Şimdi Ara

CS: S oyuncuları yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ati 9800 pro ekran kartım var.. Fakat C.S Source oynarken FPS 20-25 civarlarında..En fazla 50 olduğunu görebildim.. Siz de bilirsiniz ki bu oyun FPS 90-99 olmadan oynanmıyor..Benden daha kötü ekran kartı kullananların bile FPS si 99 hatta 112 falan..Bu sorunu çok acil çözmem lazım.. Yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.. Teşekkürler

CS: S oyuncuları yardımlarınızı bekliyorum

• Ya nedn kimse yardımda bulunmuyor Birileri çok acil yardım eli uzatsın lütfen..Çoğu kişi ekran kartını değiştir diyo..Ya ekran kartımın nesi var..Cillop gibi ekran kartı işte..Adamlar 5200 le nasıl oynuyor..Benim hatam ne ...
  • arkadaş bence senin ram düşük ekran kartı cillop gibi
    benim ekran kartı 8mb o nunla bile 200 ün üstünde oluyor FPS
  • Öyle akıcı oynayabilmek için dx level'ını düşürmen gerekli. Konsola "mat_dxlevel 70" yazarsan bu iş olur.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr MurdeR

senin hatan bunlara soru sorman insan olasalardı cevap yazarlardı ben sorunun cevabını bilsem söylerdim ama melesef bilmiyorum bende bir soru sorsam cevap yok burası forumluktan çıkmış herkes kendi leyhine birşey olmadan hareket etmiyor tamamen yozlaşmış bir forum

+1 Ne yazıkki katılmak zorundayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kessler

arkadaş bence senin ram düşük ekran kartı cillop gibi

yavaşşşşşşş 200 fps'miş. sen 8mb bellekli ekran kartıyla monitöre görüntü geldiğine dua et

neyse. arkadaşın sorununa gelelim. dostum o sorun herkesde var. daha doğrusu nedenini ben de anlamadım. kendim harita kurup oyuna girdiğimde fps 90-100 lerde. ama online servera girişcin aynı haritada 20-30 lara düşüyor. bence online oyunla alakalı bir şey. bu arada ekran kartı 128 mb gf 6600gt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 16 Eylül 2006; 17:58:02 >
  • Online oyunda daha düşük FPS olmasının nedeni zaten mantıklı düşündüğünüzde çok açık.. Daha çok oyuncu modeli demek daha kastırmak demektir ayrıca savaş anlarında işlemci görüntüyü yaratmak için zorlanır (çizmek değil yaratmak, fizik sistemi falan) ve dahada kasılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kessler

arkadaş bence senin ram düşük ekran kartı cillop gibi

Tek diyeceğim ufak at ufak atta civcivler yesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş dediğin mat_dxlevel i düşürdüm fakat hiç bir değişme yok..Bu arada internet bağnaltım 1 Mbps ping derdim olmadığı için zannetmiyorum ki internetten kaynaklanan bir FPS sorunu yaşıyorum..Bazıları işlemcimden dolayı olduğunu söylüyor..Olabilme itimali varmı acaba??
    quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Öyle akıcı oynayabilmek için dx level'ını düşürmen gerekli. Konsola "mat_dxlevel 70" yazarsan bu iş olur.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr MurdeR

senin hatan bunlara soru sorman insan olasalardı cevap yazarlardı ben sorunun cevabını bilsem söylerdim ama melesef bilmiyorum bende bir soru sorsam cevap yok burası forumluktan çıkmış herkes kendi leyhine birşey olmadan hareket etmiyor tamamen yozlaşmış bir forum

+1 Ne yazıkki katılmak zorundayım..

• stress test'te kaç fps alıyorsun ? AA ve AF kapalıyken ve açıkken ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.