mantıklı olur. Haritayı yapanların Türkiye hakkında hiçbir şey bilmediği de apaçık ortada zaten. Çok geçmeden kaldırılır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.3GG

quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

Hocam birçok yabancı arkadaşım var, çoğu bilmiyor Atatürk'ü. Fakat yine de yaptıkları kesinlikle doğru bir hareket değil. Bu arada oyuna ve Valve'ye küfür eden arkadaşlar olmuş fakat tepkinizi haritayı tasarlayan Steam kullanıcılarına belirtmeniz daha mantıklı olur. Haritayı yapanların Türkiye hakkında hiçbir şey bilmediği de apaçık ortada zaten. Çok geçmeden kaldırılır umarım.

Alıntıları Göster
    reddit/csgo'ya konusu açılsa belki daha etkili sonuç alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Alıntıları Göster
    Cs ile uzaktan yakından alakam yok ama durumu görünce hemen şikayet ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13men13

Raporladım Ve açıklamaya gerekeni yazdım hemen kaldırılması lazım bu saçmalığın.
    nasıl cürret edebiliyorlar . reportladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Alıntıları Göster
    Oyunu iade edemiyorsunuz ancak iade kısmından açıklamaya yazın nekadar çok kişi iade talep ederse daha iyi olur.
    Yani oyunu silmeniz bir işe yaramaz kimseye bir faydası yok.
  • quote:

Oyunu iade edemiyorsunuz ancak iade kısmından açıklamaya yazın nekadar çok kişi iade talep ederse daha iyi olur.
    Yani oyunu silmeniz bir işe yaramaz kimseye bir faydası yok.

Alıntıları Göster
    Ş**ler... Reportladım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.