Şimdi Ara

➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bomarket'e Hoş Geldiniz

Anında Ödeme: Kripto veya Banka Havalesi 💸

BUFF %97'ye Kadar Ödeme

Yüksek Değerli CS2 Skinleri için En İyi Teklif!

Eğer ilgileniyorsanız, bana özel mesaj atabilir ya da Steam hesabımı ekleyebilirsiniz:

Steam Profilim

+90 534 773 81 51 (Whatsapp)

__

CSGO-Rep'te 118'den fazla olumlu geri bildirimim var ve diğer forumlarda tamamladığım satışlarla ilgili birçok referansım bulunuyor.

21/12/2024 CS2 Mevcut Stok

__

Herhangi bir işlem başlatmadan önce forum üzerinden Özel Mesaj ile mutlaka onay alın.
    Skinler, stickerlar, eldivenler, bıçaklar, kasalar, rozetler... Her şeyi alıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomarket -- 27 Aralık 2024; 16:3:38 >

• Güncel ➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ 

• Güncel➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ 

• Güncel➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ 

• İki haftalık hesap, referanslarım ve satan kişi ben olmama rağmen önden item istiyor, hesabımı check ediyor falan:) dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
  • Cei kullanıcısına yanıt

Satış kötülemeye gerek yok.

Benimle iletişime geçtiniz, skinlerimi alır mısınız diye.

CSGO-Rep'te 119 referansım, diğer forumlarda 200'ün üzerinde referansım mevcut. Steam hesabımda ise $10k'dan fazla stok bulunuyor.

Ancak, bunların hiçbiri önemli değil. ben size %96 Buff teklif ettim, siz bana nasıl güvenmiyorsanız, ben de size güvenemiyorum. Size güvenmek zorunda mıyım?

Bana gelen müşteri güvenmiyorsa, diğer forumlardaki gibi moderatörlerin sunduğu aracılık hizmetlerini öneriyorum.

Acaba DH’de böyle bir hizmet var mı? Varsa, kullanımını asla reddetmem. ➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ ➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ ➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ ➡️CS2 Skin Alımı ve Skin Satışı 💸 Kripto & Banka✌️ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomarket -- 24 Aralık 2024; 14:42:7 >

• Kötülemiyorum kesinlikle, kendi tecrübemden bahsediyorum. DH'ye ilan açıp, buradaki referanslara güvenmeyen sensin. Benim hesabımla, senin buradaki 2 haftalık hesabın bir değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.