Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir yapan haysiyetsiz,valve daha haysiyetsiz.birde o kadar paramizi yiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün benimde dikkatimi çekti arçelik logosunu görünce anladım bir bit yeniği olduğunu, tam o sırada oyun bitti o haritada oynayamadım. kaldırıldığı iyi olmuş.

bu arada dün gece güncelleme yaptıktan sonra oynayamıyorum, sürekli oyundan atıyor beni. kendi kendine kapanıyor oyun, masaüstüne düşüyorum.

aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Elinize, emeğinize sağlık.

Oyunda hala mevcut harita sanırım atölyeden kaldırılmış sadece..

Oyundan atıyorsa görüntü ayarlarını düşürmeyi deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 18 Şubat 2016; 20:10:15 >
  • Valve dan bir açıklama gelmediği sürece valve ın kaldırdığına inanmıyorum. Çok sayıda report geldiği için bahsi geçen harita askıya alınmış olabilir ciddi bir şekilde veya haritanın oyuna eklenmesinden sonra gelen şikayetler doğrultusunda zaten harita oyuna eklendiği için haritayı yapanlar atölyede silmiş olabilirler. Biraz bekleyelim eğer oyundanda kaldırılmazsa steam destek ile iletişime geçmeyi unutmayın arkadaşlar!
  • Oyundanda kalktimi acaba? Operasyon bileti alacaktim bu harita kalkmadan almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişemedim kaldırmışlar bile,elinize sağlık.
  • Bu nasil bir sacmalik boyle! Valve en ufak bir seyi eklerken bile her seyi dikkate aliyor bunlari gormemis olmalari imkansiz. Normalde burada sovmek vardi da ban yemek istemiyorum oyunici kalkmadan oyuna falan girmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

dün benimde dikkatimi çekti arçelik logosunu görünce anladım bir bit yeniği olduğunu, tam o sırada oyun bitti o haritada oynayamadım. kaldırıldığı iyi olmuş.

bu arada dün gece güncelleme yaptıktan sonra oynayamıyorum, sürekli oyundan atıyor beni. kendi kendine kapanıyor oyun, masaüstüne düşüyorum.

aynı sorunu yaşayan var mı?

ekran kartınız amd mi hocam
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Bende oyuna girecektim askıya aldım ve oyunu iade etme kısmından bu durumu bildirdim eminim ordan da görüp bunu düzeltirler.

Utanmadan birde normal diyenler var...

• evet hocam r7 240
  • Yani Atatürk marka değil telif hakkı diye aslan kesilenleri anlamıyorum Atatürkün resminin ve adının değişmesinin tek bir sebebi var Atatürk isim hakkının Türkiye devletine ait olmasıdır. Yani sen oyununa madem Atatürkü ekleyemiyorsun ya izin almaya çalış yada hiç ekleme kardeşim hani Atatürke benzer bir fotoğraf bulmuşlar sözde yahu böyle bir saçmalık olabilir mi bize sadece arçeliğin adını değiştir bimin adını değiştir iki tane dönerci bi tane pideci tavla koy eyvallah bizi düşünüyorlar diyelim hani ben birde şeyi anlamıyorum telif hakkı telif hakkı diyenler bu fotoğraftan hoşnuk mu duyuyorlar? Olacaksa ya aslı olacak olmuyorsa hiç olmayacak arkadaşım! bu bukadar basit bir konu.
  • Amacımıza ulaştık. Atölyeden silndi. Umarım oyundan da silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

evet hocam r7 240

http://gamexnow.com/yeni-cs-go-yamasi-amd-kullanicilarinin-basini-yakti/
  • haydaaa tek oynadığım oyun kötü oldu. bende boşuna sildim GO'yu steam'i tekrar yüklüyordum.

saol hocam yakın zamanda çıkarırlar yamayı heralde.
  • oyun içinde map hala mevcut kalkmış birşey yok piyasada şuan rekabetçi olarak girip oynayada biliyorsunuz şikayede devam edelim
  • Hala oynanıyor bu ucube harita.. nerde bu millet bu gece kaldirilmali bu harita..

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarlarından Shader/Gölgelendirme'yi medium/orta yapınca düzeliyor sorun. Yeni yama gelene kadar geçici çözüm şuanlık bu.
  • Şikayetlerimizin hızlıca yerini bulmasını görmek güzel.
  • Köy gibi harita bizim oralarda nerde böyle yer var Irak sokakları gibi duruyor ! Tamam var ama kimin köyünde Arçelik var ya da müzik kursu var !

Adam resmen bizim sokakları köy sokakları yapmış !
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Gelecek olam guncellemeylede oyundan tamamen kalkacaktir mutlaka

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.