Şimdi Ara

Cs Taktikleri (Oyuncu Taktikleri) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs artik normal bi oyun olmaktan cikti ve bi yasam tarzi oldu.. heryerde turnuvalari yapilir ve dunya devlerinin savasini izleriz..

ilk taktik ses kasmaktir cunku her map in kendine ozel sesleri vardir.. mesala nuke te ses kastinizmi adamin nerde ne yaptigini kolayca anlayabiliyorsun inferno icin de bu gecerlidir cunku evdeki ses ile meydandaki ses arasinda cok fark var.. dust2 de ise ses kasmak biraz yetenek isine girior..

( aslinda konu cok guzelde mac taktikleri versek daha da ii olurdu )
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::

Ben Ekranın Ortasına Bi Nokta Koydum Desertle Adamlara Tek Atıyorum Bu Sayede

• quote:

Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

quote:

Bende Koydum Nokta Cidden İşe Yarıyormuş Awp'yle Zoomsuz vuruyorum herifleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 12 Ekim 2007; 15:40:08 >

• bnce akıllı oynamak =iyi oynamak simdi gelelim taktiklere

team arkadaslarının nereye gittiklerini aklına yaz ve gozun hme oyunda hmde sag ustteki durum da olsun radara bak macalra team firend oldurme sakın

ses kasmak tabi onmeli sXe szi server da kasma ak47 en iyi silahtır bunu asla unutma (ak47 rulezzz )

ct iken genelikle a2 de o delikten hs atmak cok kolaydır soliyim ama orda oldugunu hissettirme 1.5 oynuyorum onun icin diyorum eger gelirsen gosterebilrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpé®

quote:

Orjinalden alıntı: Eléctra_Caséy_Walks

quote:

Bende Koydum Nokta Cidden İşe Yarıyormuş Awp'yle Zoomsuz vuruyorum herifleri

Ben zaten awp'yi daha çok zoom'suz kullanırım kafama göre Çünkü awp tek atışta vuruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Restless-

quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

egılınce sekmesı bıraz daha azalıyo dıye bılıyorum ben

Alakası yok..Keleşle tararken mermileri takip ederek mouseu yavaşça aşşağıya dogru çekerseniz ve buna alışırsanız sekme derdiniz olmaz..Alışmak uzun zaman alabilir..Yüksek sens. kullanan oyuncular bunu denemesin bile..

eğilince sekmesi azalır.eğil ve silahın nişangahına bak küçülecektir.bu da daha az sekmesi anlamına gelir.

bir de keleşle tararken yukarıya doğru sekmeye başladığı anda nişangahı adamın aykalrına doğru getirin ve taramaya devam , hs attığınızı göreceksiniz.

maç taktiklerinde ise her mapın kendine özgü taktiği ve kolaylıkları var.ama bazır zor maplarda mevcut mesela de_dust ta t yken almak zordur ya da aztecde.her iki takımında eşit şartlarda oynaması göz önüne alınmıştır ama bu saydığım 2 mapta baya zorlanırsınız.(en bilinenler.)

prof. bi oyuncu her bölümü bilmelidir.turnuvalar genellikle 5 erli olduğundan takım çalışması üst düzeyde olmalıdır.bol bol takımla pratik yapılmalıdır.

tabii en önemlisi de ses kasmaktır.iyi bir kulaklıkla iyi işler çıkartılabilir.ama kulaklığı takarken right-left karıştırmayın
    ben çok karıştırdım ondan söylüyorum.

aslında iyi bir oyuncu her silaı iyi kullanır ayırt etmez.ama bazı takımlarda nicklerinin sonuna uzman olduğu silahın ismini koyanlar vardır.kendilerini bu şekilde tanımlarlar.bizim takımda böyle bir şey yok.kendi isimlerimiz kullanıyoruz.

iyi oyunlar..iyi hs ler..

• Düşman yakındaysa ve keleş varsa elinde ayaklarına doğru tarayacaksın.Ama ayaklarında kalmasına dikkat edilmeli yukarı doğru çıkıyor crosshair.Uzaktaysa zaten tek tek atılıyor.Colt suslu kullanıyorum ve tek tek atıyorum.

Awp anlatılmaz yaşanır[Herkesin farklı taktikleri vardır]

Ses kasmak biraz mantığa ve iyi bir ses sistemine bağlı.

Radar kullanımı ve haritaya doğru dağılım önemli noktalar.

Ayrıca ikinci silah olarak bilinen tekli silahlar önemsiz gibi görünsede bizi çoğu zaman kurtaran onlardır.

Bunny olayı kişisel beceriyle alakalı bence..farklı yapılış şekilleri de var.

İyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hot Hot Heat -- 16 Ekim 2007; 20:48:50 >
  • rush ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Earth_Ghost

rush ne

hiç beklemeden diğer takımın (artık bomba mekanımı olur rehineler mi olur) bölgesinin basılması..

yani hiç beklemedn saldıracaksın..
  • Sağol....
  • silah soldaya ters geliyo saga nasıl alıcam sag elime silahı
  • quote:

Orjinalden alıntı: arara

silah soldaya ters geliyo saga nasıl alıcam sag elime silahı

oyundayken h ye bas 1-4 sol el h 1.5 sag ele alıyor oda olmadı customdan righ handed left handed die degiştir
  • 1,6 arkadaşım dedikleri dendedim olmadı
  • Nişan al ve ateş et bunu bilir böyle oynarım
    Ama artık eski zevki yok bu oyunun malesef..
  • surf te ustume yoktur:D

bakın surf te w,s gibi tuşlar kullanmayın mouse kaydırağın üstünde olsun a,d tuşlarıyla yönelin.havaya fırlayınca w,s tuşları ve mouse ile havada hareket edersiniz.
  • Hepsini Okudum . Herkese tşk'ler :))
  • Radarı kullanın,lamerlik yapmayın..Arkaaşın dediği gibi eskisi gibi zevki çıkmıyor..Ya hile oluyo yada sne hile diye banlanıyosun soğudum artık cs'den sadece maçlarda oynuyorum fazla public takılmam..Cfg'de kullanmayın ayrıca bunny diye bişey yok bazı serverlar bunny için ayarlıdır space'le bile bunny yapabilirsiniz..Hade iyi oyunlar
  • Karşıyakalı karşıyakanın neresinden ? ben şemiklerde oturuyorum
  • bu arada surf skı 2 de nasıl silah alınır size biraz yardımcı olacağım;
    1-Colt,Keleş ve El Bombası nerden alınır?
    Colt ve Keleş, almak için şimdi;
    Base den aşşağı doğru kayın.O hızlı girilen yeri de geçin ve zıplayınca uçuran yere gidin.Zıplayın ve ilk deniyorsanız sizi ordan havaya fırlatmadan önce d ye basılı tutun yavaşlatır(zamanlama önemli tam havaya fırlamadan önce).Orda bir kaydırak daha var.Sağ şeride doğru atlayın ve normal bir şekilde kayın.Ama yarısından çoğunu geçtiğiniz zaman mouse u havaya tutun.Ve kendinizi fırlatın.Ve tuşlarla kontrolünüzü yaparak havuzun biraz daha ilerisinde olan bir kutu var.Kenarlarında sarı çizgiler var.Amaç oraya girmek.Ama dikkat! Eğer kenara çarparsanız ölürsünüz.İçeri girdiğiniz zaman Coltlar,Keleşler ve 2 tane el bombası göreceksiniz.Keleşi veya Colt u aldığınız zaman hep yenisiyle değiştirin.Orada mermi 30/90 olana kadar değiştirin.Ve sonra tavsiyem rakip oyuncunun bomba almaması için bir bombayı aşşağı fırlatın.Ve birini de siz alarak aşağı gidin ama dikkat!Soldaki duvardan çıkmanız gerek eğer zemine düşerseniz ölürsünüz.
    2-Scout nasıl alınır?
    Scout almak için;
    Base den sonra ilk kaydıraktan kayın.Ama yarısını bitirdiğinizde ani bir şekilde s ye basın havaya fırlayacaksınız.Ve biraz el becerisiyle kaydıraktan yukarı çıkmayıp aşağı doğru gidin.Ama düşmeyin.Ve orada çıkıntılı olan yere girin.Ve kafesi kollamaya başlayın
    Not:Dikkat edin siz kafese dürbünü açtığınız anda yanınızdan veya yukarı tırmanan biri sizi vurabilir.O yüzden gelir gelmez dürbünü açmayın.Gelince biraz sağı solu kesin,sonra kafese yüklenin.Ve 2 tane rakip kafesi açmaya çalışıyorsa,aşağıdakine yüklenin.)
    3-Awp nasıl alınır?
    Awp almak için;
    Base den aşağı doğru kayın.Non-Stop gidin.Ve o kuleye giden yere çok hızlı girmeniz lazım.Sonra yarısında mouse ı sağa doğru çevirin.Ve sonra mouse u yukarı kaldırın fırlamaya çalışın.Ve mouse ı tekrar döndürün oradaki kuleye gitmeye çalışın.Gerçekten çok zor ama oraya gittiğiniz zaman kuleye yaklaşan olmuyor.
    4-Desert Eagle,Pompalı vb. bulunmayan silah nerden alınır?
    Bu tarz silahlar için şu an pek bir bilgim yok.Sadece cafede bazı kişileri izledim.Ama mario denilen yerde alınıyor.Alınca size söylerim
    Evet yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum
    %1000000 kendi emeğimdir.Alıntı değildir.

• YA ßana oynarken yapılan ayarlar lazım rate cmdrate felan onlar hangi silah nasıl kullanıLır uzaktan nasıl sıkılır

ve en büyük sorunum surf pek beceremiyorm Yokmu aydınlatacak 1insan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.