Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şerefsiz köpekler anca havlar.Şanlı Türk bayrağının direğini girsin hepsine
  • Şikayet ettim ve dislike verdim.

Şerefsiz valve elbette kontrol edip koymuştur haritayı, onlar da bu haritayı yapan itlerle aynı kefede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu güncel tutalım.

@sieger konuyu reddite taşısak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 18 Şubat 2016; 18:08:58 >
  • report ladim ve icimdekileri doktum oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabildiğince çok TÜRK oyuncuya ulaşmamız gerek bu haksızlığı ortadan kaldırabilmek için...
  • Şikayet ettim adi herifler.
  • Haritayı yapan türk sanırım, steamde böyle bir yorum okudum. Telif hakkın dan dolayı bu yola gidilidiği yazılmış ne kadar doğru bilmiyorum. yinede telifden çekiniyorsan dalga geçer gibi eklemeyeceksin hiç ekleme, resim veya yazı. harita zaten bizden esintiler taşıyor.

Edit: Haritayı ekleyenlerin profilleri gizli, uyrukları belli değil okuduğum yorumu yazdım bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 18 Şubat 2016; 18:23:42 >
  • Son derece saygısızca hazırlanmış bir harita. Bunun adı şerefsizliktir kimse kusura bakmasın
  • valveye niye sövüyosunuz arkadaş haritayı yapan 2 tane sıradan bir oyuncu bende reportladım cs oynamadığıma rağmen
  • Bu haritayı yapan arkadaş Türk mü?
  • Yine ülke- Atatürk elden gidiyormuş gibi klavyeden sallamaya başlamışsınız. Normalde orda Atatürk,Arçelik yazıyordu telif vb yüzünden bu hale getirildi boşuna ortalığı ayağa kaldırmayın.
  • Haritanın atölyeye ilk çıktığındaki hali:

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında!

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında!

Eğer telif hakkı gibi bir problem yüzünden değiştirildiyse hiç koyulmasın. Bu ne böyle dalga geçer gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepentagram -- 18 Şubat 2016; 18:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FalconPlot

valveye niye sövüyosunuz arkadaş haritayı yapan 2 tane sıradan bir oyuncu bende reportladım cs oynamadığıma rağmen

Evet, oyun atölyede hazırlanmış bir oyun ancak bugün bir güncelleme ile oyuna getirildi yanında 8 harita ile. Bunu güncelleme yapıp oyuna getiren Valve'ye de haklı tepki var doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Yine ülke- Atatürk elden gidiyormuş gibi klavyeden sallamaya başlamışsınız. Normalde orda Atatürk,Arçelik yazıyordu telif vb yüzünden bu hale getirildi boşuna ortalığı ayağa kaldırmayın.

Dostum sokarlar öyle telif hakkında. Oraya gerçeğini koyamıyorsan ATAHURG yazarak saçma sapan bir tipi koymayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 18 Şubat 2016; 18:25:34 >
  • dislike verdim, rapor ettim, haritanın yapımcılarını şikayet ettim, olumlu bir sonuç alamazsak steami silerim

ettiğimiz raportlar hakkında geri bildirim alıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyaali -- 18 Şubat 2016; 18:27:36 >
  • Cs:go'yu büyük bir hevesle indirimdeyken almıştım fakat oyuna girer girmez haritada cami olduğunu farkettiğim gibi oyunu silmiştim.Dini konuların oyunlara konu edilmesine karşıyım.Bunu görmüşken yazmak istedim şaşırmamak gerek ne kadar cinsellik, dini istismarlar ve algı yönetimi varsa oyunlarda var.Yeni yeni farketmeye başladım oyunlar üzerinde bir araştırma yapıyım dedim bilgisayarda bir kaç oyun dışında oynanacak oyun kalmadı (:
  • Ben de raporladım, uygun bir harita olmamış... yazık. Umarım dikkate alır ve kaldırırlar.
  • reportlayın
  • Sebebi ve bahanesi ne olursa olsun kabul edilemez bir durum. Bizlerin haberi olmasını sağladığınız için (sanırım BSC'ye de buradan gitti haber) teşekkürlerimi sunarım. Umarım gören herkes gerekeni yapar.

Şikayetlerde ufak da olsa bir açıklama ve sebep belirtmekte fayda var, ben şöyle bir yazı yazdım sizler de buradan ister esinlenin ister kopyala yapıştır yapın ki, bu konudaki hassasiyetimizi "klavye" aracılığıyla bile olsa bir nebze gösterebilelim..

"This map has got a huge dose of humiliation of my national history and culture. As a fan and a follower of your game CS:Go, this community map isn't more than a disgrace. I've always like parodies in games but this one is insulting all of our values, from our national leader Mustafa Kemal Atatürk to our historical bazaar and "çarşı" cultures. This isn't even close to parody nor joke.

The first thing we've learned from life is respect for everyone's values and beliefs and I believe you Steam staff will understand us about this situation.

I'm sure you'll do what is neccessary. And I don't want to think your authorized personal haven't verify this map in community project stage before it come to workshop and our sights.

Have a nice day."

• valvenin getirdiğini bilmiyordum yakında silerler herhalde o kadar tepki alıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.