Şimdi Ara

CS:S Kasmıyor 1.6 Kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi CS:S düşük ayarlarda hiç kasmıyor ama 1.6 ya gelince fps 20 de

*Tüm cfg leri denedim maxfps zırt pırt ama yine duzelmedi fps 59-60 da sabitlense razıyım
    *Ekran kartı guncelle gibi onerilerde bulunmayın herşey yesyeni ayarlar tamam

*Gelelim cs ayarlarına
    çozunurluk 800x600
    video opengl (d3d de kasıyor sofwarede kasmıyor ama software bildiğiniz gibi iğrenç goruntuler sağlıyor)
    bit 32

sistemim xp(win7 dede denedim aynı sonuc)

konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın
    unutmadan sistemim 32 bit ram 3gb(ram aslında 6 gb 64 bit xp bulamadım) işlemci intel T4500 .ekran kartı intel 4express chipset family

• dandik serverlardan kaynaklı..O kadar dandik cfg kodları giriyolar ki berbat ediyorlar serverları.
  • Hayır serverle alakalı bir sorun değil sanırım botlarlada denedim yine aynı sonuc ekran kartım paylaşımlu problem bu olabilirmi
  • arkadaşlar cevap lütfen
  • Harici ekran karti yok sanirim dahili kartla da pek oyun oynanmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onboard kartımla oynarken bile yüz fps alıyordum ama nasıl aldıgımı söyleyeyim. oyun ayarları 800*600 32bit senin kartını bilemiyorum ama ati vardı bende ayarları performansa çekmiştim sgde düşse bile normalde 100 fps alıyordum ama çekilir dert değil bence hiç uğraşma senin de söylediğin gibi sorun ekran kartı harici eli yüzü düzgün bi kart al sorunun çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.