Şimdi Ara

Cs Taktikleri (Oyuncu Taktikleri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
51.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyurun Counter-strİke Hakkinda Bildiklerinizi ,taktiklerinizi ,onerilerinizi Herseyi Buraya Yazabilirsiniz Ayri Bi Konu Acmayalim...

Ben önerim olarak ses dinlemeyi tavsiye ederim. Bu sayede bir süre sonra rakibinizin nerede olduğunu anlayabilirsiniz ama bunun için çok çalışmak gerekmektedir. Bunu yapmak çok zordur, biraz azim ister...

• Hangi silahlarda tarama yapılmalı hangi silahlarda tek tek atılmalı söyleyin yav.Ben elime keleş aldığımda heyecan yapıyorum birden taramaya başlıyorum çok ördek avlıyorum bu sayedeBi bakıyorum nişan alma yeri göklerde.

Sonra botlarla oynaya oynaya denedim 2-3 kere sıkıyorum bırakıyorum.Yani silah kullanımları hakkında bilgi verecek varsa verebilir
  • ben keles ve colt ta uzaktaysa tek tek coltla yakınımdaysa tarıyorum
    desert saten tek tek atılmalı, usb kullanıyosan serı atabılırsın
    awp serı atma ımkanın yok
  • ya şimdi ses kasma olayı kolay aslında hoparlörüne bağlı 3d hoparlörler çok güzel onlarla ses kasılabilir rahatca keleş durumuna gelince keleşle yakından da uzaktan da taranmamalı tabi tek tek seri seri kontrollü şekilde atılırsa rahat vuruluo zaten fakat bnm önerim awp ile ilgili awp de mermiyi sakın kıskanmayın adam olduğundan şüpheleniosanız da sıkın şüphe duymuosanızda sıkın arada 1 hs atıom
  • awp den sonra desert alın ve sılah degıstırırken Q ya basın o zamn daha rahat oynarsınız
  • Ben Ekranın Ortasına Bi Nokta Koydum Desertle Adamlara Tek Atıyorum Bu Sayede
  • Adamla karsı karsıya geldıgınızde sakın comelmeyın sag-sol yapın.
    Battle'de kulede dogduysanız ctrl+space yapıp asagıya atlayın bosuna zaman kaybetmeyın.
    Ayrıca ses kasarsanız pro maplerde 1-0 one gecersınız helekı 5+1 Hoparlor varsa
    Pro maplerde teror oldugum zaman fazla ak-47 almamaya bakarım.mp5Navy ile daha guzel rush yapılıo tavsıye ederım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • egılınce sekmesı bıraz daha azalıyo dıye bılıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

egılınce sekmesı bıraz daha azalıyo dıye bılıyorum ben

Alakası yok..Keleşle tararken mermileri takip ederek mouseu yavaşça aşşağıya dogru çekerseniz ve buna alışırsanız sekme derdiniz olmaz..Alışmak uzun zaman alabilir..Yüksek sens. kullanan oyuncular bunu denemesin bile..
  • mp5 ile yakın mesafede elini mouse dan çekmeden kafaya vermek için taramalısın ama tecrübeli değilsen karınına çalışıcaksın bunu yaparken sağ sol yapmayı unutmayın:)
    Colt ile susturucu takılıysa 3er 3er değilse 2 şer 2şer kafa çekmeye çalışırım uzak ve orta mesafede eğilmem sağ sol yaparım size önerim eğilmeyin asla daha kolay vurulursunuz.
    AK 47 ile 2 şer 2 şer atarım ve kafayı bulmaya çalışırım sağ sol yapmak her zamanki taktiğimiz gene
    Ses kasarken zemin sesini anlamaya çalışın örneğin infernodaysanız evin içinde koşan adamın sesini, kırılan ızgarayı halıdan yürürken ki sesi ayırt etmelisiniz. Kulaklığı sakın ters takmayın R olanı sağa L olanı sola gelecek şekilde takın.
    AWP kullanırken reflexlerime güvenmek zorundayım çok başarılı değilim awp de ama ateş eder etmez zoomu kapamak için ve rahat koşmak için pistol veya knife çekerim q ile gene sabit kalmam sürekli dans ederim.
    DGL kullanırken eğer çatı gibi bir yerdeysem kafa çekmek için daha yavaş atışlar seçerim ama karşılıklı isek karnına aralıklı atışlar yaparım. DGL de 7 kurşun var ve karşıdakinin ritmini bozmak için yakın mesafede karın omuz kısmına her atışı tutturacak kadar yavaş atmaya çalışın. Panik yapıp seri seri sıkarsanız pek başarılı olamazsınız. CT lerin 4.1 inde kafaya vermeye çalışın otomatikte kullanın derim. T lerin 4.1 inde yakın mesafe tarayın uzak mesafe ak47 gibi kullanın derim.
    Her zaman için wallbang düşünün 3 serisi silahlardan sonra birçok silah duvardan kurşun geçirir ve oyuncu kaçsada duvardan izdüşümüne ateş edin.
    FB kullanırken teammate inize atmamaya çalışın
    İnce görmeniz gereken awp maplerinde battle gibi duvarın ucuna ateş edip kafa çekmek istiosanız 2x zoomu öneririm
    Pusu kurduysanız 1 kişiyi öldürüp orda kalmayın özellikle ayak sesi yaklaşıyorsa adam orda olduğunuzu bilerek gelecektir fb atıp çıkın veya ani bir rush la saldırın.

Acemiyim ama bu anlattıklarımı uygulayarak birçok serverda orta üst seviyede frag yapıyorum

• silahlar dışında farklı bi konuya değiniyim maksat konu zenginligi olsun
    optionsdan advanced tıklayın orda radar type yazar karsındakı secenegıde solid olarak ayarlayın bu şekilde radar daha belirgin olur maclarda hangı bolgedekı oyuncunun need cekdıgıni bomba nerde kuruldugunu daha net gorebılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::NoPaniC:: -- 1 Ekim 2007; 13:09:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::NoPaniC::

silahlar dışında farklı bi konuya değiniyim maksat konu zenginligi olsun
    optionsdan advanced tıklayın orda radar type yazar karsındakı secenegıde solid olarak ayarlayın bu şekilde radar daha belirgin olur maclarda hangı bolgedekı oyuncunun need cekdıgıni bomba nerde kuruldugunu daha net gorebılırsınız

saol yararlı bılgı denıycem
  • edindiğim bilgilere göre bikaç şeyde ben yaziyim.

TryAgain'in dediği gibi veya 5+1 sistem herkeste pek bulunmaz.o yüzden kulaklıkla oynamayı öğrenin bence.kulaklıkta kuzeybatı ve kuzeydoğudan gelen sesler pek karışıtırılmaz ama güneyden gelen sesler eğer düşman size paralel gidiyosa;kuzeyden geliyomuş gibi duyulur bazen.böle durumda ben durup öyle dinliyorum sesi.

başka bişey.ex_interp[interpolation] komutunu kullanın.online oyun oynarken; karşıdan gelen paketler size tam gelmez.yani karşınızdaki oyuncunun grafik bakımından oyundaki yeri her zaman doğru diildir.az da olsa gerçek yerinden farklı olarak gelir.eğer kötü bi bağlantıda oynuyosanız [TTnet] bilgisayar size gelen paketlerin bazılarını tahmin eder[% 60].yani oyuncunun oyundaki yeri size bilgisayarın tahmini sonucu ulaşır.ex_interp değeri ne kdr az olursa tahmin payı da o kdr az olur.ex_interp için ortak bir değer yoktur.sizin bağlantınıza göre değişebilir.o yüzden ex_interp'in hangi değerinde iyi performans sağlıyorsanız o değerde oynayın.[bnmki 0.03 mesela(ping 10-15 te gezinirken)]

Bi de FPS var.belkide en önemli şey.yüksek FPS iyi performans demektir.mümkün olduğunca FPSnizi yüksek tutmaya çalışın.bunun için rate ayarları vardır(mesela cl_cmdrate,cl_updaterate,rate,cl_rate gibi)bu ayarlarda kendinize göre değişiklik sağlar.[Restless'ın bi konusu vardı bunun hakkında ordan daha iyi bilgi edinebilirsiniz]

iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 1 Ekim 2007; 20:28:36 >

• mümkünse kaliteli bir kulaklıkla ses kasın. adamın nefesini bile duyarsınız..
  • cok ses kasıncada adamlar wall dıyo
  • Kesinlikle ses kasın.Ses kasmayan zaten Csden ne zevk alır ?
    Radara bakmaya çalışın.
    CFG yapın.
    Mekan boş diye silah değiştire değiştire gitmeyin.Aniden rush yiyebilirsiniz.
    FPS Ve Ping önemli...
    Cs oynarken birşey download etmeyin.
    AK 47 ile mermileri 3er 3er atın,siz sağ sol yaparken silahın aimi kesinlikle adamın üstünde olsun.Vuramasın diye sizde etkili olamazsınız.
    Cold ile uzak mesefa susturucu kullanırım ara sıra, susturucu takılı iken direk abanmayın çok fazla ıska geçersiniz.Uzak mesafeden gene AK 47 gibi mermileri atın.
    Adam kapı arkasına veya duvarın arkasına kaçtı diye ateşi kesmeyin kaçtıkları yeride tarayın, ölmeseler bile can kaybederler.
    Maus hızı,aim vb. şeyleri girerken ayarlamayı unutmayın.
    Eğer yakın mesafeden eğilerek ateş ederseniz,kafanıza mermi gelmesi %90 civarlarında...
    Uzak mesafe ise %70lere düşebilir.
    Bomba aldığınızda hemen atmayın,kullanıcak yerler çıkar.Oyun boyunca o anı beklemeye çalışın.
    FB atarken adamların kalabalık olması ve doğru yere gitmesi o eli siz kazandınız anlamına gelebilir. [Düzgün bir rush ile ]
    Cs oynarken moraliniz bozuksa veya rahat değilseniz oda etki ediyor.

Daha yazıcak bir çok şey var ama şimdilik bu kadar.

quote:

cok ses kasıncada adamlar wall dıyo

Onlara aldırmayın.Kendi çaplarında.Zaten serverın admini düzgün ise size hak verecektir.
    Ayrıca korumasız serverlarda kesinlikle oynamam.
    Sxe veya CD olan serverlarda kasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 3 Ekim 2007; 16:13:33 >

• İbreyi yere parelel tutun arkadaşlar.
    Silah deiştirirken "Q" ile hızlı deşitirebilirsiniz
    Uzaktan ibreyi adamın kafasına doğru tutmayın.Bu büyük bir hatadır.
    Ses açabilirsiniz iyi olur,ama ben açmıyorum
    Surf de kayarken sakın birine çarpmayın.(Kaymayı biliyorsanız,o el büyük ihtimal ölürsünüz birine çarparsanız.)
    Her zaman tetikte olun.Alıp başınızı gitmeyin arkanıza , yanınıza her tarafınıza bakın.
  • benm cs taktiklerm
    en iyi silah ?? cvp tabiki colt
    nasılmı kullanılır ??
    yakından tarayarak uzaktan tek tek sıkarak tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: raidela_kartal

benm cs taktiklerm
    en iyi silah ?? cvp tabiki colt
    nasılmı kullanılır ??
    yakından tarayarak uzaktan tek tek sıkarak tabiki

Bence colt en iyi silah değil ideal olabilir ama en iyi diyemem şahsen. Amatörüm acemiyim ve coltu keleşten iyi kullanıyorum ama ustaların silahı olarak ak47 üstüne tanımam. AWP ayrı bir olay elbette onu saymıyorum.
  • arkadaşalar çok iyi taktikler söylemiş sınız hepinizede katılıyorum bende farklı bir öneri söliim...

aztec bolumunu bılmeyen yoktur..heralde.. bu map de oyun arasında gok gurultusu duyarsınız...peki biliyormuydunuz bu gok gürültüsünün bi anlama geldini...bilenleriniz var dır ama ben bilmeyenler için söyliim..
    bu gok gurultusu t ve ct nın belırlı noktalar dan gectıı anda duyulur...bu yerler ise t asma kopruden gecerken ...ct ise meydana cıkan kapıdan gecerken ....bu cok onemlıdır ve teke tek kaldınızda sızı %90 yardımcı olur ve tabıkı herkesın dedi ği gibi ses kasmadan cs oynan maz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.