Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayrağı, kartona çizilmiş penisi falan görünce ulan acaba osuruktan nem mi kapıyorum diye ben de düşündüm kendi kendime ilk başta ama işin asıl ilginç kısmı da şu, diğer eklenen ülkelerin haritasında, Santorini de falan böyle abuk sabuk şeyler yok nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan[TR]

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Turk Arab insanları herşeyden nem kapar 3. dünya ülkesi insanları.Adam istediği haritayı yapar bizim ortadoğulular nem kapar

Türk-Arap insanın bir olarak anılmasının sebebi nedir?Ortak geçmiş mi?Hayatında bir Arapla iç içe yaşadın mı?Bu haritanın mesela roosevelte abd ye yapıldığını hiç düşündün mü?Sen Türkiye'yi ortadoğuda olarak mı görüyorsun?(saygı duyarım).O avrupalılar türk halkını artık avrupalı görüyorlar özellikle yeni nesilleri.hala tutmuş ortadoğu ortadoğu diyorsun.bu ülkenin başına gelen devletin kurucu değerlerine zarar verici hamleler yüzünden 1 günde ortadoğuya döndü diye düşünüyorsun.o senin dar görüşündür.Türkler araplardan çok yunan,bulgar,italyan ve ispanyol halkına benzemektedirler.rus ve ukrayna halkı,gürcüler de bize benzerler.Avrasya bölgesindeyiz biz.senin ortadoğu dediğin yer israilin ürdünün cirit attığı 2 günde bir vahabbilerin şiilerle kavga ettiği yerlerdir.sen şimdi konyaspor armasını görünce beni akpli filan da zannetmişsindir.alayınız çürük düşüncede kardeş hiç mi hiç kusura bakma nem kapar dediği şeye bak ülkenin kurucu önderiyle alenen dalga geçiliyor adam gelmiş nem
    kapar diyor nem kapmayanlar utansın biz nem kapıyoruz!

Ayrıca ben hiç bir 3.dünya ülkesi tanımıyorum ki 7 devleti dize getirip laikliği şeriattan çıkmış devlete kabul ettirip,1974te dünyayı karşısına alıp kıbrısa girip varlığını idame ettiren ülkedeki ışid ve pkk terörüne karşı hala aynı varlığını sürdüren bir devlet.3.dünya ülkesi dediğin ülkenin nerede hangi konumda olduğunu bil de hele 3.dünya ülkesi dediğin filistindir mısırdır,hiç bir 3.dünya ülkesi rus uçağını düşüremez.(bu konuda haklılık haksızlığı konuşmuyorum,olanı söylüyorum)

Valla keşke dediğin gibi olsa ozellikle son yıllarda imajimiz yerle bir oldu bu konu çok canımı sıkıyor yabancılar daki Türkiye algısı çok büyük oranda ortadoğu ülkesi şeklinde ülkemizde yaşayan bazı topluluklar patlamalar yasaklar ve artık sığınan milyonlarca insandan sonra iyice kötüye gidiyor forumlara videolara veya internette tanıştığın bir çok yabancıya bakarak bunu anlayabilirsin yanı bizim dememizle olsa keşke bugün İsrail bile bizden daha avrupalı bir ülke olarak goruluyor toprak parcamiz olmasına rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ataturku ne yapmislar oyle yaziklar olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yapan eleman kadar onaylayan soytarılarda suçlu. Valvenin sırf topluluk pazarındaki haraketlerinde bile türkiyenin payı azımsanmayacak kadarken bu yaptıgı şey yemek yediği kaba gül koymak.
  • İsin ilginci tanitim resminde Ataturk normal.
    Bu mesaja eklenen görseller:

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında!

• Nasıl bir kuyruk acısıysa mapı yaptıysa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 19 Şubat 2016; 5:06:48 >
  • mikla haritası atöyleden kaldırılmış, cs:go'dan kalkması yada düzeltilmesi an meselesi
  • harita bence güzel kaldırılmasın sadece easter eggler gitsin
  • Yazıklar olsun rezillige bak !!!!!!

• Arkadaşlar bir imza kampanyası başlatılmış bununla ilgili, şu an hedeflenen 7500 imzaya ulaşmak için 414 kişi kalmış:
    https://www.change.org/p/efsaneler-meydan%C4%B1-yeni-topluluk-haritas%C4%B1ndaki-t%C3%BCrklere-y%C3%B6nelik-a%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1lay%C4%B1c%C4%B1-i%C3%A7erikler-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n?recruiter=490799190&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Ayrıca destek vermek isteyenler için;

Steam CS:GO forumundaki konu:http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/412447613562733038/

Reddit'te CS:GO sayfasındaki konu(burayı developerlar da okuyor, o yüzden önemli):
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/46i2fo/about_racism_and_insults_done_against_turks_on/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2good4U -- 19 Şubat 2016; 7:14:54 >

• redditde de iyi sallamislar

tum turkler boykot etsin bi daha gelmeyin vb

• yahu hadi arçelik ve atatürk telif hakkı, kutulardan birinin üstünde "dick meat" gibisinden bir şey yazıyordu, dick meat mi yiyoruz biz?! açıkça belli kuyruk acısı olan biri tarafından art niyetle yapıldığı, sıkıntımızı güzelce ifade edebilirsek ufak bir patch ile halleder valve diye düşünüyorum.
  • yahu şu fotoğraf yüklemeyi öğrenin artık.
  • http://www.valvesoftware.com/email.php

Ben buradan mail attım. Steamdan da birazdan report ederim.
  • Sanırım Biraz özeleştiri lazım bu topraklara.
    Sizce son 15 yıldır Türklerin nasıl bir imajı var?
    Bence Atatürk'ün resmi hariç diğerleri yerinde olmuş.
    Yahudiler iş adamı, iskoçlar cimri, almanlar kaba, Türkler anı yaşayan bir toplum.
    Bu evrensel anlamda öyle.
    Bence boş milliyetçilik ve kompleksler sadece komik oluyor.

Şırdan yiyen bir ülke de Dick Meat olması normal,
    Arçelik diye markamız var. lütfen kompleks yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcool -- 19 Şubat 2016; 11:04:34 >
  • tepki vermeyi bilmiyoruz.tamam haklı bir konu olabilir ama eğer nasıl tepki vereceğinizi bilmezseniz haksız duruma düşersiniz.internetten konuyla ilgili araştırma yaptım .yabancıların yorumladığı tüm konularda o kadar komik bir duruma düşmüşüzki anlatamam.öfkeyle kalkan zararla oturur.insanlara küfürler ederek (ki bu insanlarlar bu konu hakkında açtığınız başlıkta yorum bırakmış) kendinizi savunamazsınız.Ermenileri öne atandan tutunda , Türkler bizansı yıktı onlarla dalga geçen filmler yaparken sıkıntı yok eee böyle bişeydemi sıkıntı var?" yada "dust başlı başına ırkçı değilmi zaten?" "sovyetlerle dalga geçilirken sıkıntı yoktu da"gibi şeyler söylenmiş.İlkokullarda hakkımızı aramak öğretilmediği için nasıl arayacağımızı bilmiyoruz.ve hak ararken sağa sola saldırıyoruz. Harita durumu rezillik , tepkiler daha büyük rezillik durumunda şu an.
  • Oyun içinden nasıl kaldırtacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Oyun içinden nasıl kaldırtacağız.

Çözüm olarak change.org dan başlatılan kampanyayı desteklemek ve sürekli konu açarak tepkimizi ortaya koymak en iyisi diye düşnüyorum topluca aynı anlarda açarsak daha etkili olabilir.
    http://steamcommunity.com/app/730/discussions (steam csgo baslıklar bölümü=
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    Kompleks ile alakası yok, gördüğüm kadarı ile yapım aşamasında iken Atatürk fotoğrafı gerçeğe uygun sonradan neden değiştiği konusunda kasıtlı davranıldığını düşünüyorum.
    Kimisine normal gelebilir, benim hoşuma gitmedi. Konuyu açan ve kaldırılmasını talep eden arkadaşlarla aynı fikirdeyim.
  • Yazık şu haritaya acilen düzenleme getirttirmemiz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.