Şimdi Ara

Cs Taktikleri (Oyuncu Taktikleri) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun en büyük taktiği ses kasmaktır gerisi zmnla geliyor crossu atarken biraz aşağı sürükleyerek atışların yukarı deilde kafaya doğru gelmesini sağlıyor ve düşman duvarın kutunun ordan geçiyorsa duvara kutuya ateş ederek duvardanda alırsınız veya hp düşürürsünüz.Ve silahlar sürekli taramayın aralıklı atarsanız sekme oranı azalır.Sens azaltarak oynarsanız daha rahat edersiniz ve fpsnizi mutlaka arttırınız(crt monitör kullanın(yenileme hızı için),ekran kartı ayarlarındana Vsync kapatın)ve bağlantıda 2ve üstü pc açık ve internetteyse oyuna girmeyin pingden çok kötü etkilenirsiniz
  • surf de nasıl kayılıyor bı beceremedım yaw
  • quote:

Orjinalden alinti: Karsiyakali™

surf de nasil kayiliyor bi beceremedim yaw

aylardyr u?ra?yyorum hala beceremiyorum o mapleri sadece mouseyle yönlendiriyorsunda genelde istedi?im yere gidemiyorum malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

quote:

Orjinalden alinti: Karsiyakali™

surf de nasil kayiliyor bi beceremedim yaw

aylardyr u?ra?yyorum hala beceremiyorum o mapleri sadece mouseyle yönlendiriyorsunda genelde istedi?im yere gidemiyorum malesef.

hala kayamıyorum
  • bence şahsen en iyi silah cold
  • Bende taradığım zamanlar 3-4 yıl önce M4A1 kral derdim ama AK47 gibisi yok. Awm inanılmaz zaten . Ben AK47 yle Wall-Bang yapıyorum genelde AK 47 yle herzaman ilk 3 mermi doğru yere gider. Diğerleri havaya veya ayağa . O yüzden ilk 3 mermi direk omuzdan 3 mermiye tarayın tararsanız 3 mermi yüzde 2 sekmeyle omuzdan taramayla kafaya 2. mermi gider . Eğer baba bir oyuncuysanız (Restless) zaten ilk mermi headshot olur . Famas silahi Bust ta glock gibi çok etkili herzaman öneririm . Tlerde ekoda glockla bustta 1. el gibisi yok bu yeter sanırım bir tek mp5 le tarayın onuda solıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

surf de nasıl kayılıyor bı beceremedım yaw

ya sadece w ve s kullanmayın mause ve a & d harflerini kullanın!!! :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: lansetucu

quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı�

surf de nasıl kayılıyor bı beceremedım yaw

ya sadece w ve s kullanmayın mause ve a & d harflerini kullanın!!! :D

dıger tarafa gecemıyorum hızlı gıdemıyorum yardım edın beyler kımsemı kayamıyo
  • biz pro takılıorz be arkadas inferno taktiği istesen vercez ama
  • benden size bi taktik.

diyelim awpli adam vurup kutunun arkasına saklanıyorsa sizde adama yakınsanız kutunun arkasına saklandıgı an üstüne atlayıp tarayın.

serverın 4 de 2 si helal diyecek + adamı almış olucaksınız %99.99

eğer uzaksanız elinizde keleş yada cold varsa yerinizde durmadan paso sağ sol yaparak adama tek tek mermi atarak hs atmaya çalışın ileri - geri gitmeyin sakın.

eğer sizde mp5 varsa ve uzakdaysanız sağ sol yaparak rush yapın . güzel sağ sol yaparsanız adamın yakınına varırsanız adamı alma şansını %70

bol bol ses kasın dediklerimi güzelce yaparsanız değişikliği sizde fark edeceksiniz

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 5 Ekim 2007; 22:27:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

biz pro takılıorz be arkadas inferno taktiği istesen vercez ama

sen ver taktıklerı
  • soldan kayarken D sağan kayarken A yı kullanın fareyi de tam kayma bölümü bittiği an sağdaysanız sağa ve yukarı doğru kaldırın ucucaktır.[solda tam tersi]Wtuşunu hiç kullanmayın.bunny yapabiliyosanız kaymak sizin için çocuk oyuncağı olur..
  • ßuny Olayı Cok Hos Prof Olanlar Yapar Anca
  • @Magina saol denıycem
  • bnm en iikullandıgım silahlar Cold Ve Awp de Bu Silahların yanında Desert alırım hepp awp kullanırkenn seriolmanız lasım yavaş harekettle karşı taraf yıkar sizi hızlı oynayın ondan önce daavranın coldda ise uzaktan desertla birLikte tek tek Yıkasrım herkesi ama yakından susturucuyla ful faraşlıommmmmm
  • İki türlü bunny var. Biri eğilerek yani ctrl kullanarak diğeri ctrl kullanmadan normal yürümeden hızlı bir şekilde zıplayarak ilerlemek.

Ben yapabiliyorum ikisinide rahat bir şekilde.
  • Bu bunny nasıl yapılıyor birde anlatsanız:)
  • Bunny için zıplamayı yani space tuşunu wheelup tuşuna almanız gerekir. (Yani mousenizin ortasındaki topun ileri ittirilmesi)
    Bu tuşa alındıktan sonra wheelup tuşuna ittirerek zıplayın alışın önce tuşa Daha sonra tuşa bi kere ittirin mouseyi sola kaydırın A tuşuna yani sola gidin sizde yere düşünce tekrar wheelup tuşuna ittirerek D tuşu yani sağa gidin mouse yi sağa kaydırın ikisini aynı anda yapıcaksınız Anlatması zor ama eğer beraber bir serverda oynarsak daha rahat gösterebilrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bu bunny nasıl yapılıyor birde anlatsanız:)

http://fidosrevenge.com/bhop/
    http://video.google.com/videoplay?docid=-513540847646434364&hl=en

• quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

http://fidosrevenge.com/bhop/

Bunu anlatmaya çalıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.