Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan grupda gördum dalga geciyorlar falan sandim meger gercekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amaç atölyeden değil oyundan bu haritayı sildirmek.Eğer oyundan kaldırırkarsa zaten bir daha böyle birşey olmaz, olmadı dünyada ünlü forumlarda konu açıp oralara yazıcaz.

• Şu an sadece atölyeden kaldırıldı ki, bu da bana göre otomatik olarak gerçekleşen bir şey. Yani atölyeden onbinlerce içerik olduğunu ve her oylamaya anlık cevap verecek birilerinin de olmadığını düşünürsek, belirli bir süre zarfında belirli bir miktar oy alan haritalar doğrudan atölyeden silinir. Bu demek değildir ki, bir daha eklenmez. Bir daha eklenmesi de söz konusu olabilir, şu an sadece erişimi kısıtlanmıştır. Gel gelelim, bu harita operasyon haritalarından bir tanesi, dolayısıyla atölyeye geri düşecektir diye tahmin ediyorum. Operasyondan kaldırmaları pek mümkün değil bana göre, kaldırmasınlar da zaten, update ile düzeltsinler. Böyle büyük her update ten sonra birkaç update daha gelir ve var olan hataları giderir, mesela AMD grafik kartına sahip kimselerin oyundan düşmesi, smoke tan görme imkanı, vb. bug lar düzelecektir. Bunlarla beraber harita da güncelleme yapılabilir fakat bu biraz zaman alır, tüm bug ları fark ettikten sonra bir güncelleme gelecektir, o zamana kadar bu haritayı ve içerdiği posterleri görmeye devam edeceğiz gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

dün benimde dikkatimi çekti arçelik logosunu görünce anladım bir bit yeniği olduğunu, tam o sırada oyun bitti o haritada oynayamadım. kaldırıldığı iyi olmuş.

bu arada dün gece güncelleme yaptıktan sonra oynayamıyorum, sürekli oyundan atıyor beni. kendi kendine kapanıyor oyun, masaüstüne düşüyorum.

aynı sorunu yaşayan var mı?

Aynen hocam beni de atıyor. Hata falan da vermiyor
  • Oyundan kaldırıldı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Sanırım AMD Ekran kartıyla ilgili, birçok yerde böyle yazmışlar. Tüm grafik ayarlarını low a çekip deneyin, bu şekilde çözenler olmuş.
  • Şimdi oyundan çıktım bölüm aynen duruyor rekabetçi modundan girdim.şikayetlerin dikkate alındığını sanmıyorum.bölümün yapımcıları Türkmüş!!! oyundan birisi söylerdi.
  • birde arçelik de yazamamışlar :)
  • zaten mapi beğenmedim ben neresi güzel ki umarım kaldırırlar daha iyi bir map gelir.
  • Valla az önce casualda denk geldi harita hala duruyor neyi kaldırılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Sanırım AMD Ekran kartıyla ilgili, birçok yerde böyle yazmışlar. Tüm grafik ayarlarını low a çekip deneyin, bu şekilde çözenler olmuş.

Fix geldi sanırım hocam.
  • Harita olduğu gibi duruyo lan nasil kaldırılmış ???? Üstelik bu haritayı yapan Türk deniyor.. O küfürlerin en güzellerine layık insanı birileri elbet bulabilir araştırılsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 18 Şubat 2016; 22:11:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar map de yalanci medya sprayi vardi heralde bunun yaninda sag el yumruk seklinde spray ve Atatürk un spray i. Haritayi yapan eleman heralde kendi gorusunu ilk iki spreyde belli etmis. Tepki cekmek icin mi yoksa beceremediginden mi Atatürk u bu sekilde asagilamis bence kesinlikle tepki cekmek icin cunku diger sprayler cok iyi ve kaliteliydi. Bilerek yaptığı kesin. Gaben ayisi ve ekibi umarim kaldirir. Tepki çekmeyecek seyler de olmasaydi da begenilecek bir harita degil. Nexon combat arms da ki o eski istanbul map i bile 100 basar buna.

• Yazık ya ülke olarak düştüğümüz hale bak, bütün Türkleri arap veya kürt sanıyorlar evde kendi kendime üzülüyorum lan benim dünya'ya ne kötülüğüm var diye
  • Redditte bile bu terörist sevici tipler ,türkleri çekemiyorlar.Avrupalilardan önce bunlar saldırıyor bize.Ne yaptık biz bunlara ,bu kafayi nereden buluyorlar.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt
    saol hocam deniycem
  • Abi adamlar değerlerimize sahp çıkmıyor . steamde türk oyunu var greenlightta
    destek verin Zula ya.. ATA'MIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR !

http://i.hizliresim.com/RoaPZZ.png
    Bu mesaja eklenen görseller:

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında!

• kalkan bişey yok suan
  • Oyundan kalkması lazım bu mapın, bildiğin Türkiye'ye hakaret mapı bu.
  • CS.GO gg, mepi yapanı bulamayız mı? Kimin picimiş öğreneydik
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.