Şimdi Ara

Cs Taktikleri (Oyuncu Taktikleri) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
51.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses dinlemek radar takibi en önemliside silah seçimi colt yada keleş mutlaka tabi haraitaya görede pusmak yada rush yapmak size kalıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

options oyuna gırdiğiniz zaman sol altta olması lazım. Türkcesi Ayarlar

yok yaw

SS pls

Options
    yok

resım cekemıyorumda sen cs 1.5 dan mı bahsedıyosun ?

evet.

• quote:

yararlı bılgılerın ıcın tesekkurler @QwA

Rica ederim.. yardımcı oldusam ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Doruk.

quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

YA ßana oynarken yapılan ayarlar lazım rate cmdrate felan onlar hangi silah nasıl kullanıLır uzaktan nasıl sıkılır

ve en büyük sorunum surf pek beceremiyorm Yokmu aydınlatacak 1insan

surf çok basit :)
    aşşağı atladığında mouse nı kaydırağın üstüne tut ve a,d tuşlarına basılı tutarak yönlendir ama s,w tuşlarını kullanma ve mouse ın hep ileriye doğru olsun.

Saol Yardımların için öğrendim sonunda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

options oyuna gırdiğiniz zaman sol altta olması lazım. Türkcesi Ayarlar

yok yaw

SS pls

Options
    yok

resım cekemıyorumda sen cs 1.5 dan mı bahsedıyosun ?

evet.

• öncelikle ses kascaksınız.sesleri birbirinden ayıracaksınız.sonra keleşle asla taramayacaksınız çünkü çok seker.2 şer 2 şer mermi atacaksınız.colt da ben susturucu kullanırım orta mesafelerde.uzak mesafelerde keles kullanır gibi sustururcusuz kullanırım.deagle olarak usb tercihim çünkü seri mermi atabiliyorum
  • awp kullanırken nasıl kullanılmalı
    awp li bir bölümde oynarken hemen ölmemek için ne yapmak gerekir?
  • bilmiorm yazıldımı ama bi taktikte benden mp5 ile ki genelde kullandıgım silahtır kendisi rakiple karsılastıgınızda onun sag sizin sol yanınız oluo kacın sag el oynayan kisi mouseyi saga goturmekte gercekten zorlanıyo kacarken taramaya devam edin ise yaradıgını goruceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Hangi silahlarda tarama yapılmalı hangi silahlarda tek tek atılmalı söyleyin yav.Ben elime keleş aldığımda heyecan yapıyorum birden taramaya başlıyorum çok ördek avlıyorum bu sayedeBi bakıyorum nişan alma yeri göklerde.

Sonra botlarla oynaya oynaya denedim 2-3 kere sıkıyorum bırakıyorum.Yani silah kullanımları hakkında bilgi verecek varsa verebilir

oyunda uzaktan en sağlam silah awp (2. silah kullanımı önemli ( deagle,usp vb.) ondan sonrada ak-47(kelesh) dir.Ama siz yakın mesafe veya Rush(hızlı oyun) oynuyorsanız colt her zaman ilk tercihiniz olsun...
    özellikle bomba mekanı basarken coltta susturucu tercihimdir...
    Deagle kullanımı için HeadShot istiyorsanız Crossunuzun alt çizgisini adamın kafasına hizalayıp 2 el ateş edin... yani mause 2 tık bırak ---> mause 2 tık bırak bu şekilde bu tekniğe alışırsanız çok faydalı olcaktır...
    usp kullanımı için hızlı olmanız ve mause sahip olmanız gerekir...
    düşmanın kafasına hizalayıp ard arda ateş ederseniz etkili silahlardan biridir usp...
    ak47 kullanımı < düşmanın göğüs ve boyun kısmına hizalayıp 3 el 3 el seri ateş kusursuz bir headshotla buluşturcaktır sizi :)

Faydalı olduysam ne mutlu bana... Saygılar... UniqueTurks # 'tAz~
    NotForgive@hotmail.com seviyeli ve düzgün bir muhabbet için.. elimden geldiğince yardım edebilirim cs veya baska konular hakkında...

• quote:

Orjinalden alıntı: @lperen

awp kullanırken nasıl kullanılmalı
    awp li bir bölümde oynarken hemen ölmemek için ne yapmak gerekir?

awp kullanımı genelde bir hız ve çok hareketlilik gerektirir...
    karşınızdaki kişinin sizi vurmaması için her zaman hareket halinde olmalısınız..
    Biz bunun için Duck tekniğini kullanıyoruz.. (options - keyboard - Duck (eğilme) bunun 2.tuşunu mausewhelldown(yani mausenin ortasındaki tekerleği geri çekerek) yapmanız gerekir)
    bu teknikte sizin adamınız mausewhell i her geri çektiğinizde sekecektir ve vurulması daha zor hale gelecektir tabi bunu kullanırken hareket halinde olmamız gerekir...
    awp kullanımında refleks ve nişancılık cok önemlidir...
    düşmanın ani cıkıslarına awp ile cok güsel bir cvp verebilirsiniz...
    nişancılık ise size kalmış... benim tavsiyem botlarla kendinizi geliştirmenizdir...

Saygılar... UniqueTurks # 'tAz~

• Duck tekniğinden biraz bahsetmek istiyorum...
    Duck tekniği yapılış : options -- keyboard -- Duck -- bunun 2. tuşunu mausewhelldown yaparız yani mausenin ortasındaki tuşu aşağıya çekerek ayarlarız...
    Bu tekniğin kusursuz olmasını istiyorsanız space ide işin içine katalım...
    Options -- keyboard -- Jump -- bunun 2.tuşunu mausewhellup yani tekerleği yukarı iterek ayarlayalım...
    şimdi oyundayken ölmesi zor birisimi olmak istiyorsunuz buyurun size duck tekniği ...
    duck tekniğinin kullanımı --> oyun esnasında karşılıklı bir çatışmada veya ani çıkışlarda ( mesela dust2 de merdiven giderken köşeyi dönen kişiler genelde gafil avlanır... ) Mause whellinizi 2 kere geriye çekip 1 kere ileri itin.. bu işlemi 2.kez yaptıgınızda mausewhelli 2 kere geri çekip 1 kere ileri ittiğimizde çok hızlı bir şekilde geri çekip aynı andada ctrl tuşuna basarsak adamınız belli bir süre havada kalır ( havada oturuyormuş gibi gözükür ) ani bir çıkışta bunu yaparsanız düşman size hs atmak için crossu kafanıza doğru tuttuğunda siz bu tekniği kullandığınız için adamınız havada olucak bu sayede ilk mermi ayaklarınıza gelir veya isabet etmez... sizden bundan yararlanarak düşmanı veya düşmanları orda tesbih gibi dizersiniz :):):) ... İlk başlarda yapamayabilirsiniz ve dengesiz bir hareket olarak yorumlayabilirsiniz bunu ama gerçekten çok faydalı bir tekniktir... He hiç uğraşamam dersen xD çöm bi köşeye taramaya başla belki adam vurabilirsin :):):)

Herkese İyi eğlenceler Saygılar ... UniqueTurks # 'tAz~

• bence config ayarLaRı.ses kasmak we duck.buNLaRı en saqLaM sekıLde yapıNca daha quseL bir oyuN oRtaya cıkıyor.mesela confıgden fastswıcth ın 1 e aLıNmasına beNzeR koLayLıkLaR sızı daHa RahaTLatacakTıR.(unutmayıN kişiye qöRe deqişiR)
  • taktiklerimi kimseye söylemem çok gizli bilgilerdir onlar bi clandakiler bilir
  • bazıları 2-1 yada 2-2 yi pro map lerde süper kullanıyo yani nasıl nişan alınır nasıl kullanılır birz anlatırsanız bilen fln varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

bazıları 2-1 yada 2-2 yi pro map lerde süper kullanıyo yani nasıl nişan alınır nasıl kullanılır birz anlatırsanız bilen fln varsa

2-1 isabetli ateş ederseniz 106 damageye kadar cıkabilir...
    özellikle düşmanın başına isabet ederse hayatı kayar orda.. :)
    bunun için düşmana hizayla sol taraftaysak crossumuzu düşmanın boyun bölgesine hizalayıp biras sağ tarafa kaydırırz... sağ taraftaysakta tam tersi işlemi kullanırız...
    yani düşman size hizayla sağdaysa crossu kafasının soluna doğru tutun...
    2-2 ise mermi doldururken ateş edebilme kolaylığına sahiptir bu silahı kullanırken bi parmağınız her zaman r ye baslamıdır ki mermi sıkıntısı çekmeden rahat bi şekilde düşmanınızı öldürebilesiniz.. bu silahla headshot atmak oldukça zordur... faydalı bir işlem için düşmanın göğüs bölgesine veya beline doğru tutabilirsiniz silahı...
    Yukarda anlattığım gibi duck tekniğiyle birleşince ortaya güsel bir oyun cıkacaktır...
    hepinize iyi eğlenceler... saygılar..

• saol 2-1 alıştırmalarına başlamanın zamanı geldi
  • colta susturucu takınca damagesi veya sekip sekmemesi farkediyo mu?
  • dmg ye dikkat etmedimde ben uzun mesafelerde susturucusuz,kısa mesafelerde susturuculu kullanırım.kısa mesafede silahın sekmemsi için daha işine geliyo ama uzun mesafede daha rahat kullanıyoru.herhalde keleşten gelen bi alışkanlık
  • quote:

cok ses kasıncada adamlar wall dıyo

eet bana da çok wall diyen oldu ama ses kasamak gibisi yokk
  • quote:

Orjinalden alıntı: fhr-d

quote:

cok ses kasıncada adamlar wall dıyo

eet bana da çok wall diyen oldu ama ses kasamak gibisi yokk

diyen desin kıllık olsun diye modeme res atar gene grerim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.