Şimdi Ara

CS:GO YÜKSEK FPS MENÜLERDE DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en yüksek ayarlarda 80 90 fps ten alağı almıyorum fakat menülerde menü geçişlerde takılmalar yaşıyorum sorunum ne olabilir ?
    Sistem:
    a8 7650k
    msi a68
    corsair vengeance pro 2x4 2400 mhz ram
    samsung 850 evo 240 gb

• Ucu açık bir soru olmuş anladığım kadarıyla oyunu normal bir şekilde oynuyorsunuz fakat sadece menude takılma yaşıyorsunuz menude bir hata olmuş olabilir yada ekran kartı driverınızda bir sorun olabilir. Eğer başka bişeyde sorun yaşamıyorsanız muhtemelen oyunla alakalı bir durumdur ya güncellemeyi düzgün yapamamıştır bu nedenle takılma yaşıyordur yada güncellemeyle bozulmuş diğer güncellemeye düzelicek olabilir. Ucu çok açık bir soru olduğundan cevaplarında ucu birazcık açık oldu..

Kolay Gelsin..
  • bende de ole açılırken takıla takıla açılıyor oyun bulda takıllıyor ama oyunda sorun yok :) Oyunla alakalı olabilir.
  • Cs gonun klasik sorunu amd ekran kartinda menude takiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Oyunun işleyişinde herhangi bir sorun veya takılma yaşamıyorum silah alırkende sorun yok ama esc veya oyun giriş öncesi harita seçimi vs kısımlarda takılma yaşıyorum oyun için en yüksek ayarlarda 90 fps alıyorum.
  • arkadaşlarında dediği gibi eğer bu sorun sadece sizde değil herkes de varsa ki bende yok gtx960 kullanıyorum. Sıkıntı sanırım amd tarafında.. Amd nin yada oyunun amd ye daha optimize edilmesini beklemekten başka pek şansınız yok yada oyuna başlangıç ekranına başka yollarla mudahale edeceksiniz ki çok uğraş verilecek bir konu değil açıcası..

Geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.